Şimdi Ara

hiç arkadaşım yok napıcam ben ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleykum arkadaşlar ıstanbul gıbı kalabalık bır sehırde oturuyorum ve suan 14 yasımdayım lıse 1 e gıdıyorum geçen sene çok arkadaşım vardı çok konuşkan bırıydım resmen eve gırmezdım dışarıda gezmekten ama ne olduysa gecen yaz tatılı başlangıcında oldu lgs ye girdim ve fena bır puan almadım fakat bu puan yetmedı o yüzden adrese dayalı yerlestım evımın yanındakı okulu yazmama rağmen ve ortolamam 97 olmasına rağmen boktan ve evimden uzak bır lıseye gıdıyorum gecen yaz takıldığım arkadaşlarla küstüm bazı sepelerden dolayı ve yazın oyunlara merak saldım yenı bır oyun aldım ve dıs dünya ıle ıletısımı resmen kestim e okul başladığında ıse resmen robottum hıc konuşmuyordum ve 3ay boyunca cok az konuştuğumdan resmen konuşmayı unutmuştum peltekleme oldu ve en fazla 3 kelıme yı cümle ıcıerısınde soylıyebılıyor ve bazı harflerı çıkaramıyordum bu azaldı ama hala devam edıyor pc bağımlığımı ıse resmen bıtırdım hıc gırmıyorum pc ye artık dışarı cıkcak arkadaş arıyorum çıkmak ıstıyorum fakat arkadaşım yok butun yaz tatılını evde oturarak gecırmek ıstemıyorum bu bana cok koyuyor mıllet gezerken ben evde oturmak ıstemıyorum anneme yüzme kursuna yazılmak ıstedıgımı soyledım hem böylece arkadaş bulabılırdım ve vaktımı degerlendırebılırdım ama annem kayarsın falan dedı napıcan orda arkadasın yok dedı zaten bende arkadaş bulmaya gıdıcem dedım ama dıyemedım ıste böyle demesı benım cok zoruma gıttı ne yapmalıyım okulda arkadaşlarım oldu ama onlar benden uzakta olduğu ıcın bulaşmıyoruz cagırsam bıle gelmiyorlar mahallemde ıse çocuk pek oturmaz unıversıtelerın mekanı eğlence amaçlı gelınıyor genelde buraya sımdı bana eskı arkadaşlarınla barış demeyın hayatta olmaz yüzmeye gıdıcek durumumuz var para sıkıntı degıl tek gıdılırmı ki yüzmeye nasıl arkadaş edınmem gerek ve konuşma sorumun eskısınden daha da ıyı olsa hala devam edıyor nasıl duzeltebılırım cok hızlı da konuşuyorum diksyon kursuna git falan demeyın gıdemem kıtap la falan duzelırmı ne kadar okumam lazım ne zaman duzelır ve bu sene başka okula mahalleme daha yakın bır okula nakıl yapmayı düşünüyorum böylece mahallemde arkadaşım olabılır yardım edın lütfen sonuna kadar okuyanlara cok tssekur edıyorum beyler bu arada ılk sorum bu hatalarım olduysa kusura bakmayın ıyı aksamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.