umarım sizinki de gönlünüzdekinin katbekat iyisi olur hocam kusura bakmayın eğer fazla çıkıştıysam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç beklemediğiniz şekilde ,2021*1,5 gelecek (4. sayfa)
-
-
1.5 net ayt ile aramızdaki tyt farkı rahat kapanır hocam aynı yapmışız hemen hemen umarım umduğumuzdan yüksek sonuçlar elde ederiz sevmediğimiz bir bölümü okumak ya da sevdiğimiz bi bölümü kötü bi şehirde okumak zorunda kalmayız mezuna kalmayı geçtim bile...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Est. Hocam umarım hepimiz istediğimiz yere yerleşiriz bu aralar gerginlik normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım valla hocam forum psk. Bozdu 35 k diyen biri de var 22 k diyen de var
Hocam size 35k geliyorsa biz 50k ya şükredelim o zaman
Hocam valla bazen tamam diyorum tamam tıp oldu bazen de diyorum çok iyimserim gelmez forum kafamın içine etti. Sizin netleriniz nasıl
-
90 tyt 54,75 ayt var hocam
sizin hedef ne reisim kaç k bekliyorsun
-
36-37k bekliyorum hocam. İYTE, ytü, Hacettepe cheng bu üçlüden hangisi gelirse artık.
Hocam umarım istediğiniz yerden kat be kat iyisi gelir sanırım bana da diş yolları gözüküyor gibi
-
Hocam sizce 103 tyt 64 ayt için sıralamalar nasıl olur?
İnşallah hocam. Herşey gönlümüzce olur umarım
10-15k civarı gelir bence hocam. İnşallah 2021 e yakın olur da daha iyi sonuçlar elde ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 5 Temmuz 2024; 13:43:50 >
hocam bu arada mühendisliğe alakam yok o yüzden soruyorum cheng kimya mühendisliği mi
-
Evet hocam
Valla edb sos1'de biraz daha seçici soru olsaydı böyle yorum yapmazdım bir tık kötümser olmamın sebebi bu. ben yine de edebiyatın çok kolay olduğunu düşünmüyorum ama çoğunluğun yorumu bu şekilde olduğundan sayisaldaki etki eşit ağırlıkta yaşanmayabilir
hocam özel değilse neden diş düşünmüyorsunuz
-
ben de bu sebeple iz gibi düşünüyorum ama sayısalda da fene zor denilebilir mi tartışılır
-
Hocam mezun olduktan sonra klinik açacak maddi duruma sahip değiliz o yüzden dişe pek sıcak değilim.
kimya zor diyorlar bi. ama bilmiyorum eşit ağırlıkta da 35+ çok çok kolay mıydı bence değildi ya mesela edebiyatta kerem ile asli sorusunu çözdüğüm hiçbir denemede görmedim ben, kutadgu bilig sorusu da kolay soru değildi bence, yakup kadri sorusu da çok kolay değildi adamın anısını sormuşlar, yaprak dökümü sorusu da çok kolay değildi ama millet çok çok kolaydı diye geziyor o yüzden bilemiyorum. tarihte 1-2 seçici soru olsaydı iyi olurdu tarih sanki gerçekten kolaydı. velhasıl geçen senenin edb sos1inden zorluk seviyesi olarak pek bi farkı yok gibi geliyor bana ama çoğunluk kolay bulduğundan sıkıntı yaratabilir sıralamalarda. muratcan ve bilginin analizlerde de eşit ağırlıkta 3-5 net ekleyin 2023'e bakın deniyor :d o kadar az fark olacağını da sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X