Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum bölgede (Antalya - Kemer) 2 adet a101 var. Evime çok yakın olanda bir adet mevcut. Neredeyse 2 aya yakındır orda öylece duruyor. Kaç kez gittim pazarlık etmeye çalıştım yanaşmıyorlar bile. Bende üstteki mesajı yazan arkadaşın dediği gibi, 1450 tl verip alanları bile bile 1800 tl vermek istemiyorum açıkçası. Vestel 9550 yide düşündüm. Hatta daha çok yakında n11 ve benzer sitelerde 2400-2600 arası fiyatlar ve kampanyalarla 50 ile 175 tl daha uyguna almak mümkündü. Tamda o sıralarda dolar nasılsa düşüyor daha da düşecek diye beklemeye aldım kendimi. Doların tırmanacağı tuttu. Fiyatlar da aldı başını gitti şimdi aynı cihaz 2999 tl fiyatla satılıyor aynı sitelerde.

• Bu tv yi tavsiye eder misiniz? 48uhl950 bir tek alttaki linkte buldum. TRT4K yı çok iyi gösteriyor mu? 1080p den sonra Ultra HD farkı çok hissedilir mi? Gittigidiyordaki satıcıya güvenebilir miyim acaba?

GittiGidiyor
    HiLevel 48UHL950 3D UHD 4K Dahili Uydulu 800Hz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hilevel-48uhl950-3d-uhd-4k-dahili-uydulu-800hz-222753213

• BU ÜRÜN N11 DE 1799 TL 9 TAKST SAHİBİNDEN.COM DA 1650 TL ALMAK İSTEYENLERE DUYURULUR YANLIZ N11 1849 TL YÜZDE 11 İNRİM KUPONU İLE 55 TL İNDİRİM YAPILIP 1799 TL ALINA BİLİYOR

• Bende ürünü 1800alarak aranıza katıldım. Ürün bence burdaki hocaların yardımı ile ek özellikler eklenince harika oldu. Bu fiyata aynı özelliklere sahip televizyon yoktur heralde. 4k 60fps akıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta sonu tüm A101 lerde %10 indirim var
    MA?AZADA ne varsa indirimde olacak , TV için fyrsat olabilir alacaklar açysyndan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bu hafta sonu tüm A101 lerde %10 indirim var
    MA?AZADA ne varsa indirimde olacak , TV için fyrsat olabilir alacaklar açysyndan

eskişehir de kalmadı artık her yer FHD panel dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bu hafta sonu tüm A101 lerde %10 indirim var

eskişehir de kalmadı artık her yer FHD panel dolu

Denizlide de kalmadi her yer full hd...a101 tv den iyi para kiriyo anlasildi..her aktuel urunlerinde hilevelin bir tvsi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ankara Keçiören de bunun 55 inç modeli var 2495tl yüzde 10 indirimle 2250 liraya alınabilir.
     HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 29 Mayıs 2016; 10:30:33 >
  • Desenize yeni bir halk kahramanı doğuyor...

Hİ LEVEL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende pazar günü 1600 aldım fakat görüntü biraz bulanık geldi phılıpsla ile kıyasladığımda pusluymuş gibi sizdekilerde öylemi yazılımla düzelirmi yoksa iade edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallımurat

arkadaşlar bende pazar günü 1600 aldım fakat görüntü biraz bulanık geldi phılıpsla ile kıyasladığımda pusluymuş gibi sizdekilerde öylemi yazılımla düzelirmi yoksa iade edeceğim

O puslu goruntu bendede var,.panelin arka plan isigini kistim..kontrast ve keskinligi artirdim, birde tv ye 3,,4 mt den tam karsisindan bakinca net goruntu elde edebildim..ama genede avrupa ve kore tv lerine nazaran zayif,,ben su anda tv yi sevdim.kullandikca alistim.genede siz bilirsiniz begenmediyseniz iade edin gitsin.

