marketten ufak bir şey dızlamak gibi |
hiç hırsızlık yaptınız mı

hiç hırsızlık yaptınız mı
(En Son Oy Tarihi: 31.3.2025)
-
-
Hayır.Hırsızlık yüz kızartıcı bir suçtur.Utanması olan yüzü kızaran herkes küçük büyük demeden çalmaya yeltenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlkokul 3'e giderken mahallenin bakkalından iki avuç sakız çalmıştım. Bayram vakti kalabalıkken aradan elimi sokup cebi doldurdum.
Şimdi düşünüyorum da bari sevdiğimiz saydığımız bakkal abimize yapmasaydım.
-
Ever.
Eşimin kalbini çaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilkokuldayken mahallemizin bakkalından 1 tane gofret araklamıştım.
nasıl pişman olduysam akşam babama anlatım, babam beni götürdü bakkala, özür diletti, parasını verdi.
bakkal amca da bi gofret hediye etmişti bana.
ulan ya...
-
40 sene evvel İstanbul' un göbeende ıssız varoşta en yakın market 2 km mesafedeydi ve evin en kuççüü olarak ben giderdim.
Karslı Bakkal ismini taktığımız markette tam kasanın önünde ekmek kasası dururdu.
Misal 4 ekmek aldığım halde 3 ekmek aldım derdim ve artan para üzeri ile yakınlardaki Atari Salonunda Pengo adında oyunu oynardım.
Yıllarca bu şekilde devam etti.
Geriye bakıyorum da acaba bakkal amca durumu farkettiği halde müşteri hatırına hiç sesini çıkarmadı mı...
-
Fakir çalmasını iyi beceremediği için fakirdir sözü aklima geldi nedense.
-
İlkokul 4.sınıf falanken sınıftan bi kızın kartlarını aşırmıştım, sonra bi kısmını ya da tamamını geri vermiştim sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geriye bakıp onu düşünüp de kafanı yorup takacağına, ilerisini düşünüp; "ramazanda bile zıkkımlanmaya devam ediyorum, yarın toprağın altına girdiğimde acep benim halim ne olacak, bunların hesabını nasıl vercem, nasıl ödetecekler bana" diye sen buna kafa yor!...
-
Kürt müsün? Dızlamak ne olum, iyi misiniz 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Mart 2025; 19:33:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X