Şimdi Ara

HGS Acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece istanbula gitmem gerekiyor aracımı yeni almıştım ondan üzerinde hgs yok bugün bunu nasıl halledebilirim bugün mutlaka gitmem gerek

• Cumartesi bu meseleyi halledebileceğinizi zannetmiyorum. İstanbul'a nereden geleceksiniz. Size 2 yol önerebilirim.

1. Tüm gişelerden kaçak geçeceksiniz. İlk mesai günü HGS alacaksınız. Cezaya girmeden geçişleriniz HGS'den alınacak.

2. Tümüyle parasız yoldan geleceksiniz. Otobana girmeyeceksiniz. Köprülerden geçerken de zaten İstanbul'a girişte ödeme yok.
  • Normal bir şekilde HGS'lerden geçin 77 küsür ceza işleyecektir plakanıza.Pazartesi günü gider HGS'nizi çıkartırsınız cezalarınız otomatik olarak silinir normal ücret tahsil edilir.1 hafta süreniz var kısacası
  • Hgs nerelerde hangi otobanlarda var bende bursa ankara konya maras istikameti gidecegimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Shell benzin istasyonlarında HGS satılıyor oralardan temin edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Hgs nerelerde hangi otobanlarda var bende bursa ankara konya maras istikameti gidecegimde

Bursa'dan Ankara'ya giderken İzmit'ten itibaren paralı otoyola giriyorsunuz. Ankara Akıncılar gişelerinden çıkıyorsunuz. Daha sonra Konya'ya kadar yol parasız. Konya'dan Sonrasını hiç bilmiyorum. Gitmedim.
  • Bende Tokat'tan geleceğim eğerki gişelerden hgs'siz geçiş yapıp bir hafta içerisinde hgs alırsam sorun olmuyor anladığım kadarıyla öyleyse artık hafta içi alırım teşekkür ederim tekrardan
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    bursadan ankaraya eskişehir istikameti gidiliyor genelde izmit üzerinde 100 km uzuyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

bursadan ankaraya eskişehir istikameti gidiliyor genelde izmit üzerinde 100 km uzuyor hocam.

O zaman daha iyi ya. Hiç paralı yol yok. Sivrihisar, Polatlı. Bas git. Mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollnight

Bende Tokat'tan geleceğim eğerki gişelerden hgs'siz geçiş yapıp bir hafta içerisinde hgs alırsam sorun olmuyor anladığım kadarıyla öyleyse artık hafta içi alırım teşekkür ederim tekrardan

Yawww gerilimde kalmasana gir bir shell'e opet'e
    Ruhsatı ver al
    Yapıştır ön cama

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Oyle yapacagim aradaki duraklarda durup birer yemek yiyecegiz arabayida test etmis olacagiz bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.