Şimdi Ara

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
33.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Dün internet şubesinden başvuruda bulundum.Yalnız ne mail adresime ne de telefonuma bununla ilgili bir mesaj gelmedi.İnternet şubesinde de gözükmüyor ne olup bittiği.Sizce bu durum normal mi?

ben de basvurdum. ayni durumdayiz.

kurye getirir heralde, beklemedeyim.

benim de 15 gün içinde elime ulaşması lazım, web sitesinde hiçbir bilgi bulunmuyor. 3 gün önce başvurdum.
  • Isbankasi herkese dagitiyor mubarek, arabam yok kurye ile eve göndermişler. Geri gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Isbankasi herkese dagitiyor mubarek, arabam yok kurye ile eve göndermişler. Geri gönderdim.

ben de bekliyorum ama gelmedi en kısa sürede ihtiyacım var
  • Biz bugün aldık. Daha doğrusu babam almış. Araç benim üstüme HGS babamın üstüne sıkıntı olur mu acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: becausefor

Ben hala KGS lerdeki paraların ne olacağını çözemedim PTT den biz bi şey yapamayız demişler. KGS deki bakiyeyi HGS ye geçirmek için 200 km yol gidip otoyol gişesi mi arayacağız?

Bendeki KGS kartında da 29 Lira bakiye var ama ne hikmetse hiçbir PTT de sistem çalışmıyor. HGS alım yapacaksanız 5TL + 30TL alırken sorun yok ama içine KGS deki bakiyemi aktaracağım diyince sistem bozuk oluveriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda iş bankasını tavsiye etmem. Bu konu çıktığı gün eş dost olarak 4 ayrı başvuru yaptık. Bugün ayın 26'sı ve hala etiketler elimizde ulaşmadı. İş bankasını özellikle arayıp söyledim, ocak ayının ilk günlerinde kullanmam lazım diye ama hala gelen giden yok.

Keşke diğer bankalarda da başlasaydı da onlardan alabilseydik.
  • bu işlemi işbankası internet şubesinden yapan arkadaşlar acaba işlem sırasında kart ya da stiker gibi bir seçenek sunuyor mu?
    ya da eline ulaşan var mı posta yolu ile sadece stiker mı geliyor yoksa kartla birlikte mi geliyor?
    bir arkadaş daha sormuş ama arabayı sattık diyelim tamam iptal ettim hgs yi yeni araç aldım onda da hgs stikeri var nasıl olucak?
    yeni stiker alıp onun üzerine mi yapıştırcaz yoksa olanı kendi hesabımızdan aktif mi edicez?
    birde stikerlar için biri araca biride ruhsata yapıştırılacak denmiş o zaman alım satım işleminde ruhsat değiştiğinde nasıl olucak?
  • birde ben bugün bir postaneye gittim kgs içindeki bakiye için işlem yapamadığını merkez şubelerde yapıldığını fakat sistemde arıza olduğundan yapamadıklarını ama başvuru işlemini yapabileceğini söyledi.
    tamam dedim bende bu seferde araç ruhsatı ve kimlik olması şart dedi.
    birde KGS iadesini gişelerdeki ptt şubelerinden hgs aktarabilirsin gibi birşey söyledi.
    şimdi ptt şubelerinde ruhsat ve kimlik aslı istiyorlar ama internetten iş bankasından işlem yaparken hiçbir şey istemiyorlar mı?
    acaba posta ile teslim edilirken ruhsat beyanı gibi birşey isterler mi? sanmıyorum ama genede bir soriyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

bu işlemi işbankası internet şubesinden yapan arkadaşlar acaba işlem sırasında kart ya da stiker gibi bir seçenek sunuyor mu?
    ya da eline ulaşan var mı posta yolu ile sadece stiker mı geliyor yoksa kartla birlikte mi geliyor?
    bir arkadaş daha sormuş ama arabayı sattık diyelim tamam iptal ettim hgs yi yeni araç aldım onda da hgs stikeri var nasıl olucak?
    yeni stiker alıp onun üzerine mi yapıştırcaz yoksa olanı kendi hesabımızdan aktif mi edicez?
    birde stikerlar için biri araca biride ruhsata yapıştırılacak denmiş o zaman alım satım işleminde ruhsat değiştiğinde nasıl olucak?

