Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın.. kurdunuz mu bi iki trt4k resimleri menü resimleri atar mısın? Aynısından bulursam aynı fiyata kaçırmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf kart Ramazan kampanyası ile dahada düşüyor fiyat 2 kart ile 75 tl paraf para veriyor alıcam olan arkadaşlar değerlendirsin 75 tl ekstra indirim çok iyi

• A101 de hala satılıyor mu yahu 48UHL950 . Kaç tane A101 e baktım sadece 48HL500 gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

A101 de hala satılıyor mu yahu 48UHL950 . Kaç tane A101 e baktım sadece 48HL500 gordum

Bulduk hocam bugün kapalı kutu aldık kurulumu beceremedik trt 4 k Nasıl seyredeceğiz çözemedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Vestelin whatsapp numarası var yaz istersen
    Canlı destek.05315464123 işine yarayacaktır kurulum için

• Aslinda bulabilirsem philips 48 veya 55pfs8109 full hd alacagim ama epeydir yok piyasada. Bu cuma memlekete gidecegiz Bursa'ya. Orda da arastiracagim eger bulamazsam bu cihazi kestirdim gozume. Aslinda bulundugum yerde evime cok yakin subede bir tane var ama 1799 tl den zirnik inmiyorlar. Haliyle 1499 tlye alanlari bilirken takriben 300-400 tl gibi rakami fazladan vermek dokunuyor belki 3 aya yakindir inatla ben almiyorum. Onlar da inatla ne zaman gitsem zerre inmiyorlar. Kime isterlerse satsinlar artik benimki inada bindi Bursa'dan bakacagim sansima.

• quote:

Orijinalden alıntı: White-Night

Aslinda bulabilirsem philips 48 veya 55pfs8109 full hd alacagim ama epeydir yok piyasada. Bu cuma memlekete gidecegiz Bursa'ya. Orda da arastiracagim eger bulamazsam bu cihazi kestirdim gozume. Aslinda bulundugum yerde evime cok yakin subede bir tane var ama 1799 tl den zirnik inmiyorlar. Haliyle 1499 tlye alanlari bilirken takriben 300-400 tl gibi rakami fazladan vermek dokunuyor belki 3 aya yakindir inatla ben almiyorum. Onlar da inatla ne zaman gitsem zerre inmiyorlar. Kime isterlerse satsinlar artik benimki inada bindi Bursa'dan bakacagim sansima.

Bunun Vestel versiyonu bile 2000 Tl olmusken 1799 çok artık dussunler 1500 e
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben göremedim sanırım, paneli kim üretiyor ?
    Hocam belirli bir yerden mi almak gerekiyor bu kampanya için ?
  • yasko91 Y kullanıcısına yanıt
    Panel Samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Akvaryum ışığı vardı mavi neon. Onu koydum hocam baya güzel oluyor loş ışıkta tv izlerken. :)

güzel düşünce ...
    belki led şeridi takılabilir arkasına philipsler gibi, çok açık ve baskın ışık değil de mesela gece mavisi vb. tonunda hoş olur, loş ortamda filme eşlik eder ...

led serıtlerın adaptorlerı ıstenılen sevıyede kısmaya ızın verıyor tekzenden almıstım fıyatlarıda uygun aslında kulaklık ses cıkısından calısan bır led amblight ozellıgı katabılir arastırmak lazım

ses çıkışından çalışıyorsa şahane olur benim için, siz uyguladınız mı resmi var mı ?..

eskı plazmanın arkasına takmıstım ama ses cıkısı demın geldı aklıma arastıralım
    eski kucuk logitechi (Bimden 50 60 Lira ya almıstım) kulaklık cıkısına bagladım hoporlorleri baglamadım subwoofer cok basarılı oldu=
    bu arada cok sevındıgım bır konu var yazılım sonrası ses ayarlarından bluetooth bagladım ayarlar ---- ses ---- ses baglantısı ----- yesıl tus---- bluetooth bulur ---- baglan de hayırlı olsun benım en kafamı yoran konu buydu yurt dısı 50 lıra ya da n11 110 Lıra dan yırtmıs olduk tekrar sayın hocalarıma tekrar tesekkurler

