Şimdi Ara

Hiç 60 FPS film izlediniz mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur ederim ^^
  • Arkadaslar hizli aksiyon filmleri mesela kovalamaca kaçış gibi inanin 60fps olmuyor gozunuz algilayamiyor. Cok izledim 60 fps deneyin gorun en iyisi standart fps. Oyun farkli film farkli. Oyunda 60 in altina hayatta oynamam ama filmde 60 fps olmuyor. +18 izleyen arkadas zaten kamera sabit oluyor isterse 120 fps olsun fark yok goze guzel gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keyfi yerinde olduğu için güzel geliyor

oyunda tabiki +60 fps hatta 120 .d

ama filmde 23 24 ve 29 gerçi televizyonda izlediğimiz filmlerle tarayıcıda izlediğimi filmlerde farklı televizyonda 50 fps gibi geliyor info yapıncada 50 diyor belki sabit fixdir tv için bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatureHunter

programın özelliği nedir ki 30 olan fps filmi 60 mı yapıyor anlamadım

Bahsettiği olay tvlerde de var led tv 100hz mesela usbdeb film aciyoruz zorla fps artmış gibi gosteriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 fps trailer izledim, o kadar alışmışım ki oyun hissi verdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • söylediğin şey doğru benimde evde bir tane full hd tv var 3d özellikli bir cihaz 23 fps açıyorum ama 60 fps gibi gösteriyor aralara sanki kare sığdırıyor
  • doğrudur kanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Keyfi yerinde olduğu için güzel geliyor

oyunda tabiki +60 fps hatta 120 .d

ama filmde 23 24 ve 29 gerçi televizyonda izlediğimiz filmlerle tarayıcıda izlediğimi filmlerde farklı televizyonda 50 fps gibi geliyor info yapıncada 50 diyor belki sabit fixdir tv için bilmiyorum.
    bazı tv lerin çok yüksek tarama hızı var o yüzden televizyon kanalları çok akıcı gözükebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    ya televizyon 500 hz tam modelini hatırlamıyorum kontrol edip özelden atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Splash Pro ile 60 fps izleyebiliyorsunuz motion olayi sayesinde. Ama benim midem bulanıyor izlerken gozum algilayamiyor sahneleri.

Oyunlarda 60 in altinda oynamam ama is filme gelince 60 olmuyor ya
    Bunu yazmaya gelmiştim ama benim hiç midem bulanmadı yada başka bir problem olmadı
  • filmler 60fps çekimiyor ama 24fps çekilmiş filmler özel bir programla aralara kare eklenerek 60fps yapılabiliyor. dark knightı izledim daha geçen jokerli olan. güzeldi ama ondan sonra gözünün yorulduğunu hissediyorsun, diğer filmlere gözün alışamıyor
  • Ben oyunları bile 30 oynuyorum. Bilgisayar mort napıyım

• Blurluk kalkıyor gibi oluyor. sıradan bir video için sorun değil ama filmlerde o blurluk kalkınca film havası alamıyorsunuz bence.

• Interstellar falan bilmem ama 60FPs p filmlerinin zevki bir başka... Denemelisiniz.
  • Reiner kullanıcısına yanıt
    abi biz 60 fps film bulamıyoruz zaten problem o ama maşallah sen bitirmişsin hepsini
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    aslında tam tersi 60 fps çekiyorlar sonra 24 fps yapıyorlar sinema sektöründe her fps değeri para demek.

sinemada son zamanlarda çıkan gökdelen filmini 60 fps olsun sinema biletin 40 tl olur.
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Tez zamanda daha iyilerine kardeşim ^^
  • alakası yok abi sen çok başka birşeyden bahsediyorsun.
  • kardeşim fortnite mı oynuyorsun 60 fps yok istersen 144fps gsync falan olsun daha iyi kill alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

aslında tam tersi 60 fps çekiyorlar sonra 24 fps yapıyorlar sinema sektöründe her fps değeri para demek.

sinemada son zamanlarda çıkan gökdelen filmini 60 fps olsun sinema biletin 40 tl olur.
    gonderdigin linki de okudum. madem sinema projektorlerinin cogu 60fps gosteremiyor, madem 60fps kamerayla cekiliyor; o zaman blurayleri, dvdleri 60fps satarlardi isteyene. stream websitelerine, netflixlere, hululara 60fps secenegi sunarlardi. bunlarin hepsi para demek. torrent sitelerinde web-dl leri brrip leri goruyoruz o zaman her filmin 60fpsine ulasabilirdik. sonuc olarak ben 60fps kamerayla cekildigini sanmiyorum. film endustrisinde her sey butce demek. her oyuncuya her elemana o kadar ekipmana sete efektlere muziklere para dokuyorlar dimi. 1-duruma gore kucuk kamera buyuk kamera gerekiyor her kameranin 60fpslisini bulamazlar. biri 60 biri 24 de olamaz cok goze batar. 2-ayni sahnenin birden fazla shot ini almak icin birden fazla kamera kullaniyolar. bazen farkli yerlerde ayni anda farkli ekiplerle cekimler yapiliyor daha kisa surmesi icin yani yine birden fazla kamera. kameralar ucuz degil sonucta imaxte de goruntuleniyor bunlar. cozunurlugu kalitesi iyi olmak zorunda. bunlar yine ekstra ekstra para demek. bir de 60fps olmasi oncelikleri olamaz. zaten para kitligindan cogu studyoyla calisiyor, son zamanlardaki filmlerin moktan olma sebebi de bu. ayriyetten soyleyeyim dark knighti benim indirdigim yerin aciklamasindan yaziyordu fazladan kare eklendigi programla yani boyle bir seyin olduguna eminim ben. 60fps kamerayla cekilen film de vardir ama cok nadirdir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.