Şimdi Ara

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
33.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

amma çok soru sordun kardeşim sende diyeceksiniz biliyorum ama
    ptt kart ile alıp daha sonra acaba iş bankasından kredi kartı ile otomatik ödeme yapılabilinir mi?

Öyle olmaz büyük ihtimal.Aynı OGS deki sistem gibi düşünün bi yerden aldığınızı başka yerden dolduramıyorsunuz.Ben de cama yapıştırma taraftarı değilim aslında bazı arkadaşlar herhangi bi kartın üstüne stickeri yapıştırınca aynı yola çıktığını söylüyolar öyle bi deneme yapacağım eğer okursa o şekilde kullanırım yoksa yine cama yapıştırmaya devam.

ben de benzer şeyler düşünüyorum.
    okuma konusundaki performansını ben de merak ediyorum.

• arkadaşlar iş bankasından almış olduğum ogs cihazımda 37.5 TL mevcut. az önce iş bankasından HGS ye başvurdum. ogs yi iptal ettirip içindeki tutarı HGS ye aktarılabiliiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

arkadaşlar iş bankasından almış olduğum ogs cihazımda 37.5 TL mevcut. az önce iş bankasından HGS ye başvurdum. ogs yi iptal ettirip içindeki tutarı HGS ye aktarılabiliiyor mu ?

OGS bakiyesini vadesiz hesabınıza aktarıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Peki Shell'den alınan KGS'lerin iadesi nasıl oluyor ?

bende de bir adet var ve içinde 15 küsür tl. var ayrıca ziraat kgs var neyseki onda 2,5 tl. kadar kaldı bakalım sonumuz ne olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 27 Aralık 2012; 3:44:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

arkadaşlar iş bankasından almış olduğum ogs cihazımda 37.5 TL mevcut. az önce iş bankasından HGS ye başvurdum. ogs yi iptal ettirip içindeki tutarı HGS ye aktarılabiliiyor mu ?

OGS bakiyesini vadesiz hesabınıza aktarıyorlar diye biliyorum.

hesabıma aktarılması daha güzel olur.
    HGS cihazım geldikten sonra müşteri hizmetleri ile görüşeyim soncunu paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

quote:

ptt kart ile alıp daha sonra acaba iş bankasından kredi kartı ile otomatik ödeme yapılabilinir mi?

Öyle olmaz büyük ihtimal.Aynı OGS deki sistem gibi düşünün bi yerden aldığınızı başka yerden dolduramıyorsunuz.Ben de cama yapıştırma taraftarı değilim aslında bazı arkadaşlar herhangi bi kartın üstüne stickeri yapıştırınca aynı yola çıktığını söylüyolar öyle bi deneme yapacağım eğer okursa o şekilde kullanırım yoksa yine cama yapıştırmaya devam.

ben de dün aldım etiketi ama bu kağıdı cama dışardan yapıştımak gerekiyor (yapışkan kısmı arkada çünkü) peki yağmurda felan noluyo bu bildiğin uyduruk kağıt, ya da ne biliym çoluk çocuk camdan sökse? az kullnacak biri olarak bunu geçeceğim zaman içten bantla cama tuttursam olmazmı ki?

• benim hgs de geldi. 30 tl de Kredi kartından kesmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

quote:

quote:

ben de dün aldım etiketi ama bu kağıdı cama dışardan yapıştımak gerekiyor (yapışkan kısmı arkada çünkü) peki yağmurda felan noluyo bu bildiğin uyduruk kağıt, ya da ne biliym çoluk çocuk camdan sökse? az kullnacak biri olarak bunu geçeceğim zaman içten bantla cama tuttursam olmazmı ki?

Öyle şey olur mu.Etiket içeri yapıştırılacak.Yağmur yağar, silecekler çalışınca vs etiket zarar görür.Fotodaki gibi olacak.

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

quote:

quote:

Öyle şey olur mu.Etiket içeri yapıştırılacak.Yağmur yağar, silecekler çalışınca vs etiket zarar görür.Fotodaki gibi olacak.

:) hay saolasın ne biliym bu şekilde yapıştırınca barkod kısmı arabanın içinde kalıyor, ben de herhalde barkod görünecek şekilde yapışması gerekir diye düşünmüştüm:))

• Böyle gerizekalı bi sistem içerisindeyiz. Ülkemin yollarında seyahat etmek için para veriyorum, o da yetmezmiş gibi para vermek içinde ayrı bir para verip cihaz alıyorum.

