Şimdi Ara

Hiç 60 FPS film izlediniz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuana kadar hiç izlemedim ama normalide göre nasıl keyif verir bilmiyorum.

İndirebiliceğimiz bir torrent yada bir site varmı cünkü ben bulamadım.

Yoksa bluray felan mı alınması gerekiyor.

youtubedan 60 fps 4K bakıyorum çok güzel görünüyor.

• Filmler özellikle 60 fps cekilmiyor filmin biri özel bir fps ile cekilmisti o yabancı forumlarda konuşuluyordu başka duymadım
    But 60 fps videos can cure cancer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sizin bildiğiniz gibi biliyorum izlenilebilirlik rate i 23 24 ve 29 fps televizyondaki diziler bile 50 fps en son 2009 da sinemada izlediğim avatar 50 fps di ondan sonrasını hiç görmedim bir bluray filmler 29 fps ama ya 60 fps yada 4 k olan bir film lazım normal izlenilebilirlik düzeyinden keyifli mi yoksa cidden gözleri yoruyor mu.
  • https://www.quora.com/Why-are-movies-shown-in-24fps-while-60fps-looks-more-real

bir arkadaş burda sağolsun tam düşündüğüm gibi bir cevap vermiş çeviri yapıp okumanı isterim açıkcası
  • Dijitalde 24 fps çok kötü, bunu dijitale fikir olarak aktaran kim merak ediyorum. Hızlı ve öfkeli serilerinin 60 kare olduğunu düşünsenize.
  • hızlı ve öfkeliden ziyade ben ıron man yada avengers gibi filmleri bol fxli sahnelerini merak ediyorum onlar youtubeda var tabiki ama filmde izlerken daha farklı bir atmosfer çıkıyor.
  • Fark ne örnek varmı,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    youtube a 60 fps movie yazarsan izleyebilirsin.

ıron man 60 fps yada avengers 60 fps yaz güzel sahneler cıkıyor varsa hatta 4 k 60 fps izle anlıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Filmler özellikle 60 fps cekilmiyor filmin biri özel bir fps ile cekilmisti o yabancı forumlarda konuşuluyordu başka duymadım
    But 60 fps videos can cure cancer
    İnterstellar'ın 60fps versiyonu var. Fakat konuşulana göre 60fps filmlerdeki efektler çok yapmacık kalıyormuş, epikliği gidiyormuş filmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    özelden link atabilir misiniz şahsen izlemek isterim.
  • Splash Pro ile 60 fps izleyebiliyorsunuz motion olayi sayesinde. Ama benim midem bulanıyor izlerken gozum algilayamiyor sahneleri.

Oyunlarda 60 in altinda oynamam ama is filme gelince 60 olmuyor ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

Splash Pro ile 60 fps izleyebiliyorsunuz motion olayi sayesinde. Ama benim midem bulanıyor izlerken gozum algilayamiyor sahneleri.

Oyunlarda 60 in altinda oynamam ama is filme gelince 60 olmuyor ya

Orijinal 60 fps olsa midemiz bulanacagini sanmıyorum günde 10-15 saat pubg oynayan insan çok var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyorum oyun farkli film farkli. Splash pro kurun görün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • programın özelliği nedir ki 30 olan fps filmi 60 mı yapıyor anlamadım
  • Yıldızlararası 60fps izlemiştim bluray hiç güzel değildi. Sahneler sanki çok hızlı geçiyor gibi başını döndürüyor insanın
  • Aslında o film 60 fps izlenir takın HDMI televizyona bağlayın izleyin 1 metre önünüzdeki monütörden izlemek yorabilir uyuya kalmayın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Aslında o film 60 fps izlenir takın HDMI televizyona bağlayın izleyin 1 metre önünüzdeki monütörden izlemek yorabilir uyuya kalmayın sonra
    Ya güzel aslında tabi ama çok hızlı oluyor her şey sanki odaklanamıyorum tam gerçekçi gibi gelmiyor bilgisayar oyunu gibi geldi bana. Ama oyun videosu izlerken de 60 fps izlemezsem olmuyor mesela zevk işi sanırım.

• oyun ile film ayrı tabi film 23 24 fps olur ama oyun +60 fps olması şart yoksa bir anlamı olmuyor zaten bu yaşımıza kadar çokmu 60 fps film izledik xd
  • bazı +18 videoları 1080p - 60 fps izledim. gayet gerçekçi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

özelden link atabilir misiniz şahsen izlemek isterim.
    Site rusça ama translate işinizi görür hocam, bir de linki görebilmek için kayıt olmanız lazım sanırım:

https://60-fps.org/topic-interstellar_interstellar_2014_bdrip_1080p_imax_edition_60fps-p=2188.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.