Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

arkadaşlar başka yorum yapabilecek kimse yok mu. tv indirime girmiş 1699 lira ne yapmalıyım karar veremedim.

Acil kullananlardan cevap bekliyorum.

Hocam nerde buldunuz mümkünse söylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar başka yorum yapabilecek kimse yok mu. tv indirime girmiş 1699 lira ne yapmalıyım karar veremedim.

Eğer başlıktaki televizyonu (48UHL950) 1700 TL'ye bulduysanız hemen alın bence. Hiç pişman olmazsınız.

Görüntünün kötü olduğunu söyleyenler görüntü ayarlarını düzenlerlerse beğeneceklerine eminim. Ayarları "default" bırakarak TV'i kullanmanın alemi yok :))

Televizyonda yok yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Hocam nerde buldunuz mümkünse söylermisiniz

https://forum.donanimhaber.com/m_119774424/tm.htm

burada hocam
  • Bir tanıdığıma tavsiye etmiştim bu cihazı 1.799 tlden zor bela indirim istemişler en son 1.700 tl olur demişler bana fazla geldi rakam,1.550 tl den fazla verme dedim,

Sebebi ise,bu cihaz ilk çıkığımda 1.799 tl den satıla başlamış iken muadil vestel 48 ua9300 2.400 tl lerde idi,ua9300 şuan 2.000 tl ve altına denk gelebiliyorken,a101 hala aynı rakamdan satmaya devam ediyor,

Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Bir tanıdığıma tavsiye etmiştim bu cihazı 1.799 tlden zor bela indirim istemişler en son 1.700 tl olur demişler bana fazla geldi rakam,1.550 tl den fazla verme dedim,

Sebebi ise,bu cihaz ilk çıkığımda 1.799 tl den satıla başlamış iken muadil vestel 48 ua9300 2.400 tl lerde idi,ua9300 şuan 2.000 tl ve altına denk gelebiliyorken,a101 hala aynı rakamdan satmaya devam ediyor,

Ne dersiniz?

Dediğin doğrudur hocam ben 1.495.- TL ye almıştım. İlk sayfalarda faturasını da paylaşmıştım, ama nedense a101 in ilginç bir satış politikası var anlamak mümkün değil... Bence de ısrar edin 1500 tl den fazla vermeyin , yeni modeller de çıkmaya başladı zaten...
  • TRT 4k yi bir türlü ekleyemiyorum bu televizyon da, yapan arkadaşlar nasıl yaptığını yazabilirler ise bir çok kişiye yardımı olacak

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    menüde kurulumda manuel kanal aramaya girin, ilgili yerleri 12615 / H (yatay) / 12500 yapın ... OK'a basın ... bence olur ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz yerde arama tipi olarak ; sayısal anten, sayısal kablo, analog seçenekleri var hiç birinde yatay olarak secebileceğim bir seçenek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Hocam dediğiniz yerde arama tipi olarak ; sayısal anten, sayısal kablo, analog seçenekleri var hiç birinde yatay olarak secebileceğim bir seçenek yok.

menünün herhangi bir yerinde manuel arama seçeneği yok mu ?..
  • Arkadaşlar selamlar...Özellikle İstanbul'da olup bu Televizyayı arayanlar için bir iyilik yapacağım. Esenyurt Bahçeyolu caddesi üzerindeki A101'e bu televizyayı getirtmiştim ancak maddi sebeplerden ötürü vazgeçtim. Sağolsun oradaki çalışan arkadaşlar çok ilgili ve bana haber verdiler. Ben de buradan donanımhaber brother in arms lık yapayım ve size aktarayım. Şu an cillop gibi 4K 3D tv alıcısını bekliyor hemide 1.599 papel. Bence fiyatı biraz zorlayın bakalım belki bir hareketlenme olabilir. Lakinki baya bir aradılar kapalı kutu bulmak için.

Evet, şanslı kişi kim olacak bakalım. Alan buradan haber versin tebrik edelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supro_the_King

Arkadaşlar selamlar...Özellikle İstanbul'da olup bu Televizyayı arayanlar için bir iyilik yapacağım. Esenyurt Bahçeyolu caddesi üzerindeki A101'e bu televizyayı getirtmiştim ancak maddi sebeplerden ötürü vazgeçtim. Sağolsun oradaki çalışan arkadaşlar çok ilgili ve bana haber verdiler. Ben de buradan donanımhaber brother in arms lık yapayım ve size aktarayım. Şu an cillop gibi 4K 3D tv alıcısını bekliyor hemide 1.599 papel. Bence fiyatı biraz zorlayın bakalım belki bir hareketlenme olabilir. Lakinki baya bir aradılar kapalı kutu bulmak için.

