Malzeme de gelmezse mezuna kalır itü makine için kasarım büyük ihtimal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç beklemediğiniz şekilde ,2021*1,5 gelecek (3. sayfa)
-
-
Hocam gazi makine araştırdıysanız ne düşünüyorsunuz yazılır mı? Diğer üniversitelerden çok farklı özellikleri var
-
Ben savunma sanayi avantajı olduğu için düşünmüştüm bölümü. %30 için konuşacak olursam sıkı bir çalışma gerektirecek. Hem TOEFL/İELTS hem de 3.0 üstü ortalama gerekiyor SS için. Sıkı çalışırım diyorsanız baya f/p bölüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her sinav kendine özgü hocam. Bir bakmışız 2021den de iyi gelmis bir bakmisiz 2019dan da kötü gelmiş. Zaman gösterecek fakat bu süreçte en kötüye hazırlanmak en iyisi
KAÇINILMAZ GERÇEK HER YARIŞMADA OLDUĞU GİBİ ESAS KAYBETMEK VAZGEÇMEK
Nasıl gelir ea
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendimi en kotusune gore hazirlayayim diyorum ama insan hayal kurmadan edemiyo...
Cbü tıp çomü tıp umarım sizleri tutturabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021×3.5 diyorum ben, 3 de olabilir
Niye o kadar kötü sınav eacılar için daha zordu zaten mat yapabilme durumu sıkıntı eacılar için anlayamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eşit ağırlık ile alıp veremediğiniz ne var abi çok manasız sayısallarda sürpriz bekleyip eşit ağırlıklar babayı alır dediğiniz zaman ne kesiliyorsunuz başımıza. Eşit ağırlığın matematik yapabilme oranı belli sos1 kolaydı diye mi gereksiz yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum
Bir sayisalci olarak sayisalda sürpriz sıralamalar olur ea için olmaz demek realiteden uzak soylemlerdir.Boyle söylemlere itimat etmeyiniz
Ya beyler bana 22 k gösteriyor 2023 tyt 2021 ayt sizce çok iyimser değil mi bu ben 33 falan bekliyorum
Netlerin kaç reisim
Ea için tabi ki sıralamalar sayısal kadar iyi gelmez edebiyatı yapan yaptı zaten eada mat netleri çok yüskek değil yapan 25 neti görmüştüt
Pes cidden ya süprizi bile kendi tekelinize alıyorsunuz tamam kardeşim sos1 çok kolaydı diye eşit ağırlık paldur küldür yığılacak 90 tyt 60 ayt ile 10kya gireceğiz
Hocam tekelinizde derken neden ayrıştırıyorsun sayısalda matı 35+ yapan daha çok aday var eada ilk 2 3 k idışında 35 + hedefi olan kaç kişi var eşit ağırlıkta görece kolay sos1 edebiyat yapanla ağır mat artı boğucu kimya çözen bir alanı nasıl aynı kıyaslayabilirsiniz 2023 gibi gelmez tabi ki ea ama 2024 say sıralamaları kadar da gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash702 -- 5 Temmuz 2024; 11:46:50 >
107.75 56.5 eger 21k gelebilirse okul birinciligi kontenjanindan yararlanip manisa tip da okuma ihtimalim yuksek 19k gelirse de canakkale tipi kurtarma ihtimali var yok atlas verilerine gore bunlari kurtarmazsa batida okuyacak adamakilli tip kalmiyor galiba arastirdigim kadariyla bunlar yerine ege diş yazarim gibi duruyor tasra da okumaktansa tabii siralamanin 20k 25k civaei geldigini varsayarak
Eşit ağırlıkta matematik her şey demek ya hocam belki de o yüzden kıyaslamışımdır sizde 40 mat 20 fen çok bir anlam ifade etmezken 35 matematik 10 sos1 ea için çok şey fark ediyor? 21 senesindeki gibi sayısallar eanın önüne geçer sıralamalar düşer anlarım amenna ama bizimki 21 gibi olur siz 23den hallice demek safi kötülük bence ya
Reisim neden kötülük yapayım ea isterse 21 gibi gelsin benim zararıma değil ki umarım istediğiniz gibi gelir sıralamanız
Hocam umarım gelir tıp size ben de 102 tyt 58 ayt yaptım sanırım tıp bana hayal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X