Şimdi Ara

Hey Siri Özelliğim Çalışmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ayarlardan Hey Siri Komutunu Aktif Etmeme Rağmen Hey Siri Diyorum Banamısın Demiyor Beni Algılamıyor Yardım Edin

• bu özelliği, sadece cihaz şarja takılıyken kullanabildiğinizi hatırlatmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPro Gamer -- 22 Nisan 2015; 23:17:59 >
  • Güç adaptörü bağlıyken, Ana ekran düğmesine basmadan Hey Siri ifadesini söyleyerek Siri'yle konuşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca siri ayarlarından Hey Siri.! özelliğini açman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey Siri Özelliğim Açık Fakat Nişanlımın Telefonuda İphone 5s Onunkinde Hey Siri Diyince Hemen Aktif Oluyor Şarja Bağlı Olmasa Bile Çok Garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 23 Nisan 2015; 0:15:53 >
  • Alienvvare kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir hata olabilir normal de güç kablosu takılı değilse hey siri komutu ile aktif edilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel bi hataymış :D ilk defa yazılımsal bi hatanın böyle güzel bişey olduğuna şahit oluyorum
  • hey siri özelligi kilitliyken ve sardayken çalışır sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alienvvare kullanıcısına yanıt
    Şarjda olmadan çalışması da ilginç ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB varsa UntetheredHeySiri ile mümkün.
  • Neden sadece şarjdayken bu mümkün onu da anlamak güç..

Belki carplay saçmalığı içindir.
  • Hey siri yada bu uygulamanın hiç bi özelliği çalışmıyor 8.3 yüklü güncel fabrika ayarlarına döndürdüm mikrofonda bi sıkıntı yok ama sorunu çözemedim iphone 6 da siri çalışmama sorunu yaşayan yada yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.