Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak edenler için HI-LEVEL 49HL500 incelemesi ... http://forum.donanimhaber.com/m_118742271//tm.htm#118747940
  • Bugün satın aldım bu ürünü. Ancak trt4k frekansında sinyal yoktu hdler sorunsuz izlenebiliyor. Yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimcell24 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bir kaç gün önce eski TRT 4K frekansı değişti. Güncel TRT 4K frekansını internetten bulup tekrar aratırsanız sorun çözülür.

• Bu modelde televizyon olan arkadaşlar acıl yardım!!!!

Trt4k nin frekansı nedir??

Benim. TV Vestel ama aşağıdaki frekanslar üzerinden izleyebiliyorum şu anda. Önceki frekansta artık izlenmiyor.

Türksat
    12615 mHz Yatay (H)
    12500 SR

• Sen varya addddamsin..
    Önerdiğin ekran ayarı var mı?
    Berraklık için?

Teşekkür ederim..
    Yardımımız oldu ise ne mutlu.
    Ekran görüntü kalitesi görecelidir bence. Bana güzel görünen görüntü başkasına güzel gelmeyebilir.
    Ben kendi kullandığım ayarların görsellerini aşağıda paylaşıyım.
    dediğim gibi benim tv Vestel ama muhtemelen ayar kısmındaki sistem sizinki ile aynıdır.

Yine UA9300 formunda arkadaşın biri ekran puslu şikayeti için aşağıdaki ayarları paylaşmıştı. Sizde bunlar üzerinden deneme yanılma ile ayar yapabilirsiniz. Yada bu forumda Hi Level kullanan arkadaşlar size yardımcı olabilir.

Aşağıdaki yorum ayarlarını paylaşan arkadaşa ait.
    tv ilk kuruldugunda cok kotu bir goruntusu vardi biraz ugrastim ve harika bir goruntu elde ettim.
    kontrast:80
    parlaklik:57
    keskinlik:90 veya 100 yapabilirsiniz
    renk:63
    enerji tasarrufu:kapali
    arka isik:85
    sonra gelismis ayarlara geliyoruz
    dinamik kontrast:kapali
    gurultu azaltma:kapali
    renk sicakligi:normal
    renk kaydirma: yesile dogru 13-15 tiklama kaydirin sonra goruntuye bir bakin tatmin edecektir

• Merhaba arkadaşlar, üstadlar.

Şu anda bu fiyata (1799) bu ürünün muadili veya alternatifi olabilecek bir cihaz var mıdır. Yoksa gözü kapalı almak mı gerekir. Burada bulunan a101 e bölge müdürü ziyarete geldi. sohbet vs derken istersen ben sana kapalı kutu bulurum dedi.

Sizce ne yapmalıyım.
  • Hi level kullananlardan da YORUM istiyorum.. Ekran ayarlarıyla ilgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimcell24 -- 21 Temmuz 2016; 18:40:00 >
  • Sd yayınları 10 üzerinden 5
    HD ler 6
    Bulanıklik var maalesef.. bu nasıl 800hz?

• Trt4k çekiyor.. hd kanallar yeteri kadar berrak gelmedi. Dandik uydumu kullandılar ne? Harici hd uydu ile deneyeceğim daha Sonra. Büyük olması güzel ses idare eder.. 4k hd gibi HD ler sd gibi, sdler iğrenç ..

Saçma gelebilir ama reklamlar daha net.

• quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

Bugün satın aldım bu ürünü. Ancak trt4k frekansında sinyal yoktu hdler sorunsuz izlenebiliyor. Yardım edebilecek var mı?

hı-level almayacak mıydın ne oldu fikir mi değiştirdin ?..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hi level işte. 4k modeli.. sendeki hd kanallar nasıl memnun musun? Netlik berraklık olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

Hi level işte. 4k modeli.. sendeki hd kanallar nasıl memnun musun? Netlik berraklık olarak

hı-level derken eksik yazmışım 49hl500 kastettim ... benim hd'ler gayet iyi net ...
  • Hdler bana sd gibi geldi.. sdler de vasat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çifte ekran özelliğini nasıl kullanılacağını bilen var mı Uhl950 de. Yazılımla DualVievSupportu tikleyip Harici uydu alıcısını da bağladıktan sonra TV de menüde nereden aktifleştireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esan26

Benim. TV Vestel ama aşağıdaki frekanslar üzerinden izleyebiliyorum şu anda. Önceki frekansta artık izlenmiyor.

Türksat
    12615 mHz Yatay (H)
    12500 SR

tesekkurler
  • Arkadaşlar bu tv yi almayı düşünüyorum fakat hd ve sd yayın kaliteleri nasıl. Yani mevcut full hd tv den geçiş yapacağım 4 metreden izleyeceğim. Özellikle sd yayınlar nasıl. Birde full hd filmler nasıl görünüyor.
  • Çok yüksek performans bekleme derim ben kullanıyorum su an. Standart bir tv.

• arkadaşlar başka yorum yapabilecek kimse yok mu. tv indirime girmiş 1699 lira ne yapmalıyım karar veremedim.

Acil kullananlardan cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.