Şimdi Ara

Hiç GB almadan 80 lwl kasmak cok mu zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 haftadır kocuyum 37 lwl warriorum var etraftakilere bakıyomda ellerinde gzl gzl itemler var bende +3 destroyer var görevden cıkan tabi gösteriş olunca genelde öncelik tanıyolar hatta atıyolar benide onları alıyorlar falan şimdi aklıma şöyle bi durum geldi 80 e kasarken güçlü olmam gerekcek item bakımından da hiç gb çekmek istemiyom çünki eğleniyom oynarken para işin içine karışırsa işlerin değişeceğini sanıyom
    hiç gb almadan nsl kendime iyi itemler yapabilirim iyi item derken +3 deilde +6 destroyer olsun +4 deilde +5 +6 fp olsun gibi

• Yanlız premium'unda yoksa sen 55 te sıkılmaya başlarsın ne 80 kasması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Yanlız premium'unda yoksa sen 55 te sıkılmaya başlarsın ne 80 kasması
    hiç gb almadan
    o +3 dest görevleri ile para kasarsın
    +7 glave alırsın
    sonra glptn spoiler gibi yerlerde para kasıp pot depolarsın
    ardreamda biraz boss kesip onlardan çıkan itemleri satıp +7 raptor alırsn
    sonra 80go
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Yanlız premium'unda yoksa sen 55 te sıkılmaya başlarsın ne 80 kasması
    Ben oyuna 5 kuruş yatırmadan 2 tane +7 chitin 3 tane +7 fp +8 dual cleaver +30m para yaptım. Ve çarım şu an 56 lwl %40 yarın 57 olcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strola

Ben oyuna 5 kuruş yatırmadan 2 tane +7 chitin 3 tane +7 fp +8 dual cleaver +30m para yaptım. Ve çarım şu an 56 lwl %40 yarın 57 olcam inşallah

Alıntıları Göster
    Para kasma yolunuda şöyle yap. Sürekli slot değiştirerek lycan loup garou dire wolf falan kes 20 dk da en az 5 tane +8 item düşecek

• Zor tabi asas ın olsa kolay
    shard7 dual premium+valky çektinmi iş biter
    sonra +70den sonra gem e kadar bi sürü item yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Zor tabi asas ın olsa kolay
    shard7 dual premium+valky çektinmi iş biter
    sonra +70den sonra gem e kadar bi sürü item yaparsın
    buffer pri . tek pre ye bakar her yerde party bulursun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

hiç gb almadan
    +7 glave alırsın
    sonra 80go

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

hiç gb almadan
    +7 glave alırsın
    sonra 80go

pot parasına ihtiyacım yok berserking yan skilim pain killer la mana yapıyom olan heallerlara oluyor

spoilerlar ve lycanlar hep okçu dolu kestirmiyorlar +3 destroy toplayarak basladım işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: fesat-team.T

quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

hiç gb almadan
    +7 glave alırsın
    sonra 80go

pot parasına ihtiyacım yok berserking yan skilim pain killer la mana yapıyom olan heallerlara oluyor

spoilerlar ve lycanlar hep okçu dolu kestirmiyorlar +3 destroy toplayarak basladım işe.

Alıntıları Göster
    Evet görünüş insanları etkiliyo yine de.
    raptor+7'yi bile glave+10dan üstünmüş gibi görenler var

70'e kadar belki borderlara girip kasabilirsin ama 70+ da clansız çok zor.
    Clan da itemla birlikte geliyo
    ya da tanıdığın varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

ya da tanıdığın varsa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gcalper

ya da tanıdığın varsa

border ne ya da kim ?

• quote:

quote:

ya da tanıdığın varsa

border ne ya da kim ?

Alıntıları Göster
    ft ye gir bordera gir.

Geme gir.

Gir babam gir.

Tasarruflu ol.

Paranı har vurup harman savurma.

Benim kuzen bu şekilde (biraz parasını har vurup harman savurdu.) 80e gidiyor.

78 lwl şu anda...

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

ft ye gir bordera gir.

Geme gir.

Gir babam gir.

Tasarruflu ol.

Paranı har vurup harman savurma.

Benim kuzen bu şekilde (biraz parasını har vurup harman savurdu.) 80e gidiyor.

78 lwl şu anda...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:fesat-team.T

border ne ya da kim ?

Baba büyüksün King görmek istiyom seni.

• quote:

quote:

ya da tanıdığın varsa

border ne ya da kim ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fesat-team.T

quote:

ya da tanıdığın varsa

border ne ya da kim ?

Maradonda merdivenlerden inince ilerde karusların sağda humanların giriş bölümü olan hergün saat 17.10 ila gece 02.10 de olan bir tür savaş.Kırmızı kutuyu serverin piyasasına göre inn hostun önünde satarsın ii para yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: wohou

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Lvl kasmak icin gbye ihtiyacın yok tabiki gb serverda saglam olmak gibi bi amacın varsa alırsın lvl icin pre yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_Me

Lvl kasmak icin gbye ihtiyacın yok tabiki gb serverda saglam olmak gibi bi amacın varsa alırsın lvl icin pre yeterli

Alıntıları Göster
    kardeşim oyun hakkında çok az şey biliyorsun konuşmalarından bunu anladım.. bence sen 80e kasmayı boşver 80 olmak için +7raptor +7shell setin olsa yeter +7chitin bile yeter bunları para kasarak yapablirsin ama para kasmak çoğunun canını sıkar gidip 50ytl versen bu dediğim itemleri rahat alırsın pot paranda kalır 30gün boyunca online olup para kasıcağına 1 gün gb alır bu itemleri düzersin 29gün ex kasarsın..