• Gideri olan TV hi level ilk izlenimim bu ancak kullanıcı arkadaslarin sayısı az dolayısıyla yanıtlanmayan çok soru var..

• Arkadaşlar bende bu tv den arıyorum nerden bulabilirim acaba? İlk zamanlar 1.250 .1300 gibi bişeydi para yoktu alamadık şimdi nekadardır acaba? Normal a101 e gidip ben istiyorum desem getirtirlermi acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba;
    Vestel ve ürettiği televizyonları kullananlar olarak televizyonlarımızın arayüzü malumunuz görsel açıdan biraz vasat. Bunun daha modern hale getirilmesi için arkadaşımız Ado aşağıda linkini paylaşacağım bir başlık açtı. Buradan gelen taleplere göre durumu Vestele ileteceğini söyledi. Yani gine elini taşın altına koydu.
    Arkadaşlar fazla bir şey istemiyoruz ses barı şeffaf olsun, kanal no yazdığımız zaman numara ile birlikte kanal ismi gözüksün vb.
    Sizleri bilmiyorum ama ben kullanılan arayüzün televizyonlarımıza yakışmadığını düşünüyorum. Televizyonlarımız teknoloji anlamında, malzeme kalitesi anlamında, fiyat performans anlamında çok güzel ürünler, ama gelin görün ki ürünü kullananlar veya almayı düşünenler için içerisindeki görsellik çok zayıf. Yanlış anlaşılmasın ama piyasada 3-5 liraya satılan uydu alıcıların arayüzü bile bizim kullandığımız arayüzden güzel.
    Kullanılan arayüzün sadeliğine, anlaşılabilir olmasına lafım yok, herkes kolaylıkla kullanabilir. Ama daha modern, görsel açıdan zengin olsa daha iyi olmaz mı?
    Ses açıyoruz ekranın alt ortasında kocaman bir siyah kare çıkıyor, hele birde alt yazılı film varsa yada alt yazı geçiyorsa gitti yazı, geçmiş olsun.
    Yada ben kendim kanal sıralamamı hadi ezbere biliyorum, başka birisi kanal numarası tuşladığı zaman sadece numara yazıyor kanal ismi yok ne gelecek muamma. (diğer markaların çoğunda bırakın ismi numaranın yanında kanal logosu da çıkar oldu)
    Gerçekten diğer marka televizyonlardaki arayüzleri görünce kıskanıyorum.
    Sizlerden ricam Ado da bu konuya destek vereceğini açıklamışken biz aşağıda paylaştığım başlık altına bir kaç kelam bir şeyler yazalım. İsteklerimizi bir şekilde bildirelim. Ado durumu firmaya iletir, belki dikkate alırlar, belki almazlar. Hiç olmazsa uğraşmadık demeyelim.

Saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_116310632/tm.htm

• Arkadaşlar miracastla tvye bağlandım fakat ses bozuk çıkıyor tvden pek anlamam ben sorun tv de midir nasıl düzeltilir yardımcı olursanız sevinirim

• PaNoZ kullanıcısına yanıt
    En yakın a101e uğra tanış muduruyle.. Depoda yoksa bölge bayisine sorsun. Bi yerde elbet vardır. Şu an 49hl5oo model var bulursun gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

En yakın a101e uğra tanış muduruyle.. Depoda yoksa bölge bayisine sorsun. Bi yerde elbet vardır. Şu an 49hl5oo model var bulursun gibime geliyor..

Fiyat ne kadar suan acaba halen 1800 mu

• Full HD 49" olanı şu an 1200tl

• 4k olan modeli dediğin gibi 18oo civari

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Bende ürünü 1800alarak aranıza katıldım. Ürün bence burdaki hocaların yardımı ile ek özellikler eklenince harika oldu. Bu fiyata aynı özelliklere sahip televizyon yoktur heralde. 4k 60fps akıyor.

Bende aldım bu tv yi. Ek özellikler nelerdir? Nasıl yükleniyor?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.