İyi akşamlar arkadaşlar,5 yıldır resmen hep kötü şeyler oluyo ilk olarak annemle babam ayrıldı annem başkasıyla evlendi bi süre istenmeyen insan oldum hep içime attım artık yer kalmadı bide bunların üstüne geçen hafta 10 aylık sevgilim artık sevmiyorum diye terk etti kaldım tek başıma tutuncak kimse yok yorumlarınız için teşekkürler
Kendi kendine yetmeli insan. Kimseye ihtiyacın yok. Zayıf mısın sen? Zayıf ve dayanıksızsan herkes seni ezer. Hem de hep üzülürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: sevindirik
Kendi kendine yetmeli insan. Kimseye ihtiyacın yok. Zayıf mısın sen? Zayıf ve dayanıksızsan herkes seni ezer. Hem de hep üzülürsün.
Zayıf olmadığım ve kimseye ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için yakında yaşadığım şehri terk etmek istiyorum yapabileceğim işler var yeni hayat kurabilirim kendime sadece yalnız başıma
yurtdısına git calıs paranı turanı kazan kendı hayatını kur ve
quote:
Orijinalden alıntı: RowTzNox
Bunuda düşünüyorum gerçekten bi ayağı Almanya'da olan bi arkadaşım var onunla konuştum kalacak yer her şey var sadece cesaretim yok gerçekten
kardeşim bi sakin ol ne demişler her işte bir hayır var demişler ALLAH büyüktür sakın böle hissetme somalideki çocukları düşün haline şükret gördüğüme göre olaylara olumsuz yanından bakıyosun sana tavsiye veriyorum bak bunlara ii bak
1-)arkadaşlarınla daha çok zaman ayır kendini dinleme
2-)bak buna kulak asmamazlık yapma haline şükret kendini gerçekten çok ii hissedersin
heee inşALLAH ateist deilsindir
quote:
Orijinalden alıntı: andreapirlo
quote:
Orijinalden alıntı: RowTzNox
Bunuda düşünüyorum gerçekten bi ayağı Almanya'da olan bi arkadaşım var onunla konuştum kalacak yer her şey var sadece cesaretim yok gerçekten
niye cesaret yok niye korkuyorsun ne olcak begenmessen kacıp gelırsın trye kafan rahat olur.
kardeşim bi sakin ol ne demişler her işte bir hayır var demişler ALLAH büyüktür sakın böle hissetme somalideki çocukları düşün haline şükret gördüğüme göre olaylara olumsuz yanından bakıyosun sana tavsiye veriyorum bak bunlara ii bak
1-)arkadaşlarınla daha çok zaman ayır kendini dinleme
2-)bak buna kulak asmamazlık yapma haline şükret kendini gerçekten çok ii hissedersin
heee inşALLAH ateist deilsindir
Ateist değilim :) 5 vakit namazım olmasada Cumaları hiç kaçırmam Allahtan da hiç umut kesmedim ama son zamanlarda düşünüyorum gerçekten bu kadar kötü olmamalı diye
ne takıyorsun be kardeşim etrafında dost diyebileceğin 2-3 kişi varsa tamamdır ipleme gerisini
quote:
Orijinalden alıntı: yourock01
ne takıyorsun be kardeşim etrafında dost diyebileceğin 2-3 kişi varsa tamamdır ipleme gerisini
Etrafımda ki dostlarımın hepsi 15 yıldan fazladır arkadaşım tek güvenim onlar kaldı zaten
durumunu anlıyorum kardeşim bende 2 sene böle kötü olaylar yaşadım hayatımın en uzun senesiydi ama bunun tek ilacı
SABIR SABIR SABIR
bide istersen bi psikiyatrise git
içini dök
içime atıyorum sıkıntılarımı yazmışşın yapma öyle mutlaka birine danış kiminle yaşıyosun sen şuan
onunla konuş içini dök ve tekrara söylüyorum ALLAH a şükür et başka diceğim bişey
ALLAH yardımcın olsun senin için İHLAS VE FATİHA okucam
quote:
Orijinalden alıntı: revolver55
durumunu anlıyorum kardeşim bende 2 sene böle kötü olaylar yaşadım hayatımın en uzun senesiydi ama bunun tek ilacı
SABIR SABIR SABIR
bide istersen bi psikiyatrise git
içini dök
içime atıyorum sıkıntılarımı yazmışşın yapma öyle mutlaka birine danış kiminle yaşıyosun sen şuan
onunla konuş içini dök ve tekrara söylüyorum ALLAH a şükür et başka diceğim bişey
ALLAH yardımcın olsun senin için İHLAS VE FATİHA okucam
Şu an babamla yaşıyorum dostlarıma içimi rahatça döküyorum ama bu hafta mutlaka psikologa gidicem,Allah razı olsun senden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme