Şimdi Ara

Hiç insanoğlunun büyük bir oranda acınası olduğunu düşündünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Never gonna stop man, never gonna stop.

Hayat hayatın ne kadar büyük bir kısmını ne kadar verimli değerlendirebildiğindir. Bu sözüme katılanlar şunu bilmelidir;

Bizler ortalamada 7 saat uyur, 1 saat yemek yer, 2 saat temel ihtiyaçlarımızı karşılarız. (Tuvalet, banyo, bakım, diş fırçalama vesaire) Bu süre bayanlarda biraz daha fazla. Etti mi 10 saat? Kaldı 14 saat. Bunun ortalamada 3 saati yolda geçer. 1 saat telefonda oyalanırız. (Ortalama insan) Ortalama insan için 1 saat film/dizi izleyerek, müzik dinleyerek geçer. Kaldı mı 9 saat. 6 yaşından itibaren almaya başladığımız eğitim, ortalamada 18 - 22 yaşında sona erer. 6 saat ortalama. O süreçten itibaren askerlik yapanlarımız da var. 25 yaşından itibaren 60 - 65 yaşına kadar günde ortalama 6 saat de çalışırız. (Hafta sonları da dahil, hariç olsa süre 8 - 9 saat olurdu) Yani? Yanisi geriye 3 saat kalır. O süreyi bilgisayar başında değerlendirenler de var, kitap okuyarak değerlendirenler de, dışarıda arkadaşlarıyla gezerek değerlendirenler de.

Yani? Yanisi bizi bir yere getirecek şey eğer ticaret yapmıyorsak, bir birikimimiz yoksa, finans, borsa vesaire ile uğraşmıyorsak, aldığımız eğitim ve işimizdir. Haydi benim garantilediğim bir maddi kaynağım var. Ya sizin?

Şu hayatta %1'lik bir kısım bir yerlere geliyor ve anılıyor. Geri kalan %99'luk kesim ayak işleri yapıyor. DH insanı genel olarak daha acınası bir insan. Bu siteden adam olacak dilim %0.5'lik dilim. Ne kadar da acı? Lakin ben en başta belirttiğim dilime gireceğim, çalışacak ve yapacağım. Sizler bana güldüğünüzle veya beni hayattan silmekle uğraştığınızla kalacaksınız. Çünkü bir gerçek var ki, benim pek çok açıdan sizden daha üstün taraflarım var. (Tamam, kilo hariç)

• düşünemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Övünmek acizliktir.Sende o aciz insanlar arasındasın.
  • Ne diyo gene bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalı çocuk

Ne diyo gene bu?

Yine de imza yapmışsın
  • Yemeği pcdeyken yiyorum tuvaletteyenken telefonla uğraşıyorum. Uyumayı seviyorum dişlerimi her gece fırçalıyorum ve ortalama 3 dakika sürüyor. Tramvay ile gideceğim en uzak mesafa 25 dakikamı alıyor. Her gün en az 4-5 saatim kalıyor film,oyun ve haberleri takip edeyim derken çoğu zaman sıkılıyorum. Buna rağmen acınası olduğumuzu düşünüyorum çünkü kocaman bir boşluğu doldurmaya çalışıyoruz, Medeniyet yaramadı bize şuanda avlanıyor olmamız gerekliydi yatmadan önce ise yarın ne yiyeceğiz? Nasıl hayatta kalabiliriz bu tarz konulara kafa yormalıydık. Eğer senin zamanı verimli değerlendirmekten kastın çalışmak,zengin olmak ise insanlar onu bu zaman diliminde çoktan gerçekleştirdi ve senden benden daha mutlu değillerdir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 12 Eylül 2015; 21:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydoSkull99

Övünmek acizliktir.Sende o aciz insanlar arasındasın.

Ben dünyanın en mütevazi insanıyım, o kadar mütevaziyim ki, insanlar beni görünce önümde tapınıyor "Kral Mütevazi" diyerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Yemeği pcdeyken yiyorum tuvaletteyenken telefonla uğraşıyorum. Uyumayı seviyorum dişlerimi her gece fırçalıyorum ve ortalama 3 dakika sürüyor. Tramvay ile gideceğim en uzak mesafa 25 dakikamı alıyor. Her gün en az 4-5 saatim kalıyor film,oyun ve haberleri takip edeyim derken çoğu zaman sıkılıyorum. Buna rağmen acınası olduğumuzu düşünüyorum çünkü kocaman bir boşluğu doldurmaya çalışıyoruz, Medeniyet yaramadı bize şuanda avlanıyor olmamız gerekliydi yatmadan önce ise yarın ne yiyeceğiz? Nasıl hayatta kalabiliriz bu tarz konulara kafa yormalıydık

Aaa bla bla bla;

Kaçınızın medeniyetin bu hale gelmesinde katkısı oldu, benim asıl sorum bu zaten. %1'lik dilim sayesinde insanlık bu hale geldi. Bunu kafana sok ve bence sen ve senin gibileri o %1'lik dilimin ayak işlerini yapmaya geldiniz. Bu bir reçete yazarken de olabilir, bir kıytırık proje imzalarken de, çöp toplarken de. Çöp toplayan bir insandan kat kat üstünlüğün olmayacak, çünkü sen de hatırlanmayacak biçimde mezara girecek ve böcek yemeği olacaksın.

• Yav son 2 cümleye gelene kadar haklı dedim nicke bakmadım. Son 2 cümleyi okuduktan sonra kesin Kayra Trolü dedim ve o çıktı iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

quote:

Yemeği pcdeyken yiyorum tuvaletteyenken telefonla uğraşıyorum. Uyumayı seviyorum dişlerimi her gece fırçalıyorum ve ortalama 3 dakika sürüyor. Tramvay ile gideceğim en uzak mesafa 25 dakikamı alıyor. Her gün en az 4-5 saatim kalıyor film,oyun ve haberleri takip edeyim derken çoğu zaman sıkılıyorum. Buna rağmen acınası olduğumuzu düşünüyorum çünkü kocaman bir boşluğu doldurmaya çalışıyoruz, Medeniyet yaramadı bize şuanda avlanıyor olmamız gerekliydi yatmadan önce ise yarın ne yiyeceğiz? Nasıl hayatta kalabiliriz bu tarz konulara kafa yormalıydık

Aaa bla bla bla;

Kaçınızın medeniyetin bu hale gelmesinde katkısı oldu, benim asıl sorum bu zaten. %1'lik dilim sayesinde insanlık bu hale geldi. Bunu kafana sok ve bence sen ve senin gibileri o %1'lik dilimin ayak işlerini yapmaya geldiniz. Bu bir reçete yazarken de olabilir, bir kıytırık proje imzalarken de, çöp toplarken de. Çöp toplayan bir insandan kat kat üstünlüğün olmayacak, çünkü sen de hatırlanmayacak biçimde mezara girecek ve böcek yemeği olacaksın.

Hatırlanmak, büyük adam olmak. Dünyadaki en gereksiz duygulardan 2 tanesi bende konuda bir şeyler var diye girmiştim neyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

quote:

Aaa bla bla bla;

Hatırlanmak, büyük adam olmak. Dünyadaki en gereksiz duygulardan 2 tanesi bende konuda bir şeyler var diye girmiştim neyse

Öyleyse senin için ya iman temel duygudur, ya da...

...geriye bir şey kalmıyor.

Yalnız sana hak vermek zorundayım. Çünkü üstünlük dinimizce takva iledir.

• Çok üstünsün de nokta parantezden sonra koyulur. Onu yanlış yapmışsın hacı. Onu düzelt sonra konuşalım.
  • Valla her konunda olduğu gibi yine güldürdün. Her yere tek başına giden zavallı bir insansın, kilolu kompleksli ve kaprislisin. Senin gibilerin bi iş hayatı doğru düzgün olur o da Allah acıdığı için. Kompleksinizden iyi olduğunuz şeyi baz alırsınız sadece hayatta. İşin iyiymiş anladık, hadi para kazan da başka bir tatil beldesine yuvarlanarak git ve foruma foto at.
  • Ben full evdeyim.Keşke hiç doğmasaydım
  • ss yokmu kayra
  • Acizliğin ne olduğunu şuan senin üslubunu görünce anladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kitapta okuyup düşünmüştüm. Gerçekten çok mantikliydi ama bir sey değişmedi hayatımda.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE286E09F -- 12 Eylül 2015; 22:21:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuhahaha niki görünce aklıma ilk bu geldi

• sen insanoğlu değilsin misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.