Şimdi Ara

! HGS Aplikasyonu hacklendi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gazeteci Hasan Basri Akdemir yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri ile görüştüm; ‘Sistemin hacklenmesi söz konusu değil. Yurt dışı kaynaklı sisteme mesaj atma yönünde bir saldırı gerçekleştirdiler. Kısa zaman içinde çözülecek. Endişe edilecek bir durum yok’ dediler.”

• Sahte 50 USD' nin dolaşımda olduğu bir yerde şaşırtmadı...

• Bugün öğlen saatlerinde Anadolu Sigorta da aynı şekilde bildirim hacklenmesine maruz kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekbeko -- 10 Aralık 2024; 22:34:41 >
  • sayın bakanlarımız ve yetkililer reddetse de verileriniz telegram'da 5 liraya satılıyor girip kendinize de bakabilirsiniz

sadece ad soyad değil, en son nerede muayene oldunuz veya ameliyat oldunuz, size ne ilaç verdiler veya neye alerjiniz var?

arabanızın plakasından her şeyinize erişim, tapu..

bunu daha ne kadar inkar edip yokmuş gibi davranacaklar merak ediyorum

• Banada bu bildirim geldi.İlk başta anlam veremedim ve uygulamayı telefonumdan hemen kaldırdım.Umarım birileri kandırılmadan düzeltirler.

• Gün boyu aralıksız ısmarlama haber yayınlayan dh editörünün bu konunun haberini yapmaması şoku

• 1 saat kadar önce enparada çalışmıyordu. Çağrı merkezide cevap vermiyordu. Sonrasında yavaşta olsa hizmet vermeye başladı.

Bazı kaynaklar ptt ve enparanında hacklendiğini söylüyor. Çıkar kokusu yarına...

• Bunlar hep kalitesiz muhalefetten kaynakli.... Dilli Bebe
  • 25ooobin doları verecek elinde olan hgs kullanan biri varmı.! HGS Aplikasyonu hacklendi ! 

• Haberimiz olmadan malımız mülkümüz bile el değiştirebilir, artık dijital dünyaya güvenim kalmadı.

• Bana bu sabahta whatsapptan böyle bir bildirim geldi. 2 ihtimal var Mark Zuckerberg abimiz imana geldi ya da whatsapp ta hacklendi...

! HGS Aplikasyonu hacklendi !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.