Evet, şanslı kişi kim olacak bakalım. Alan buradan haber versin tebrik edelim :)

1.500 tl den fazla vermemk lazım,
    Vestel ua9300 kuponla falan 1950 civarına gelebiliyor 3 yıl garanti 9 ay taksit,
    A101 fiyat indirmemek için uğraşıyor gibi,
    İki model arası 500 600 tl fark vardı,vestel fiyatı inerken bu yerinde sayıyor hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Orijinalden alıntı: Supro_the_King

Arkadaşlar selamlar...Özellikle İstanbul'da olup bu Televizyayı arayanlar için bir iyilik yapacağım. Esenyurt Bahçeyolu caddesi üzerindeki A101'e bu televizyayı getirtmiştim ancak maddi sebeplerden ötürü vazgeçtim. Sağolsun oradaki çalışan arkadaşlar çok ilgili ve bana haber verdiler. Ben de buradan donanımhaber brother in arms lık yapayım ve size aktarayım. Şu an cillop gibi 4K 3D tv alıcısını bekliyor hemide 1.599 papel. Bence fiyatı biraz zorlayın bakalım belki bir hareketlenme olabilir. Lakinki baya bir aradılar kapalı kutu bulmak için.

1.500 tl den fazla vermemk lazım,
    Vestel ua9300 kuponla falan 1950 civarına gelebiliyor 3 yıl garanti 9 ay taksit,
    A101 fiyat indirmemek için uğraşıyor gibi,
    İki model arası 500 600 tl fark vardı,vestel fiyatı inerken bu yerinde sayıyor hala

Katılıyorum. fiyatı 1.500 bandına çekmek için ısrarcı olunabilir. Zaten A101'in enteresan bir havası var. Ayaküstü biraz zorlasan fiyatı düşüreceklermiş gibi bir hava kokluyorsun :) Yakında bunlar iyice işi çarşı pazar olayına dökecekler gibi zaten :) Sabah Esenyurt'ta ev hanımları ile tabak çanak tava falan bakıyorum :)

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Var ama secebileceğim frekanslar var elle girilen bir ayar göremedim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Var ama secebileceğim frekanslar var elle girilen bir ayar göremedim hocam.

menüyü görebilsem belki daha fazla yardımcı olabilirdim ancak görmeden olmuyor ...
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Ekran resmi at benimki de 4k hi level

• trt 4k yayını mı sonlandı nedir aylardır ben de bulamıyorum. TV yi sıfırladım orjinal kanal sıralamasında 1. sıradaydı trt 4k ama yayın yok daha doğrusu sinyal yok.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    12615 / H (yatay) / 12500 ... yeniyi eklediniz mi ?..
  • Şimdi Konu bildiğin ölmüş yav. Azıcık hareketlensin.

vesteldriver sitesi güncellendi.

Şimdi yeni aldığım 48uhl950 yazılımı v.1.33.05

ben vestel driverden seri no ile v.1.33.11 indirdim.

Sonra buradaki yorumlardan v.33.11 core update indirdim.

Sormak istediğim bu son yazılımı kurduğumda core update yapmam gerekiyor mu?

Yapmam gerekiyorsa önce hangisini yapmalıyım. core update mi - full yazılım mı önce kurulacak.

Birde Ado hocam 1.33.14 ve 1.41 den bahsetmiş bunlar konusundaki son gelişmeleri öğrenebilir miyiz.
  • birde vestel ua9300 başlığında v.1.34.14 yazılımından bahsetmişler.

Ben bu yazılımı 48uhl950 ye kurabilir miyim?

Kurmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 3 Ekim 2016; 15:26:50 >
  • pckopat_doktor kullanıcısına yanıt
    core yazılımlar ürün marka modele göre değil anakarta göre tevzileniyor.

Full yazılımlar ile core yazılımlar aqrasındaki fark şudur. Full yazılımda windowsu en baştan kurduğunuzu düşünün, core yazılımda ise sadece sistem dosyalarının bir kısmını update ettiğinizi düşünün. bunda da durum farklı değil.

Yani full yazılım attığınızda anakart işlemci, anakart ram, anakart rom, panel, spı flash gibi noktalara uzantılar eklerken (Bu nedenle full yazılımlar seri numarasına göre verilir zira her üretimde kullanılan panel aynı değildir) core yazılımda anakart işlemci ve panel yazılımlarına dokunulmazken sadece (örnektir) spı flash bölümünü update ederek üründeki imkan ve kabiliyetleri değiştirebiliyorsunuz.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda ilk mesajınızdaki önce hangisi sorusu da cevabını bulmuş oluyor zira full yazılım olmadan core yüklenmez zaten.

ben forumda MB100 anakartlar için 34.19 sürümü yayınlamıştım zaten aylar önce, hangi konu başlığında olduğunu hatırlamıyorum ama, siz bana özelden mail adresinizi yazın ben size benim drive alanıma erişim yetkisi vereyim, oradan 34.19 yazılımı indirip yüklersiniz eğer anakartınız MB100 ise.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.