Şimdi Ara

HEYET RAPORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler haberiniz olsun kayıt tarihi yakın olanlar için heyet raporu hemen gidip alıncak birşey değil heyetler haftada 1 toplanır ayda 1 toplanır belli olmaz onda göre hemen gidin alın.

• Heyetle isin olmuyor hocam. Belli bir miktar para oduyorsun ve tum doktorlara muayne olup imza attiriyorsun sonra da bashekime attiriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Heyetle isin olmuyor hocam. Belli bir miktar para oduyorsun ve tum doktorlara muayne olup imza attiriyorsun sonra da bashekime attiriyorsun.

bana öyle olmadı bildiklerimde öyle deildi heyet toplantısında onaylıyolar seni çağırıp benim gittiğim gün toplantı vardı olmasa haftaya aynı gün rapor onaylancaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GehenGehenGülenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Heyetle isin olmuyor hocam. Belli bir miktar para oduyorsun ve tum doktorlara muayne olup imza attiriyorsun sonra da bashekime attiriyorsun.

bana öyle olmadı bildiklerimde öyle deildi heyet toplantısında onaylıyolar seni çağırıp benim gittiğim gün toplantı vardı olmasa haftaya aynı gün rapor onaylancaktı.

Dedigim gibi bende ve cogu arkadasimda olmadi ama sen diyince hatirladim alsancak devlette dedigin gibi bir sistem vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.