hocam dus sonrası asistanlıkta maaşların güzel olduğunu söylüyorlar uzman dt olduktan sonra da devlette kalan olmuyormuş sanırım çünkü özel klinikler kapıyormuş ben o yüzden dişe daha sıcağım klinik açacak güç bende de yok :) |
Hiç beklemediğiniz şekilde ,2021*1,5 gelecek (5. sayfa)
-
-
valla hocam sayısalda da ayt netinizi 5 -8 arası arttırın gelen sıralamaya bakın diyorlar bu kadar geç açıklanması gerçekten çok saçma seneler ilerledikçe daha geç açıklıyorlar
-
Bunu bilmiyordum hocam. Araştıracağım. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim hocam hac. mühendislik isim olarak dişten daha da iyi olabilir tabi diş hekimliğin hangi şehirde okuyacağımızda sosyal açıdan belirleyici olur bence
-
Hocam mati zor sinavlarda esit agirlik siralamalari geri ceker. Genelde sayisalcilar mati yapar ve esit agirlikcilarin önüne geçer. Bu durumda hukuk 6k aliyorsa 12k alir. Tercihlerde bir sey degismez fakat siralamalar yaniltici olacak sekilde geri gidebilir.
Eşit ağırlık özelinde sıralamalar nasıl gelir sizce?
2023 x 0,7 den iyi gelir mi?
-
90 tyt 57 ayt beni ODTÜ siyasete sokar mı bari
Kac k ile alio
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3800
Ea ci arkadasim 90 a 45 le 8 9 k bekliyorum diyodu 57 sizi o siralamaya sokar herhalds
Hocam maalesef esit ağırlık sorularını görmedim çözmedim ne desem yalan olur
Güncelleme yapalım, 2021*1,3 olarak revize ediyoruz. Herkese başarılar
Ben de 2021*3 diyorum
2019 -3k rez al
Rez aldım sonuçlar açıklandıginda editle
23tyt 21 ayt muhabbetine göre 3k 2021 e göre 1k 2019a göre 6k veren sıralama kaç k verir bu sene 6dan kötü gelirse kafayi yicem gibi
Benim siralamalar da tam senin 3 katin hepsinde... sence kac k tuttururuz bence sana 7 8 banko daha iyi gelme ihtimali de yuzde 50 den fazladir bana 20k gelir mi acaba
konustugum herkes 21 arası 19 19a yakin diyor öğretmenlerimden 21e yakin diyenler oldu bilmiyorum hocam bakcaz bakalim 19dan bi tık iyimser düşünüyorum da internete girince 19dan bi tık kötümsere dönebiliyor iş ben 5k bekliyorum sana da benim mantikla 10-15 arasi gelir de benim mantik belki patlar bilmiyorum iyimser gibi gelitor bazen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X