Şimdi Ara

Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı (Hesap ederi muhabbet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arada lol oynayan biri olarak eylence modu gelince girip hepimiz birimiz aram vs takılıyordum. Swain ile S alınca çıkan kutudan Ruh Bekçisi Udyr geldi hemde açmak için turuncu öz istemeden tamamen açık geldi. Baya garipsedim ihtimali %0.0001 fln heralde (Ebedi+öz istemeden açma) aynısı 2-3 ay önce Pulsefire Ezreal içinde oldu oda öz istemeden hazır geldi ama yeni hesap olduğu için o zamanlar heralde herkes için bir kereliğine iyi bişey çıkıyor sonrası tırt olur dedim, böyle değerli skinler bir kez çıkıyordur diye düşümdüm.

Bu skin açılınca merak ettim satsam değerli skinleri olan hesaplar kaçtan gideilir. Bu zanaatkarlık çıkınca normal skinlerin çok etmediğini biliyorum şu an bile 16 skin toplamışım free mesela ama 1820 ve 3250 likler ne kadar eder acaba?

Çıkan 2. Ebedi Skin
    Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı  (Hesap ederi muhabbet)

Bunlarda Tümü
    Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı  (Hesap ederi muhabbet)Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı  (Hesap ederi muhabbet)Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı  (Hesap ederi muhabbet)Hextech 2. Kez Destansı Kostüm Çıktı  (Hesap ederi muhabbet)

Rank fln yok ranked girmiyorum 1 maç attım ona göre lige attı...

• İhtimali %0.0001 değil. Kaç kostüm varsa ihtişamlı falan kostümleri çıkarınca diyelim ki 1000 kostüm varsa, oyunda 5 tane ebedi var olduğuna göre 200'de 1 şansı. Direk açılma olayı ise ebedi kostümler çıkınca 3000 öz biriktirme diye direk açılıyorlar. Son birkaç senedir böyle.
  • Bunları bilmiyordum ilk geldiğinde sistem bir tane gelmişti eski hesapta 2900 fln öz biriktiremediğim için açamayıp onu öz yapmıştım.

O zaman çok para etmez bunlarda ihtimali o kadarda düşük değil. Her sezon 50 tane kutu düşse 1 tane denk gelmesi ihtimal dahilinde satmaya değmez anladığım kadarıyla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanacağın paraya değmez. Bu kostümler artık direk açılabiliyor eskiden çok öz istiyordu. Ayrıca artık 1350 rp olupta ruh bekçisi udyr gibi kostümlerden kat kat daha iyi efekt ve görünüşe sahip olan kostümler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Udyr oynayan yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira vereyim sırf 30 a çar kasmak istemiyorum diye.
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Şanssızsın hocam elimde vardı oynamadığım 20skin 32lvl arkadaşımın hesabı yokmuş ona devrettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki çay bi tost ısmarlayım ver çarı ederi o anca, o da anca diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.