İş Bankası sadece sticker veriyor.Garanti Bankası hem sticker hem de kart veriyor.Sticker ücretsiz fakat kart 20 tl.İş Bankasından geçen hafta çarşamba günü başvurdum sadece araç plakası istiyorlar.Kurye ile 1 hafta içinde geleceği söylendi müşteri hizmetlerinden.Bugün ya da yarın gelmesi lazım benimkinin.P.tesi günü kredi kartımın dönemiçi işlemlerini kontrol ettiğimde HGS ye 30 lira yükleme yapılmış.Sanırım yola çıkmıştır HGS.

Eğer aracı satarsanız üzerindeki hgsyi sökeceksiniz sökünce zaten kullanılmaz hale gelecek.Ptt den aldıysanız 5 lira karşılığında yeni hgs alacaksınız bankalardan alırsanız 5 taneye kadar ücretsiz veriyorlar.

Ruhsata bişey yapıştırmanıza gerek yok sadece dolum yaparken o numarayı kullanacaksınız kaybolmasın diye böyle diyorlar sanırım.Ruhsat yapraklarının arasına koymanız yeterli.

KGS den HGS ye aktarımı sadece gişelerdeki PTT ler yapıyor.Oraya gitmeniz gerek.

• quote:

quote:

bu işlemi işbankası internet şubesinden yapan arkadaşlar acaba işlem sırasında kart ya da stiker gibi bir seçenek sunuyor mu?

İş Bankası sadece sticker veriyor.Garanti Bankası hem sticker hem de kart veriyor.Sticker ücretsiz fakat kart 20 tl.İş Bankasından geçen hafta çarşamba günü başvurdum sadece araç plakası istiyorlar.Kurye ile 1 hafta içinde geleceği söylendi müşteri hizmetlerinden.Bugün ya da yarın gelmesi lazım benimkinin.P.tesi günü kredi kartımın dönemiçi işlemlerini kontrol ettiğimde HGS ye 30 lira yükleme yapılmış.Sanırım yola çıkmıştır HGS.

Eğer aracı satarsanız üzerindeki hgsyi sökeceksiniz sökünce zaten kullanılmaz hale gelecek.Ptt den aldıysanız 5 lira karşılığında yeni hgs alacaksınız bankalardan alırsanız 5 taneye kadar ücretsiz veriyorlar.

Ruhsata bişey yapıştırmanıza gerek yok sadece dolum yaparken o numarayı kullanacaksınız kaybolmasın diye böyle diyorlar sanırım.Ruhsat yapraklarının arasına koymanız yeterli.

KGS den HGS ye aktarımı sadece gişelerdeki PTT ler yapıyor.Oraya gitmeniz gerek.

cevabınız için çok teşekkür ederim.
    bende iş bankasından internetten başvuru yapıcam.
    peki daha sonradan kartı alabiliyor muyuz?
    bide kartı aldık diyelim başka bir araçla geçişe izin veriyor mu KGS de olduğu gibi?

• quote:

quote:

quote:

bide kartı aldık diyelim başka bir araçla geçişe izin veriyor mu KGS de olduğu gibi?

Kartın amacı o zaten bi nevi kişiye özel.Tanımlanabilecek max plaka sayısı var mıdır bilmiyorum.İşbankası şuan kart dağıtımı yapmıyor yapacak mı da bilmiyorum.Eğer yaparsa kart da alabilirsiniz.Sanırım kart şuan sadece ptt ve garantide var.

• iş bankası hesap kartım var. bende alabilir miyim ?

