Şimdi Ara

Hiç istemediğin bir bölümü yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eacıyım ilk yılımda fazla çalışmadım biraz matematiği geliştirdim o kadar.Türev İntegral hiç çalışmadım desem yeridir.
    57 bin geldi pek de üzülmedim zaten çalışmamıştım.Mezuna kaldım hukuk için.
    Bu yıl gerçekten iyi çalıştım.Matematiği iyi ilerlettim artık tüm ön yargımı kırmıştım anlamakta zorlanmıyordum.Denemelerim de iyiydi.Son aylarda da sözel çalıştım.Hukuk istemediğimin farkına varmıştım çünkü şişirilen bir bölüm olduğunu düşündüm bana uygun olmadığını düşündüm.İlgimi çekmiyordu.Diğer ea bölümleri de ilgimi çekmiyor.
    Sınav günü öncesi bazı sıkıntılarım oldu istediğim sonucu alamadım.Sınava herkes kolay diyince nasıl olsa kazanamam bana göre geçen yılla aynıydı herkes benden iyi yaptı diye düşündüm.
    Sıralamam 27 bin geldi çok da yığılma olmamış benim bandımda.Şimdi hukuk yazacağım üstelik özel bile düşünüyor ailem.Hukuk okumamı istiyorlar ama ben istemiyorum sıralamama sevinemedim bile.Sayısal alan daha çok ilgimi çekiyor ama tekrar mezuna kalacak gücüm yok ailem de izin vermez,verse de sayısalcılar çok iyi çalışıyor sıfırdan başlayıp kazanmam mümkün değil.Zamanında kendimi sayısala odaklayacaktım.İş işten geçti.
    17 yaşında hayat boyu yapacağımız mesleği belirlemek mümkün değil.Zamanla fikirler değişiyor.İkinci üniversite sizce okunur mu ? Üniversite bittikten sonra başka bir bölüm için hazırlanmak mantıksız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 0dan sayısaldan gayet de kazanılır Bence yanlış düşünüyorsunuz
  • Ayt fizik kimya biyoloji hiç yok ama

• hocam 17 yasında mısın
  • Brigid12 B kullanıcısına yanıt
    Yaparsin mf ydim ben de 0 dim pek alan secimiyle ilgili degil ac yt yi izle gerekirse online derse baslarsin ess falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değilim,alan seçimini lise 2de yapıyoruz son sene de iyice mesleğe bölüme odaklanıyoruz.Ortalama 17 yaş civarı yönümüzü çizmemiz isteniyor ama bu yaşlar daha küçük sayılır böyle ciddi bir karar için.Zaten okullar kendimizi tanıyıp ilgi alanlarımızı keşfetmemize fırsat vermiyor ki varsa yoksa derslerden yüksek not al.

• Üstte yazdım maalesef cevaplaya tıklamayı unutmuşum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brigid12 B kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam yapacak bir sey yok ve sana tavsiyem su ozel yazmamalısın az daha calissan yaparsin ya mf istiyosan yaparsın kal bi sene daha. zaten 2019 cıkıslısın cok eski degilsin.
  • Hocam tam olarak ne istediğinizi bulun.
    SAY EA SÖZ siz hangisisiniz buna emin olun
    Sayısalcı olanların çoğu başka bir dersi dusunmez bile.
    Yani yil icinde akillarina bile gelmez 12 yillik sayisalcidir onlar
    Siz de bunu bulmaya bakin

• Sayısal bölümlerine ilgim var.Ama lisedeyken sayısal dersleri pek sevmezdim çünkü çalışmazdım.Bu yüzden hiçbir zaman sayısalcı olamayacağıma inandırmıştım kendimi.Hatta bu yıl hocam bile benim sayısalcı olduğumu söylemişti.
    Birazcık geç fark ettim maalesef bu durumu.
    Aslında benim durumum çok da sıradışı bir şey değil,benim gibi olan çok var ama işte mfden tmye geçiyorlar.Bunun için çok emek harcamaya gerek yok mat 2 35’in üstü yaparlarsa istedikleri TM sıralamasını elde ediyorlar :) Benimki tam tersi oldu o kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brigid12 -- 28 Temmuz 2020; 17:48:6 >
  • Aslında ben sınavı geçen seneden daha kolay bulmadığım(ea alanına göre) için 50-60 bin bekliyordum çok sürpriz oldu bu sıralama.
    Ama mezuna kalmayı düşünmüyorum sıralamalar her sene düşüyor,mezunluk stresi de cabası.Etrafımdakiler de sonucuma çok sevindi.Şimdi yerleşmezsem bir de onlarla uğraşamam.Özel yazdırmamakla yetineceğim boşa para gitmesin.Bir yere yerleşip orada hazırlanacağım sınıfta kalsam da çok problem çıkmaz.İlk yıl obp düşer ikinci yıl muhtemelen girerim sayısaldan.
    Hiçbirini yapamazsam ikinci üni,içimde ukte bırakmak istemiyorum.
    Ah şu belirli bölümleri şişirmeleri yok mu,kaç öğrenci istemeye istemeye tıpa,hukuka gitmiştir.Bölüm bırakanları çok iyi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brigid12 -- 28 Temmuz 2020; 17:45:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.