Şimdi Ara

Hiç bir şekilde bilgisayarı kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı kapatıp açtığım da bir anda hiç olmayan bir şey oldu Windows güncellemesi de yapmıyor hata oluştu diyor bilgisayarı açıyorum 1 dakika için de ne yaptıysan yaptın 1 dakika sonra bilgisayar da operaya bile giremiyorum video bile izleyemiyorum sürekli yanıt vermiyor oluyor bir kere kapatıp açıyım dedim select disk reboot gibi bir şey yazdı yeniden başlattığmda ise gitti ama yine de kasmaya devam ediyor ne yapmalıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Diskinde sorun var büyük ihtimal hiç çalışmayacak vaziyete gelecektir. Test için öneride bulunacağım ama hiç kullanamadığınız için bir şey öneremiyorum. İkinci bir bilgisayarın varsa diski söküp ona tak ve diskin hard disk ise hdtune ile bad sector taraması yap. SSD ise diskin sağlığına bak eğer sağlıkta düşüş varsa veya bad sector oluşmuşsa verilerin yedeklerini al ve yeni disk alıp kullan. Son ve basit bir önerim ise diskin giriş kısmındaki sata girişini kontrol et gevşemiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt
    Bu daha önce de olmuştu o zaman format atmıştım mesela şimdi bi.uygulama siliyorum yeniden başlatıyorum o uygulama sürekli orda silinmiyor şimdi dediğinizi yapacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.