EDİT: ALINMIYORMUŞ, KREDİ KARTI GEREKMEKTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 26 Aralık 2012; 12:17:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kartın amacı o zaten bi nevi kişiye özel.Tanımlanabilecek max plaka sayısı var mıdır bilmiyorum.İşbankası şuan kart dağıtımı yapmıyor yapacak mı da bilmiyorum.Eğer yaparsa kart da alabilirsiniz.Sanırım kart şuan sadece ptt ve garantide var.

amma çok soru sordun kardeşim sende diyeceksiniz biliyorum ama
    ptt kart ile alıp daha sonra acaba iş bankasından kredi kartı ile otomatik ödeme yapılabilinir mi?

• quote:

amma çok soru sordun kardeşim sende diyeceksiniz biliyorum ama
    ptt kart ile alıp daha sonra acaba iş bankasından kredi kartı ile otomatik ödeme yapılabilinir mi?

Öyle olmaz büyük ihtimal.Aynı OGS deki sistem gibi düşünün bi yerden aldığınızı başka yerden dolduramıyorsunuz.Ben de cama yapıştırma taraftarı değilim aslında bazı arkadaşlar herhangi bi kartın üstüne stickeri yapıştırınca aynı yola çıktığını söylüyolar öyle bi deneme yapacağım eğer okursa o şekilde kullanırım yoksa yine cama yapıştırmaya devam.
  • biz hgs'ye 75 tl verdik garanti bankasına
  • benim de etiket bugun geldi napıcaz bunu ya nasıl yapışacak cama bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

benim de etiket bugun geldi napıcaz bunu ya nasıl yapışacak cama bu

Hayırlı olsun. Ne zaman başvuru yapmistiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erfe

quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

benim de etiket bugun geldi napıcaz bunu ya nasıl yapışacak cama bu

Hayırlı olsun. Ne zaman başvuru yapmistiniz

sağolun hocam.19 aralık da yaptım başvuruyu bugun kurye getirdi
  • Ben hgs çıkınca sona bırakmamak adına erkenden alayım dedim..Alıp yapıştırdım geçen aracın ön camı çatlamış kasko bitmeden degiştirim dedim tabiki HGS pert.çıkarıp takma kesinlikle olmuyor denemeye kalkmayın elinizde kalır.Zaten broşürdede çalınmaya karşı diye yazmışlar - hangi salak bunu çalmaya çalırki- gittim ptt ye benimki pert oldu bana yenisini verin dedim adam 30 tl alim dedi, yeniden alacaksın eski bakiye düşer üstünü 30 a tamamlar 5 tl de etilet için vereceksın dedi..Benim Kgs vardı içindeki bakiyeyi aktarın dedim bana köprülerdeki ptt ye gideceksin başka biyerde aktarma olmuyor dendi iyi yeni etiket verin dedim sistem bozuk sonra gel dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Ben hgs çıkınca sona bırakmamak adına erkenden alayım dedim..Alıp yapıştırdım geçen aracın ön camı çatlamış kasko bitmeden degiştirim dedim tabiki HGS pert.çıkarıp takma kesinlikle olmuyor denemeye kalkmayın elinizde kalır.Zaten broşürdede çalınmaya karşı diye yazmışlar - hangi salak bunu çalmaya çalırki- gittim ptt ye benimki pert oldu bana yenisini verin dedim adam 30 tl alim dedi, yeniden alacaksın eski bakiye düşer üstünü 30 a tamamlar 5 tl de etilet için vereceksın dedi..Benim Kgs vardı içindeki bakiyeyi aktarın dedim bana köprülerdeki ptt ye gideceksin başka biyerde aktarma olmuyor dendi iyi yeni etiket verin dedim sistem bozuk sonra gel dediler.

o da iyiymiş
    ptt nin yapacağı iş bu kadar olur
    demekki yapıştırmak için ikinci bir çakma aparat temin etmek gerek
    tabi bu arada hırsızlara dikkat

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.