Hiç geçmediğim kuzey marmara otobanından 225tl geçiş ücreti kesilmiş. Hgs'ye mail attım ancak dönüş olmadı. Bugün aradım, 27dk'lık konuşmanın 25dk'sı sistemin cevap vermesini beklemekle geçti. Sonuç geçmemişsiniz, çözüm yok. Bankayı arayın diyor, bankayı arayınca onlar da hgs'ye yönlendirecek, adım gibi biliyorum. Bu tip durumları farketmeyen, farkedip de uğraşmayan bir sürü kişi vardır. Bu bir soygundur. Otoyol ihale çetelerine para kazandırmak için devletin düştüğü şu durum içler acısı. Vatandaşını soyan bir devlet... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 1 Kasım 2024; 16:18:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hgs Soygunu
-
-
Benim de başıma iki defa geldi, yanlış plaka okumaktan kaynaklı.
CİMER'e yazdım, incelendi ve iade yapıldı.
-
Hocam yanlış plaka okumanın benim başka otoyolu kullandığım güne denk gelmesi nasıl tesadüf olur ? Üstelik kartı alalı bir hafta bile olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce bana da geçen yıla ait ceza geldi bari mesaj gelseydi önceden gidip öderdik en ufak uyarı olmadan ceza gönderiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cimer üzerinden yazabilirsiniz
-
HGS üzerinden büyük dolandırıcılık dönüyor. Defalarca CİMER'e başvurmama rağmen, THH başvurmama rağmen sonuç alamadım. Buraya konu açtım, ekşiye başlık açtım ama çözüm yok !
-
Bana bir kaç kez olmuştu geçtiğimiz yıllarda ...banka üzerinden kayıtlı HGS m var. HGS merkezine telefon açtım ..ellerinde video kayıtları var ..sistem plakayı bir harf veya rakam farklı algılayabiliyor bazen..ben telefonda iken bakıp not aldılar..haklısınız bir süre sonra iade olur dediler ..yaklaşık 1 hafta sonra da HGS bakiyem düzeltilip iade oldu ..Ama bu dediklerimin en yenisi 2 sene önce idi..O günden beri itiraz sistemi değiştiyse bilemem.
-
27dk hatta kaldım. En sonunda evet geçmemisiniz dedi ama çözüm sunmadı. Siz vatandaşı mı soyuyorsunuz diyince bankanızla görüşün belki oradan çözersiniz dedi. Berbat bir sistem
Geçen de arkadaş araçla hiç istanbula gitmediği halde fsm köprü ücreti yansıtılmış + ödemediği için ceza yemiş
Arkadaşınızın itirazı halinde ilgili ücret kalemi ve cezası silinecektir. Eğer ilgili kurum bunu silmeyi reddeder ise ilgili kuruma başvuru ve yanıt yazısı ile birlikte (yazılı bir talep ve yazılı bir yanıt daha iyi olur örneğin cimer üzerinden alınan ilgili kurumdan gelen cevap yazısı) müracaat savcılığına başvurmasını söyleyin. Müracaat savcılıkları adliyelerin içerisinde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Kasım 2024; 2:30:19 > -
Karşılıklı tansiyon yükseldiği için belki kestirip atmıştır..Bankanın yapacağı hiç birşey olmaz..Banka sadece verdiğiniz limitler dahilinde, HGS hesabında bakiye azaldıkça otomatik olarak kredi kartınızdan yükleme yapar..3-5 gün bekleyip ,e-devlet üzerinden HGS bakiyenizi kontrol edin, iade etmişler mi? hatalı geçiş silinmiş mi? Bunlar sinirle telaşla çözülecek işler değil maalesef bizde bürokrasi böyle işliyor..Olmadı tekrar görüşürsünüz, sistemde bir sürü operatör çalışıyordur, biri elbet yardımcı olur..Kimse kimsenin parasını bu yolla gasp edemez..Aynı şey arkadaşınız için de geçerli, açsın telefon takip etsin..Umarım düzgünce çözersiniz probleminizi
-
Cimer şikayetim sonrası başka plakalı bir aracın geçiş ücretinin bana yansıtıldığı tespit edilerek geçiş ücreti iade edildi. Ne hikmetse bu olay benim otobanı kullandığım gün meydana geliyor...
Çağrı merkezi çalışı seninle maytap geçmiş resmen. Kişisel olarak sana gıcıklık yapmış.
-
Herkesi mağdur ediyorlar , suç ülkesi olmuş artık tc.
Yalnızca böyle başa böyle traş.
Birde Nazım Hikmetin bir şiiri var AKREP isimli,bir okuyun,herşeyin nedeni orada büyük usta tarafından dile getirilmiş.
Kimseyi zahmete sokmıyayım,ekliyim.
“Akrep gibisin kardeşim,
korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Serçe gibisin kardeşim,
serçenin telaşı içindesin.
Midye gibisin kardeşim,
midye gibi kapalı, rahat.
Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
Bir değil,
beş değil,
yüz milyonlarlasın maalesef.
Koyun gibisin kardeşim,
gocuklu celep kaldırınca sopasını
sürüye katılıverirsin hemen
ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.
Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,
hani şu derya içre olup
deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf.
Ve bu dünyada, bu zulüm
senin sayende.
Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
kabahat senin,
— demeğe de dilim varmıyor ama —
kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!”
― Nazım Hikmet RAN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X