Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc oyun performansı test edebildinizmi arkadaşlar, ben pc monitoru olarak kullanıcam online bf oynuyorum input lag seviyesi nedir test eden oldumu, gerçi ben 43 lük olan modelini almak istiyoırum. zaten filmleride pc üzerinden power dvd ile seyrediyorum. önümüzdeki sene gtx 1070 ekran kartıda alıcam. sonuçta 4k panel hepsi aynımıdır bilemiyorum boşu boşuna gidip 300 4000 lira para vermek istemiyorum. çünkü bana wifi uydu vs vs lazım değil dediğiim gibi sadece pc bağlı olacak. daha önce puk4900 baktım ama onuna bir kaç yorumda input lag seviyesi kötü dediler yani oyun oynanmaz. kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBABA34 -- 8 Haziran 2016; 16:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANBABA34

pc oyun performansı test edebildinizmi arkadaşlar, ben pc monitoru olarak kullanıcam online bf oynuyorum input lag seviyesi nedir test eden oldumu, gerçi ben 43 lük olan modelini almak istiyoırum. zaten filmleride pc üzerinden power dvd ile seyrediyorum. önümüzdeki sene gtx 1070 ekran kartıda alıcam. sonuçta 4k panel hepsi aynımıdır bilemiyorum boşu boşuna gidip 300 4000 lira para vermek istemiyorum. çünkü bana wifi uydu vs vs lazım değil dediğiim gibi sadece pc bağlı olacak. daha önce puk4900 baktım ama onuna bir kaç yorumda input lag seviyesi kötü dediler yani oyun oynanmaz. kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Oyun performansinin iyi olmadigini soylemislerdi..bir kac sayfa geride ekran performansi ile alakali yorumlar var bakabilirsiniz.belki istediginiz tarzdada olabilir bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıcı tanımları ve yorumları lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizdede hareketli sahnelerde özellikle kameranın hizli hareket ettiği sahnelerde görüntü durarak hareket ediyormu gosthing oluşuyormu bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech h760 blutooth kulaklığı tanımadı. Bu televizyona uyumlu blutooth kulaklık tavsiye edebilirmisiniz?
  • Film izlerken filmin sonuna yaklaşmışken, kumandadan yanlış tuşa basınca filme enbaştan başlıyoruz. Filmi baştan tekrar hızlı sardırmak işkence, x8 hızı çok yetersiz. Filmin sonuna hızlı sardırmak dakikalar alıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Film izlerken filmin sonuna yaklaşmışken, kumandadan yanlış tuşa basınca filme enbaştan başlıyoruz. Filmi baştan tekrar hızlı sardırmak işkence, x8 hızı çok yetersiz. Filmin sonuna hızlı sardırmak dakikalar alıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Merhaba yeşil tuşa basıp dakika girmek yok mu sizin tvde hocam.
  • Yeşil tuş olayını bilmiyordum.

• Merhaba

Arkadaşlar Mp4 filim izlerken 1saat 40 dk dan sonra kesinti oluyormuş o sorun düzeltildi mi aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Logitech h760 blutooth kulaklığı tanımadı. Bu televizyona uyumlu blutooth kulaklık tavsiye edebilirmisiniz?

samsung s3000 kanal degıstırme bıle calısıyor hocam
  • sezer32 S kullanıcısına yanıt
    1.34.19 yazılım ile düzeldi diye biliyorum
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam o bahsettiğiniz 1.34.19 yazılım nasıl oluyor. uhl950de öyle bir yazılım numarası var mı? Vestel sitesinden coreupdate yaptım V.33.11 diye geçiyor en sonuncusu.
  • arkadaşalar acil yardım lütfen
    Dün itibariyle TKGS (TÜRKSAT Kanal Güncelleme ) güncelleme yaptım
    Kanal listesi düzenleme menüsün içinde de bulunan Taşı menüsü kaybolmuş :((
    kısaca yeni çıkan kanallar arasında taşıma yapamıyorum TAŞI menüsü yok
    yardımlarınızı bekliyorum
  • malicinar kullanıcısına yanıt
    BURADAN indirip yükleyebilirsiniz

anakartınızı teyit etmeyi unutmayın lütfen. bu yazılım MB100 anakart içindir.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler deneyeceğim. Mb100 için
    www.vesteldriver.com
    Loading...
    http://www.vesteldriver.com/TV_MB100.html
    adresinde yer alan coreupdateyi daha yeni yapmıştım. "MB100 V.33.11 CORE UPDATE Siteye Yüklenme Tarihi 10.12.2015" en sonuncusu bu zannediyordum. Bu gönderdiğinizde aynı bundaki yöntemle yükleniyor sanırım menu+1505 yöntemiyle. Peki bu gönderdiğinizin artıları nelerdir hocam, vestelin kendi sitesinden yayınlanan bir güncelleme mi?

• malicinar kullanıcısına yanıt
    Yükleme stili aynı. VESTEL in resmi yazılımı dır, henüz servislere verilmeden burada üyelerimize verdik, ben de fabrikadan aldım yazılımı zaten içiniz rahat olsun.
    İntertenete bağlanıldığında flash uygulamaları, reklam+Banner kaynaklı restart sorunu yaşayan tv lere uygulanmak üzere bu sürüme yükseltildi, stabilizasyonu arttırılmış bir yazılımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Yükleme stili aynı. VESTEL in resmi yazılımı dır, henüz servislere verilmeden burada üyelerimize verdik, ben de fabrikadan aldım yazılımı zaten içiniz rahat olsun.
    İntertenete bağlanıldığında flash uygulamaları, reklam+Banner kaynaklı restart sorunu yaşayan tv lere uygulanmak üzere bu sürüme yükseltildi, stabilizasyonu arttırılmış bir yazılımdır.

Peki Hocam çok teşekkürler.
  • Bu tv yi kapalı kutu 1499 tl buldum alınırmı

Bunun aynısı 55 in olAnıda 1999tl hangisini tercih etmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Haziran 2016; 18:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Bu tv yi kapalı kutu 1499 tl buldum alınırmı

Bunun aynısı 55 in olAnıda 1999tl hangisini tercih etmeli

Fiyat guzelmis..performans olarak korelilerinki gibi bekleme ama bence guzel yani..helede fiyatina gore gayet iyi.hem yerli hem ucuz..aslinda dahada ucuz olmasi gerekiyorda bakma sen..koreliler 49 inclik.4k tvyi kendi ulkelerinde kaca aliyorlar merak ediyorum..

• Bugün atasehirde A101 den kapalı kutu 48" olanını aldık kardeşe 1499 tl
    N11 den PHILIPS 49PFS5501 2200 e almıştı iptal ettirdik umarım sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Haziran 2016; 21:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.