Söylenecek tek şey var; "Lanet olsun".
  • Kredi kartımda ayın 21'inde 30 tl çekilmiş, gelmiş olması gerekirdi. Umarım yılbaşına kadar yetişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Böyle gerizekalı bi sistem içerisindeyiz. Ülkemin yollarında seyahat etmek için para veriyorum, o da yetmezmiş gibi para vermek içinde ayrı bir para verip cihaz alıyorum.

Söylenecek tek şey var; "Lanet olsun".

sonuna kadar hak veriyorum artı olarak birde sistem hataları var;

cuma günü işbankası şubesinden aldığım hgs yi dün ankara istanbul arası yolculuğumda kullanmak istedim ancak gişelerde okumadı, ön camda tam ortaya yapıştırdığım hgs yi gişeler okumadı bende yoluma devam ettim, müşt hizmetlerini aradım yeni bir sistem olduğu için göremiyoruz dediler, şubeyi aradım gelmeniz gerekli dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Ben hgs çıkınca sona bırakmamak adına erkenden alayım dedim..Alıp yapıştırdım geçen aracın ön camı çatlamış kasko bitmeden degiştirim dedim tabiki HGS pert.çıkarıp takma kesinlikle olmuyor denemeye kalkmayın elinizde kalır.Zaten broşürdede çalınmaya karşı diye yazmışlar - hangi salak bunu çalmaya çalırki- gittim ptt ye benimki pert oldu bana yenisini verin dedim adam 30 tl alim dedi, yeniden alacaksın eski bakiye düşer üstünü 30 a tamamlar 5 tl de etilet için vereceksın dedi..Benim Kgs vardı içindeki bakiyeyi aktarın dedim bana köprülerdeki ptt ye gideceksin başka biyerde aktarma olmuyor dendi iyi yeni etiket verin dedim sistem bozuk sonra gel dediler.

cama değilde ruhsata yapıştırın dedikleri parçanın üstünde numaralar var zaten para yüklemede o numaralara göre yapılıyor.verecekleri hgs sticker'ının numaralarını buna göre ayarlamaları gerekirdi.sizden de sticker parası 5 lira alırlardı ama sistem yeni ve sakil bir sistem olduğu için hem çalışanlar tam bilmiyorlar hemde bilmek istemiyorlar ne yazık ki.

• İşbankası internet şubesinden 19 Aralık da başvura yapmıştım. HGS bugün bana teslim edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

İşbankası internet şubesinden 19 Aralık da başvura yapmıştım. HGS bugün bana teslim edildi.

Aynen bende aynı tarihte başvuru yaptım. Bugün teslim edildi.

• Ben de 19 unda başvurmuştum , 24ünde de 30 tl kartımdan çekilmişti.Umarım benimki de bugün gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Peki Shell'den alınan KGS'lerin iadesi nasıl oluyor ?

Bilgisi olan var mı ?
  • Halkbank Shell'e,Shell Halkbank'a yönlendiriyor diye söylemler var tam kesinleşmedi herhalde kimin ödeyeceği.
  • Ben Ayın 24 ünde sipariş verdim.
    Umarım alime bir an önce ulaşır.
    2 ocakta istanbula gideceğim. Yoksa kaldık yolda

Gidip şubeden elden alsam mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukymk -- 27 Aralık 2012; 14:23:27 >
  • Bu sabah PTT'ye gittim gitmez olaydım sistem yok sıra var. Allah devlet eline düşürmesin arkadaş. Sinirlenip çıktım. OGS almaya gittim ama ogs de 60TL den aşağıya yok bankalarda. O kadar parayıda vermeye gözüm yemedi. İşBankası'na gittim bende müşterisi olmadığım halde çok rahat bi şekilde HGS etiketi aldım plakayı söylemem yeterli oldu ruhsata bile bakmadılar. Kredili mevduat hesabı açtık 10TL, 50TL hesaba yatırdık biterse de 250TL kredi var hesapta, iş bankası bankamatiğinde banka kartıyla kolay dolum imkan var artık. Tavsye ederim.

PTT'ye uğramayın bile. Bu gün HGS almak için çekeceğiniz çileyi yarın bakiye yüklemek için çekeceksiniz. HGS aldım ama daha denemedim içimde bi ukte var okumayacak iş çıkaracak gibime geliyor. İmkanı olan OGS alsın, benim gibi olmayanda İŞBANKASINDAN HGS

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.