• hyr hiç zor değil şansın varsa anvil de çok iyi itemler yapabilirsin veya boss peşinde koşabilirsin ki benim en çok kullandıgım yöntemler bunlarda saatlerce attila beklerdim drop alınca direk drobu satar +5-+6 shard raptor +5 chitinler dol - smite falan toplar unique itemleri +6 diğer high class itemleri +7 denerdim satardım böyle böyle 1 ayda çok kral itemler yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

hyr hiç zor değil şansın varsa anvil de çok iyi itemler yapabilirsin veya boss peşinde koşabilirsin ki benim en çok kullandıgım yöntemler bunlarda saatlerce attila beklerdim drop alınca direk drobu satar +5-+6 shard raptor +5 chitinler dol - smite falan toplar unique itemleri +6 diğer high class itemleri +7 denerdim satardım böyle böyle 1 ayda çok kral itemler yapardım
    23 m para yaptım +3 destroy görevindeyim 2 gündür sürekli satıyom potcuya 360 k ediyorlar pazarlarda +8 (maul bow staff sword) gibi itemleri 1 m den assa gördügümü alıyom 1.1 m ve ya 1 m e satıyom 40 lwl da bitiyormus destroyer görevi ondan sonrada böyle belli bir lwl a kadar yapılabilen itemler var mı ? lycan ve spoilerlar gene okcular ve magelerle dolu içinden güzel eşya cıkan yani iyi fiyata satılan item cıkan hangi yaratıklar var söylerseniz sevinirim.

Şimdiye kadar çok yardımcı oldunuz ilgilenenlere tşkrler...

not:dün warrior master itemlerini öğrenince hayal kırıklıgı yasadım resmen opal safir kristal cok pahalı lobo lupus ve lycoan pentadlara da baktım bana 100 m lazım 60 a kadar halletmeliyiz bu konudada yardımcı olun.
    kristal safir falan nerelerden cıkarabilirim.

• quote:

23 m para yaptım +3 destroy görevindeyim 2 gündür sürekli satıyom potcuya 360 k ediyorlar pazarlarda +8 (maul bow staff sword) gibi itemleri 1 m den assa gördügümü alıyom 1.1 m ve ya 1 m e satıyom 40 lwl da bitiyormus destroyer görevi ondan sonrada böyle belli bir lwl a kadar yapılabilen itemler var mı ? lycan ve spoilerlar gene okcular ve magelerle dolu içinden güzel eşya cıkan yani iyi fiyata satılan item cıkan hangi yaratıklar var söylerseniz sevinirim.

Şimdiye kadar çok yardımcı oldunuz ilgilenenlere tşkrler...

not:dün warrior master itemlerini öğrenince hayal kırıklıgı yasadım resmen opal safir kristal cok pahalı lobo lupus ve lycoan pentadlara da baktım bana 100 m lazım 60 a kadar halletmeliyiz bu konudada yardımcı olun.
    kristal safir falan nerelerden cıkarabilirim.

Alıntıları Göster
    hiçbişey imkansız deildir isteyen inansın isteyen inanmasın oyunda kasıp sattıgım ardream chalrından başka direkt oalrak gb almadım hiç (onların ederi toplam3gb) 0dan ne premium ne gb aldım tek 1 kere 400cash aldım oda cinsiyet değişimi için şuan charım 68lwl mage
    itemelri ise şu şekilde;
    +7hell blood
    +7shel set
    dual rom
    dual wse
    ep
    +0lycaon staff
    yaklaşık 2gblik pot para rpr ıvır zıvı için para
    54 57 62 tüm kagtılar var 72ye akdar istenen tüm skill açma itemelri mevcur bankamda ki oyundan başka türlü zevk alıcagımıda sanmıorm fll ytl verdigim bi char beni o kadarda tatmin etmezdi herhalde(charın gb değeri 35-40 arasıdır şuanki ronark piyasasına göre)

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

hiçbişey imkansız deildir isteyen inansın isteyen inanmasın oyunda kasıp sattıgım ardream chalrından başka direkt oalrak gb almadım hiç (onların ederi toplam3gb) 0dan ne premium ne gb aldım tek 1 kere 400cash aldım oda cinsiyet değişimi için şuan charım 68lwl mage
    itemelri ise şu şekilde;
    +7hell blood
    +7shel set
    dual rom
    dual wse
    ep
    +0lycaon staff
    54 57 62 tüm kagtılar var 72ye akdar istenen tüm skill açma itemelri mevcur bankamda ki oyundan başka türlü zevk alıcagımıda sanmıorm fll ytl verdigim bi char beni o kadarda tatmin etmezdi herhalde(charın gb değeri 35-40 arasıdır şuanki ronark piyasasına göre)

Alıntıları Göster
    ya bana su sacma geliyo gb icin para harcamamaktan söz ediyosun ama sonucta pre almak icin para harcicaksın? yani hertürlü para harcicaksın bu oyunu oynarken... bence al gb yap item lvl kasılma git adreama zevk yap oyunun asıl zevki burda zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

itemelri ise şu şekilde;
    +7hell blood
    +7shel set
    dual rom
    dual wse
    ep
    +0lycaon staff

Alıntıları Göster
    60 OL DİREK 60 ft sine girmenin yontemlerini ogren kacirmaman lazim

mavi kutu 30 m :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.