Deneyeyim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç beklemediğiniz şekilde ,2021*1,5 gelecek (2. sayfa)
-
-
Yani ne diyorsunuz genel sıralama için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kesin bişey söylemek çok zor ancak tahminimce 2019-2023 arası ama 2019 a biraz daha yakın gelir. Sıralama olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 4 Temmuz 2024; 20:3:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nasıl yaptınız tyt yi 23 e göre alıp ayt yi 21 e göre alıp sıralama hesaplamayı
önce tyt netlerini yazıyorsun ordan 2023 sıralamana bakıyorsun benim 49.5k geliyordu mesela. Sonra 2021 tyt sıralamamı 49.5k olucak şekilde ayarladım ardından ayt mi aynen yazıp 21 sıralamam baktım
-
benimde 30,5k geldi. 34-35 civarı kafi gibi
nereyi düşünüyorsunuz?
-
İYTE ,ytü, Hacettepe cheng düşünüyorum hocam. Sıralamalar baya kötü gelirse gazi mak %30 veya ytü metalurji malzeme düşünüyorum.
valla şakasız senden farkım yok şu an malzeme mühün akademik kadrosuna bakıyordum 10 saniye önce. Fena değil gibi.
-
Bu sıralamalarda en mantıklı tercihlerden biri bence.
Hocam o sıralamalarda diş yazmak daha mantıklı gözüküyor neden cheng?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50k da gelmez be en kötü 40k diyorum ben fazla karamsar olmayalım
-
Hocam mezun olduktan sonra klinik açacak maddi duruma sahip değiliz. O yüzden pek yakın değilim dişe
53k da kalmaz ki hocam. 10k ileri çekmiş geçen sene. Bu sene de buna benzer bir çekiş yaparsa 42-43k gibi kapatır
2023*0.85
max 48
neden ki
malzeme mühendisliği öğrenciler arasında o kadar popüler bi bölüm değil bence + giren kişi sayısı azaldı
İnşallah dediğiniz gibi olur da en kötü durumda bile tutunacak bir dalımız olur.
Valla malzemeden sonra yazıcak bir şey yok gibi var mı aklınızda bir şeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X