Şimdi Ara

HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
28.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün isim kod ve FW versiyonunun farklılığına dikkatinizi çekerim aynı üründen bahsediyor olamayız.Eğer kurulumda bir hata yapmadığınıza ve doğru/hızlı sata portuna taktığınıza eminseniz ya farklı ve kötü bir seriye denk geldiniz yada çakma bir ürün aldınız.
  • raverss kullanıcısına yanıt
    Üst düzey donanımlarda iastor daha iyi sonuç veriyor iş sadece sürücü ile bitmiyor anakart yüksek olması lazımki anakarttaki çipsette yüksek ve performanslı olsun intel iastorda bundan sonunan kadar faydalansın.
  • Asus maximus V formula anakartta intel sata 3 (6gb/s) portunda ssd bomboş iken aldığım değerler (windows 7 64bit işletim sisteminde gerçekleştirdim testi) ;

HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aod.xTA26 -- 25 Ocak 2015; 12:31:26 >

• aod.xTA26 kullanıcısına yanıt
    Sizin ürün kodu ve firmware sürümüde farklı sanırım 4-5 farklı sürümü var bu ürünün.Hepsininde performans değerleri farklı şaştım kaldım.
    ESA3SMD2HTGT120
    N0815B
  • Merhaba arkadaşlar, bu ürünü N11'den dün spariş verdim pazartesi veya salı elimde olmasını bekliyorum. Bende test sonuçlarımı paylaşacağım sizinle fakat şunu sormak istiyorum: samsung np355v5c-s0atr modeli AMD A8 4500M işlemcili bir bilgisayarım var ve sata 3 desteğinin olup olmadığını bilmiyorum. sata 3 destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim ?
    cevaplarınız için teşekkürler. @aod.xTA26 @mıçanadam @brev
  • HWINFO programında sata için yazanlar bu üstadlar. Durum nedir ?
     HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonreno -- 26 Ocak 2015; 3:00:26 >

• jonreno J kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda sata3 desteği mevcuttur fakat aktif olan sata2'dir bu sebeple BIOS'tan sata3 aktif olup olmadığını kontrol edin.Sata3 için sata3 destekli bir ssd veya hdd kullanmanız gereklidir.
  • Anladım peki biostan aktif olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? @brev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bende test sonuçlarımı paylaşayım dedim.
    Anladığım kadarıyla her üründe çok farklı sonuçlar çıkabiliyor ben değerlendirmeyi bütün driver ve gerekli programlarımı kurduktan sonra 3 günlük kullanım sonra yaptım.
    23 GB lık recovery için ayrı partition oluşturdum ayrıca.
     HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi! HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 incelemesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonreno -- 30 Ocak 2015; 21:58:18 >

• sanırım ben de laptopta sata 2 olarak kullanmak üzere bu üründen ya da kingston v300 alacağım . kararsız kaldım . 150/30 çek ile 130 + 5 tl çek parası gibi bir rakama geliyor . kingston v300 de 10 tl cüzdan ile 139 liraya geliyor sanalpazarda . aralarında çok bir fark olmayacağını düşünerek kendi hesabımdan v300 alacağım galiba
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102706230/tm.htm ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ ÇOK CAZİP FİYATA BULDUM ALMAK ÜZEREYİM LÜTFEN KONUMU OKUYUN ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR .
  • sandisk x100 128gb ve hi level 120gb karşılaştırması

sonuclar fiyatına göre baya güzel

ekleme: sandisk 2 yıllık ve msata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 25 Şubat 2015; 21:27:25 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    x100 eski seri x200 ve x300 çıktı bunları almak daha mantıklı ama yinede değerler eski bir ürün için başarılı.
  • brev kullanıcısına yanıt
    EVET bende memnun kaldim sandisk x100den,, tek dezavantaji msata olsugu icin cok fazla isiniyor bosta 40-43c iken islem yaparken benchmark vs 47-48 dereceleri goruyor umarim birgun beni yari yolda birakmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Şubat 2015; 21:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bilendenal.com/Urunler/samsung-850-pro-128gb-2.5-inc-sata-iii-ssd---mz-7ke128bw-3052.html

hilevel samsung bileşenleri kullanıyorsa alınabilir bazı testlerde yukardaki ssdye performansı yakın çıkıyor sanırım.
  • Bu nasil acaba, sata2 icin kullanicam
    http://www.n11.com/hi-level-ultra-240-gb-sata-3-550-530-mbs-ssd-usb-bellek-hediye-P35200553
    kasa bu 3.5 cevirici hediyeliymis bu 9mm felan demissin bir sorun olur mu
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=24&type=specification

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 3 Mart 2015; 2:02:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

sandisk x100 128gb ve hi level 120gb karşılaştırması

sonuclar fiyatına göre baya güzel

ekleme: sandisk 2 yıllık ve msata

Burda hangi degerler önemli boot icin felan 4k olana mi bakicaz

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    tam bilmiyorum ancak öyledir 4k-64de olabilir
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Eğer çpk çekirdekli işlemciniz varsa 4k-64 değeri önemlidir.Birde access time'da önemlidir tabi alt yapıda ssd'nin diğer özellikleride önemlidir bunları inceleme sitelerinden temin edebilirsiniz özellikle windows performansı için IOPS değerleri çok önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Eğer çpk çekirdekli işlemciniz varsa 4k-64 değeri önemlidir.Birde access time'da önemlidir tabi alt yapıda ssd'nin diğer özellikleride önemlidir bunları inceleme sitelerinden temin edebilirsiniz özellikle windows performansı için IOPS değerleri çok önemlidir.

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.