Şimdi Ara

Heyet raporu alan öğrencinin yazılı sınavlara girmesi, yoklama vermesi yasak mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün yarın heyet raporu almayı düşünüyorum. Ve 2. dönemin tamamını kapsayan bir rapor olcak bu. Devamsızlık konusunda rahatsızlık çekmemek için alıyorum. Soruma gelecek olursak:

2. dönemden bazı yazılıları da olduk. Ama şöyle bir şey duydum. Heyet raporu alınca yazılılara girmek yasakmış? Hatta heyet raporun varken var yazılmak bile suçmuş. Böyle bir şey var mı ? :S

Lise son sınıf öğrencisiyim ve okul sonuna kadar yani yaklaşık 70 günlük falan bir heyet raporu almak üzereyim. Ama yazılılara giremeyeceksem ve var yazılamayacaksam olmaz... Devamsızlığım fazla olduğu için rahat etmek amacıyla yapıyorum böyle bir şeyi.

En kısa sürede cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

• benim bildiğim özürlü 25,özürsüz 20 toplam 45 günü aşamaz, aşarsa müdürün oğlu olsan kalırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapplan
    Arkadaşlar ben bugün yarın heyet raporu almayı düşünüyorum. Ve 2. dönemin tamamını kapsayan bir rapor olcak bu. Devamsızlık konusunda rahatsızlık çekmemek için alıyorum. Soruma gelecek olursak:

2. dönemden bazı yazılıları da olduk. Ama şöyle bir şey duydum. Heyet raporu alınca yazılılara girmek yasakmış? Hatta heyet raporun varken var yazılmak bile suçmuş. Böyle bir şey var mı ? :S

Lise son sınıf öğrencisiyim ve okul sonuna kadar yani yaklaşık 70 günlük falan bir heyet raporu almak üzereyim. Ama yazılılara giremeyeceksem ve var yazılamayacaksam olmaz... Devamsızlığım fazla olduğu için rahat etmek amacıyla yapıyorum böyle bir şeyi.

heyet raporunun manası nedir senin hayattan kopuk olarak yaşamanin kendi yaşamın için daha ıyi olacağını düşünüp değişik dallara mensup doktorlarin toplu kararıdır . Bunu alıp yazılılara giremezsın var yazılamazsın çünkü mazeretin yaşamdan uzak durmak . Bunun gerçekdisi alınması yasal olarak suçtür bunu alan kişi veren doktorlarda sahtecilikten işlem görür . Her yerde bunu söyleyip durma ne kadar takip edilmeyen bir olay olsada belli olmaz suçlu duruma düşersin ..

• peki millet benimde heyet raporum bu pazar doluyor ve pazartesi normal olarak okula gideceğim. ama bu hafta sınav olacak arkadaşlarım, ben de haftaya o sınavlara girebilirim değil mi sıkıntı olmaz yani? sonuçta hastaydım ve döndüm?
  • Kardeş bilmediğin ve anlamadığın durumlar da olabilir. Ya da anlatmak istemediğim. İyiliğim için söylediğini biliyorum. Ama farkındaysan olay buralara kadar gelmiş ya da gelmek zorunda kalmış maalesef.
    quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: kapplan
    Arkadaşlar ben bugün yarın heyet raporu almayı düşünüyorum. Ve 2. dönemin tamamını kapsayan bir rapor olcak bu. Devamsızlık konusunda rahatsızlık çekmemek için alıyorum. Soruma gelecek olursak:

heyet raporunun manası nedir senin hayattan kopuk olarak yaşamanin kendi yaşamın için daha ıyi olacağını düşünüp değişik dallara mensup doktorlarin toplu kararıdır . Bunu alıp yazılılara giremezsın var yazılamazsın çünkü mazeretin yaşamdan uzak durmak . Bunun gerçekdisi alınması yasal olarak suçtür bunu alan kişi veren doktorlarda sahtecilikten işlem görür . Her yerde bunu söyleyip durma ne kadar takip edilmeyen bir olay olsada belli olmaz suçlu duruma düşersin ..

• quote:

Orijinalden alıntı: silverscreen
    peki millet benimde heyet raporum bu pazar doluyor ve pazartesi normal olarak okula gideceğim. ama bu hafta sınav olacak arkadaşlarım, ben de haftaya o sınavlara girebilirim değil mi sıkıntı olmaz yani? sonuçta hastaydım ve döndüm?

tabiki girebilirsin , heyet raporu varken yazılılara girmezsin o sınavın sana etkisi olmaz . O not yerine raporlu olduğun bildirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: silverscreen
    peki millet benimde heyet raporum bu pazar doluyor ve pazartesi normal olarak okula gideceğim. ama bu hafta sınav olacak arkadaşlarım, ben de haftaya o sınavlara girebilirim değil mi sıkıntı olmaz yani? sonuçta hastaydım ve döndüm?

tabiki girebilirsin , heyet raporu varken yazılılara girmezsin o sınavın sana etkisi olmaz . O not yerine raporlu olduğun bildirilir

anladım dostum pztsinden itibaren bu haftaki sınavları olabilirim yani. aydınlattığın için teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.