Şimdi Ara

Hiç Benim Gibi Starwars ve Star Trek Serisi Film Serilerini İzlemeyen Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star trek, Star Wars , Harry Potter... Her bir serinin 1 filmine baktim kesinlikle zevk,renk misali sarmadi. Gerisi isterse dünyanın en iyi filmi ödülünü alsin yine de bakmam. İzleyecek bişey bulamadigim zamanlar açarım Al pacino'nun filmlerini izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 17 Ocak 2020; 22:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40-50 yıl sonrakiler de bayılsın diye yapılmış işler değil bunlar. Bu mümkün de değil zaten. Zamanına göre sinema alanında çığır açmış yapımlar , "eski"! oldukları için yeni nesil tarafından pek beğeni görmüyor . Bu da gayet normal . Bu kadar cgi arasında kaybolmuş bir kitleye , şimdilerde bile bir şeyleri sevdirmek zorken ; 40 yıllık işleri beğenmelerini beklemek çok zor. İzlemeyin ... bir şey kaybetmezsiniz. Fakat (benim gibi neredeyse) vizyon tarihlerine yetişmiş olanlar için yerleri çok çok ayrıdır ve öyle de kalacaktır. Yeni yapılanları fanları bile beğenmiyor zaten , bahse gerek yok.
  • Star wars mu? O ne yaa?

• Bilim kurgu seviyorum diyen Star Wars, Star Trek izler. Hatta gider Solaris, Westworld, Blade Runner, The Andromeda Strain, The Thing, Stalker, Alien, ET falan da izler.

Eskinin bilim kurgu filmlerine bayılıyorum. Yaş da 26 bu arada, o zamanlara şahit olamadım.
  • Star wars'ı hiç izlemedim, ilgimi çekmiyor.

Yüzüklerin Efendisi de ilgimi çekmiyordu. Çok fazla övülüp duruyordu. Yıllar sonra niyet ettim, seriyi izledim. Hatta Hobbit'i bile izledim. Ancak hiçbiri beni heyecanlandırmadı bile.

GTA oyun serisi,
    The Witcher oyun serisi,
    Game of thrones dizisi
    ...

Dahası aklıma gelmiyor (gece saat 5.26 çünkü) ama bunlar da ilgimi çekmiyor.

• Olabilir normaldir. Ama Lotr sevmeyen bizden değildir.

• Star Trek hiç izlemedim fragmanını bile
  • Kişisel yorumlar, Bende hiçbirini izlemedim bu filmlerin İzlerim belki bi ara ama pek ilgimi çektiği söylenemez, Yüzüklerin Efendisi izlemeyeni anlayamam ama
  • LOTR izlenmez mi izledim tabi.Defalarca izlenebilecek bir şaheser...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Ocak 2020; 17:49:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Olabilir normaldir. Ama Lotr sevmeyen bizden değildir.
    Lotr günümüzde çıksa,fantastiğin temeli olma özelliğini ve nostalji etkisini taşımasa aynı şekilde sevilir miydi acaba.muhtemelen hayır. Yine en iyilerden sayılırdı ama bu kadar arşa çıkarılmazdı.

Star wars da aynı şekilde.bir lotr kalitesi yok ama benzer özellikler taşıyor lotr'a göre.günümüzde çıksa asla şuanki popüleritesine ulaşamazdı,belki de köşeye atılırdı.iki seri de dönemine göre sevilen,iyi görülen seriler.

• Star wars izlemeyi çok istedim ama 3-4 filmi 90lı yıllar ve öncesinde çekildiği için önyargım var. ama lotr'a dönemine denk geldiğimiz için şanslıyız sanırım.
  • çok sevdiğim seridir Star Wars, izlemeyene hiç denk gelmedim diyebilirim ama sırf bir film serisini izlemedi diye de birini yargılayacak değilim, dert değil, kimsenin işi değil.
  • Star Trek ve Alien serisini izle Bunlara ek eğer uzay bilimkurgu vs dersen Yıldızlararası ve Ufuk Faciası tavsiye ederim. Alien serisinden en iyisi prometheus du. Sonsuz sorulara cevap niteliğinde bir filmdi. Bu arada hiçbir bilimkurgu filmlerini kaçırıyorum eski yeni iyi kötü. Bilimkurgu bir tutkudur. Kitap olarakta dune tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 19 Ocak 2020; 0:42:5 >
  • Ben de Star Wars serisini bir türlü sevemeyenlerdenim. Döneminin verdiği yoklukla zamanındaki kitleleri etkileyebilmişse de bunun günümüzde geçerliliği yoktur. Yavandır, boştur, bilimkurgudan da uzaktır. Star Trek'in ise bir nebze gideri vardır ama o da eh iştedir. Kısaca yalnız değilsin.

• Tarihi ve fantastik yapıtları çok severim. Özellikle kılıç dövüşü sahneleri, savaşlar çok hoşuma gider.
    Youtube'dan izlediğim kadarıyla Star Warstaki dövüşler de çok iyi.

Ama bilim kurgudan tiksinirim yani izlemedim, izlemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix serisini bile geçen aylarda izledim. İlgimi çekmedi ve etkilenmedim. Star Wars ve Star Trek'i izlemedim. İzlemeyi de düşünmüyorum. Uzay ve gelecek temalı ne film, ne kitap, ne de oyunlar hiçbir zaman ilgimi çekmedi çünkü. Ben daha çok geçmiş severim. Ver bana kılıcı ve yayı yeter.
  • Izlemedim. Ama mandolorian dizisini izleyen biri olarak diyebilirimki dizi gayet başarılı.

• 2 filmin serisini de hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum.

• Sadece 1.5 dk falan izledim herhalde.Ne bir eksiklik hissediyorum ne de daha sonra izlerim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.