Şimdi Ara

HGS etiket ve ilk yükleme bedeli kredi kartınıza iade! | Vakıfbank (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
14
Favori
5.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır bireysel hesap. Daha önce defalarca başka araçlqr için aldım bu sefer kesinlikle alamıyorum. Kullanıyoruz ihtiyaç da var çözemedik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • soldier_x kullanıcısına yanıt
    gelmedi. mayisa kaldik galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhangokgok G kullanıcısına yanıt

öyle oldu sanırım.çok saçma oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhangokgok G kullanıcısına yanıt

Mayıs ayındaki kampanya için uygulamadan katılım yapmadıydanız yapın bence

• dostlar, hiç hgs almasak ve ücretli yoldan geçsek başımıza ne gelir? bilgi veren olursa sevinirim. teşekkürler..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Eskiden 15 gün içinde ödersen problem olmuyordu. Şimdi emim değilim HGS var. Ama geciktirirsen cezası 5 kat ve icraya veriyorlar ilk fırsatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim araca kayıtlı ziraatte hgs etiket hesabı var onu kapatıp vakıfbanktan hgs alsam kampanya geçerli olurmu

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Merhaba, kapatmasanız da oluyor fark etmez.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Mükerrer olmaz, çift tahsilat olabilir. Uğraşmamak adına öncekini iptal etmeniz gerekir. Hgs şartlarında da bu durum açıkça belirtilmiş. Her bir araç yalnızca 1 adet Hgs etiketi tanımlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 17 Nisan 2025; 10:59:6 >
    HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde HGS abonesi olunması veya mevcut HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiye yüklenmesi durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmaz.

• ChaosFİre C kullanıcısına yanıt
    kapatmasa yeni hgs başvuramaz, ekranda uyarı verir.

• Mevcut HGS varken başvuru yaptım, onaylandı kullanıyorum. Ayrıca kampanya kapsamında iade de geldi.

benim hgs yok gerekte yok her gün paralı yol kullanmıyorsanız, geçtiğim zaman 1-2 gün içinde girip online olarak ödüyorum plakaya yazılıyor zaten geçiş ücreti, 15 gün de süresi var

• fabrizo kullanıcısına yanıt

HGS olmamasının veya olup bakiye bulundurulmamasının şöyle bir sıkıntısı olabiliyor.

Devletin yaptığı otoyollarda bu sorun daha az yaşanmakla birlikte, sonradan yapılan ve daha pahalı olan yollarda, A noktasından B'ye gittiğinizde tek bir ücret değil, ücretli (zorunlu) ara bağlantı yollarını da kullandığınız için parçalı şekilde ücretlendirme oluyor. Yani 1 değil, belki 5-6 parça küçük küçük çekilen tutarlar olabiliyor.

Geçişinizin üzerinden 2-3 gün sonra baktığınızda ödenmemiş tutarları görüp topluca ödüyorsunuz ve başka borcunuz olmadığını görüyorsunuz. Fakat hemen sonraki gün, küçücük bile olsa bir tutar daha sisteme dahil edilebiliyor. Maalesef sürekli sistemi takip etmiyorsanız, bu borç orada kalıyor, katlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolunu (ve bağlantı yollarını) Cumartesi günü kullanıp Pazartesi günü de sistemdeki 7 kalem borcu ödediğimi biliyorum. Ama ne kadar gariptir ki, Salı günü nakit HGS'de de bakiye bulamadığı için çekemediği 8. bir tutarı (sonradan aklıma gelip bir ay kadar sonra tekrar kontrol ettiğimde) 4 katı ile ödediğimi bilirim. Bu konuda normalden fazlaca temkinli olmakta fayda var.

• fabrizo kullanıcısına yanıt

ben de öyle düşünmüştüm..geç sonra e-devletten öde eve gidince...zaten 2 güne bir e-devlete hangimiz girmiyoruz ki..acep kırmızıda mı geçtim..acep şurda hız limit 50 miydi ki yavv vs vs... haa yok hgs almadık diye geçiş ücreti %20 falan fazlaysa onu bilemem.. 3 yılda bi kere istanbula gittik..onda da yolu bilmiyoz, hangisi ücretli, hangisi ücretsiz, anlamadık..zaten yolu da bilmiyoruz falan..kuzey marmaraya girmişiz.. maslaktan bi yokuş bi yokuş..zekeriya mı ne yazıyordu..amaan sapancaya attım kendimi de rahatladım..güzel ankara..mis.

• Teşekkürler ben de okuyup şimdi baktım eşimin hesabından, bu ay da kampanya yenilenmiş. Hgs kullanmam ihtiyacım da yok, uzun yola şirket aracımla gidiyoruz. Vakıfbank’a da gıcığımdır, başvurdum aldım.

• İade 16 nisanda geldi.

• Arkadaşlar vakıftan aldığınız HGS edevlette gözüküyor mu? HGS etiketi geldi çok oldu ama edevlette gözükmüyor? Ekstra birşey yapmamıza gerek var mı?

• slickman S kullanıcısına yanıt

E devlette görünüyor. Ekstra bir işlem yapmadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.