Bildirim
Hey Siri Özelliğim Çalışmıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu özelliği, sadece cihaz şarja takılıyken kullanabildiğinizi hatırlatmak isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPro Gamer -- 22 Nisan 2015; 23:17:59 > -
Güç adaptörü bağlıyken, Ana ekran düğmesine basmadan Hey Siri ifadesini söyleyerek Siri'yle konuşabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca siri ayarlarından Hey Siri.! özelliğini açman gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey Siri Özelliğim Açık Fakat Nişanlımın Telefonuda İphone 5s Onunkinde Hey Siri Diyince Hemen Aktif Oluyor Şarja Bağlı Olmasa Bile Çok Garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 23 Nisan 2015; 0:15:53 > -
Yazılımsal bir hata olabilir normal de güç kablosu takılı değilse hey siri komutu ile aktif edilemez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel bi hataymış :D ilk defa yazılımsal bi hatanın böyle güzel bişey olduğuna şahit oluyorum -
hey siri özelligi kilitliyken ve sardayken çalışır sadece
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarjda olmadan çalışması da ilginç ha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
JB varsa UntetheredHeySiri ile mümkün. -
Neden sadece şarjdayken bu mümkün onu da anlamak güç..
Belki carplay saçmalığı içindir. -
Hey siri yada bu uygulamanın hiç bi özelliği çalışmıyor 8.3 yüklü güncel fabrika ayarlarına döndürdüm mikrofonda bi sıkıntı yok ama sorunu çözemedim iphone 6 da siri çalışmama sorunu yaşayan yada yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X