Hocammmm hay Allah senden razı olsun ya Ben bu menüyü farketmemiştim, öyle bir işime yaradı öyle bir işime yaradı ki. Telefonu eşleştirip tv ye sesi verebilmiştim telefondan fakat tvden ses aktarımı olduğunu bilmiyordum senin mesajında görünce deneyeyim dedim. Telefonda da ses kanalı olarak kullanma özelliği var yani telefonu bir bluetooh hoparlor olarak kullanabiliyorum LG G3. İşte çok iyi falan derken aklıma ulen kulaklıkla da çalışır bu dedim Kulaklığı taktım ve müthiş kaliteli ses aldım Benim telefon rootlu custom kullanıyorum Viper 4 Android diye bir ses sürücüsü var. Sesi acayip kaliteli yapıyor surround efektleri falan da var arkadaş yok böyle bir şey ya. Beni büyük masraftan kurtardın yeminle bluetooh kulaklık alacaktım ama sesleri çok düşüktü media marktta incelediklerimin

Telefonunuzun bluetooh menüsünde SES KANALI gibi bir özellik varsa ya da ayar sekmesi ki yeni telefonların çoğunda vardır zaten, bluetooh kulaklık almaya falan gerek yok. Şimdi film ile deneyecektim de mad max 3D indirmiştim Ses DTS miş malum sessiz sinema oynadı Bir film atıp daha deneyeceğim. Filmde de çalışıyorsa ses aktarımı of süper olur vallahi.

Çünkü anca ben gece film izleyebiliyorum millet yatınca. Gündüz de olsa woofer''ı açamıyorum malum apartman dairesi Yoksa sub çıkışına woofer da bağladım o da çok iyi çalışıyor. Ama filmleri böyle PC kalitesinde izlemek müthiş olacak

Hocam benim telefon g2. Swprofili patchledim. Tv den ayarlar-ses-ses baglantisi - bula basinca telefonu görmedi soundbari gordu. Telden aratinca tvyi gördü. Telfondaki sesi tvye verebildim ama tvdekini telefona veremedim. Biyerde yanlis mi yaptim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 21 Haziran 2016; 9:25:00 >

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır bu televizyonu kullanıyorum. Müthiş özellikleri ve görüntüleri var.
    Öncelikle yazılımı hala yükseltmedim.
    Benim sorum videocaster tarzı programlarla tvye film aktardığımda filmi ileri geri saramamam. Bu programla alakalı bir durum mudur yoksa ben mi işi bilmiyorum? Bunun bir çözümü var mıdır?

Almayı düşünen arkadaşlar forumdaki bu bölümü baştan sona okurlarsa daha kullanılabilir ve zevkli hale getirebileceklerdir. Televizyonub şoförlüğü biraz da size kalmış, çeşitli programlarla nerelerden nerelere atlayabiliyorsunuz. 3d konusunda half sbs olanlar haricinde diğer görüntülerden bir izlenim yapamdım, oda kısıtlı 3d bilgimden dolayıdır ama half sbs müthiş.

İyi forumlar.

• malicinar kullanıcısına yanıt
    telefonunda bluetooth ayarlarında telefonu tv gibi diğer cihazların görebilmesi için görünürlük ayarı var onu aktiflestir
  • Bugün bi tane daha buldum bu tv den ancakfiyat 1800 tl. İndirime girdiğinde haber verecek arkadaş no mu bıraktım

Ellerinde kalanlar sıkıntılı olmasın?
    48 hl690 yada 55hl690 var mıydı? Bunlara bakıyorum. 48uhl takipteyim ancak İndirim yapmıyorlar. Pazar Zeytinburnu a101e sordum 1.200 dediler 49hl500 e

• Ellerinde 48 olan 55 olan 4 k lar mevcuttu
    Elemana 1500 e aldık dedim abi biz indirim e sokuyoruz merkez e bilgi veriyoruz onaylanınca indirimli oluyor dedi
    İndirim e sokunca ürünü tel den haberleşeceğiz

Trt4k resimleri atma şansın var mı? Bizde görelim bi.

• https://twitter.com/TRT4K?lang=tr

bu sayfada trt4k izleyenler atmış bir sürü inceleyebilirsin tabi hi-level tvde değiller
  • Arkadaşlar new raling 5572 Wi-Fi adaptör aldım USB şeklinde TV te direk bağlayınca telefondan göremedi amacım telefondaki görüntüyü tv ye vermek

• hı-level'in başka bir modeliyle kervana katıldım ... hı-level 49hl500 aldım 1.149 liraya ...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.