Şimdi Ara

Hiç iyi değilim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar,5 yıldır resmen hep kötü şeyler oluyo ilk olarak annemle babam ayrıldı annem başkasıyla evlendi bi süre istenmeyen insan oldum hep içime attım artık yer kalmadı bide bunların üstüne geçen hafta 10 aylık sevgilim artık sevmiyorum diye terk etti kaldım tek başıma tutuncak kimse yok yorumlarınız için teşekkürler

• Kendi kendine yetmeli insan. Kimseye ihtiyacın yok. Zayıf mısın sen? Zayıf ve dayanıksızsan herkes seni ezer. Hem de hep üzülürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Kendi kendine yetmeli insan. Kimseye ihtiyacın yok. Zayıf mısın sen? Zayıf ve dayanıksızsan herkes seni ezer. Hem de hep üzülürsün.

Zayıf olmadığım ve kimseye ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için yakında yaşadığım şehri terk etmek istiyorum yapabileceğim işler var yeni hayat kurabilirim kendime sadece yalnız başıma
  • yurtdısına git calıs paranı turanı kazan kendı hayatını kur ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

yurtdısına git calıs paranı turanı kazan kendı hayatını kur ve

Bunuda düşünüyorum gerçekten bi ayağı Almanya'da olan bi arkadaşım var onunla konuştum kalacak yer her şey var sadece cesaretim yok gerçekten
  • kardeşim bi sakin ol ne demişler her işte bir hayır var demişler ALLAH büyüktür sakın böle hissetme somalideki çocukları düşün haline şükret gördüğüme göre olaylara olumsuz yanından bakıyosun
    sana tavsiye veriyorum bak bunlara ii bak

1-)arkadaşlarınla daha çok zaman ayır kendini dinleme

2-)bak buna kulak asmamazlık yapma haline şükret kendini gerçekten çok ii hissedersin

heee inşALLAH ateist deilsindir

• quote:

Orijinalden alıntı: andreapirlo

quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

yurtdısına git calıs paranı turanı kazan kendı hayatını kur ve

Bunuda düşünüyorum gerçekten bi ayağı Almanya'da olan bi arkadaşım var onunla konuştum kalacak yer her şey var sadece cesaretim yok gerçekten

niye cesaret yok niye korkuyorsun ne olcak begenmessen kacıp gelırsın trye kafan rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolver55

kardeşim bi sakin ol ne demişler her işte bir hayır var demişler ALLAH büyüktür sakın böle hissetme somalideki çocukları düşün haline şükret gördüğüme göre olaylara olumsuz yanından bakıyosun
    sana tavsiye veriyorum bak bunlara ii bak

1-)arkadaşlarınla daha çok zaman ayır kendini dinleme

2-)bak buna kulak asmamazlık yapma haline şükret kendini gerçekten çok ii hissedersin

heee inşALLAH ateist deilsindir

Ateist değilim :) 5 vakit namazım olmasada Cumaları hiç kaçırmam Allahtan da hiç umut kesmedim ama son zamanlarda düşünüyorum gerçekten bu kadar kötü olmamalı diye

• ne takıyorsun be kardeşim etrafında dost diyebileceğin 2-3 kişi varsa tamamdır ipleme gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: yourock01

ne takıyorsun be kardeşim etrafında dost diyebileceğin 2-3 kişi varsa tamamdır ipleme gerisini

Etrafımda ki dostlarımın hepsi 15 yıldan fazladır arkadaşım tek güvenim onlar kaldı zaten
  • durumunu anlıyorum kardeşim bende 2 sene böle kötü olaylar yaşadım hayatımın en uzun senesiydi
    ama bunun tek ilacı

SABIR SABIR SABIR

bide istersen bi psikiyatrise git

içini dök

içime atıyorum sıkıntılarımı yazmışşın yapma öyle mutlaka birine danış kiminle yaşıyosun sen şuan

onunla konuş içini dök ve tekrara söylüyorum ALLAH a şükür et başka diceğim bişey

ALLAH yardımcın olsun senin için İHLAS VE FATİHA okucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolver55

durumunu anlıyorum kardeşim bende 2 sene böle kötü olaylar yaşadım hayatımın en uzun senesiydi
    ama bunun tek ilacı

SABIR SABIR SABIR

bide istersen bi psikiyatrise git

içini dök

içime atıyorum sıkıntılarımı yazmışşın yapma öyle mutlaka birine danış kiminle yaşıyosun sen şuan

onunla konuş içini dök ve tekrara söylüyorum ALLAH a şükür et başka diceğim bişey

ALLAH yardımcın olsun senin için İHLAS VE FATİHA okucam

Şu an babamla yaşıyorum dostlarıma içimi rahatça döküyorum ama bu hafta mutlaka psikologa gidicem,Allah razı olsun senden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.