Bildirim
Hiç 60 FPS film izlediniz mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Filmler özellikle 60 fps cekilmiyor filmin biri özel bir fps ile cekilmisti o yabancı forumlarda konuşuluyordu başka duymadım
But 60 fps videos can cure cancer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı sizin bildiğiniz gibi biliyorum izlenilebilirlik rate i 23 24 ve 29 fps televizyondaki diziler bile 50 fps en son 2009 da sinemada izlediğim avatar 50 fps di ondan sonrasını hiç görmedim bir bluray filmler 29 fps ama ya 60 fps yada 4 k olan bir film lazım normal izlenilebilirlik düzeyinden keyifli mi yoksa cidden gözleri yoruyor mu. -
https://www.quora.com/Why-are-movies-shown-in-24fps-while-60fps-looks-more-real
bir arkadaş burda sağolsun tam düşündüğüm gibi bir cevap vermiş çeviri yapıp okumanı isterim açıkcası -
Dijitalde 24 fps çok kötü, bunu dijitale fikir olarak aktaran kim merak ediyorum. Hızlı ve öfkeli serilerinin 60 kare olduğunu düşünsenize. -
hızlı ve öfkeliden ziyade ben ıron man yada avengers gibi filmleri bol fxli sahnelerini merak ediyorum onlar youtubeda var tabiki ama filmde izlerken daha farklı bir atmosfer çıkıyor. -
Fark ne örnek varmı, -
youtube a 60 fps movie yazarsan izleyebilirsin.
ıron man 60 fps yada avengers 60 fps yaz güzel sahneler cıkıyor varsa hatta 4 k 60 fps izle anlıcaksın. -
İnterstellar'ın 60fps versiyonu var. Fakat konuşulana göre 60fps filmlerdeki efektler çok yapmacık kalıyormuş, epikliği gidiyormuş filminquote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
Filmler özellikle 60 fps cekilmiyor filmin biri özel bir fps ile cekilmisti o yabancı forumlarda konuşuluyordu başka duymadım
But 60 fps videos can cure cancer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özelden link atabilir misiniz şahsen izlemek isterim. -
Splash Pro ile 60 fps izleyebiliyorsunuz motion olayi sayesinde. Ama benim midem bulanıyor izlerken gozum algilayamiyor sahneleri.
Oyunlarda 60 in altinda oynamam ama is filme gelince 60 olmuyor ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AndrewRayel
Splash Pro ile 60 fps izleyebiliyorsunuz motion olayi sayesinde. Ama benim midem bulanıyor izlerken gozum algilayamiyor sahneleri.
Oyunlarda 60 in altinda oynamam ama is filme gelince 60 olmuyor ya
Orijinal 60 fps olsa midemiz bulanacagini sanmıyorum günde 10-15 saat pubg oynayan insan çok var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyorum oyun farkli film farkli. Splash pro kurun görün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
programın özelliği nedir ki 30 olan fps filmi 60 mı yapıyor anlamadım -
Yıldızlararası 60fps izlemiştim bluray hiç güzel değildi. Sahneler sanki çok hızlı geçiyor gibi başını döndürüyor insanın -
Aslında o film 60 fps izlenir takın HDMI televizyona bağlayın izleyin 1 metre önünüzdeki monütörden izlemek yorabilir uyuya kalmayın sonra -
Ya güzel aslında tabi ama çok hızlı oluyor her şey sanki odaklanamıyorum tam gerçekçi gibi gelmiyor bilgisayar oyunu gibi geldi bana. Ama oyun videosu izlerken de 60 fps izlemezsem olmuyor mesela zevk işi sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10D285547
Aslında o film 60 fps izlenir takın HDMI televizyona bağlayın izleyin 1 metre önünüzdeki monütörden izlemek yorabilir uyuya kalmayın sonra
-
oyun ile film ayrı tabi film 23 24 fps olur ama oyun +60 fps olması şart yoksa bir anlamı olmuyor zaten bu yaşımıza kadar çokmu 60 fps film izledik xd -
bazı +18 videoları 1080p - 60 fps izledim. gayet gerçekçi oluyor. -
Site rusça ama translate işinizi görür hocam, bir de linki görebilmek için kayıt olmanız lazım sanırım:quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10D285547
özelden link atabilir misiniz şahsen izlemek isterim.
https://60-fps.org/topic-interstellar_interstellar_2014_bdrip_1080p_imax_edition_60fps-p=2188.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bazı +18 videoları 1080p - 60 fps izledim. gayet gerçekçi oluyor.
|
Benzer içerikler
- kireçli su saç döker mi
- behzat ç indir
- dişinol neden kaldırıldı
- vizelerden sonra tatil var mı
- kolonya içilir mi
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X