Şimdi Ara

Hiç item çıkmıyor:S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aylardır hiç ama hiç item çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir, o kadar da oynuyorum:S

• Valve yeni bir sistem gelistirdi. Oyun oynarken flame yapan insanlara item dusme olasiligi cok cok az. Please could you gibi konusanlara item 2 oyunda bir dusuyor.

Magara soguk muydu arkadasim? Forumda arama kismi diye bir sey var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 18 Aralık 2014; 21:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Valve yeni bir sistem gelistirdi. Oyun oynarken flame yapan insanlara item dusme olasiligi cok cok az. Please could you gibi konusanlara item 2 oyunda bir dusuyor.

Desene artık bana item yok

Edit: Çok report edilmemin bir etkisi olabilir de "Please could you gibi konusanlara item 2 oyunda bir dusuyor." ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15CD78EA1 -- 6 Ocak 2015; 11:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Valve yeni bir sistem gelistirdi. Oyun oynarken flame yapan insanlara item dusme olasiligi cok cok az. Please could you gibi konusanlara item 2 oyunda bir dusuyor.

Şimdi ben flame'de yapmıyorum. Hatta hiç konuşmuyorum. En son ne zaman item geldi hatırlamıyorum bile :( İlla konuşmak mı lazım :)
  • abiler bana da hiç çıkmyor ya
  • 350 oyunum var 22 seviyeyim en son 18 seviye de son sandığı açınca item geldi sonra sandıkta vermedi . Öyle oynuyoruz işte...
  • 4-5 ay ara vermiştim. Aynı şekilde eskiden level atladıgında bir item verirdi kesin. Ama bu sefer vermedi. Sistem değişti mi ki?
  • Ben de gelmiyor gelmiyor dedim bir baktım necro set düştü. Bari set varken necro oynayım dedim brood seti düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesilliksizTantuni kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.