|
Hiç kafeye gitmedim
-
-
Cafeye gidiyor musun derken sosyalleşme durumunu sormuş... Arkadaşlarınla genelde nerelerde buluşuyorsun?
-
Buluşuyorum... -
Bazı insanlar kafede çalışan garsona seslenemiyor, sipariş veremiyor. Bu genelde özgüveni düşük ve içine kapanık kişilerde oluyor. Bunu öğrenmek için sormuştur.
-
Cafeye gidilmez kahve aromalı ütü suyunu 60 70tlye ittiriyolar -
Arkadaşlarımla buluşmuyorum çünkü en az 30 km mesafedeler -
Oguzsasi sen misin
-
Hayır -
-
kafeye gitmek ve kazıklanmak bir statü göstergesi değil,sosyalleşme göstergesi değil bana göre.
boşver,gerek yok kafelere
-
Uzundur 1 kg Lavazza çekirdek kahveyi 300 liraya alıyorum ve yine uzundur termos ile kahvemi götürüyorum okula. Dün geç kaldığım için yapamadım kahveyi. Mecbur okuldaki Starbucks'tan aldım. 75 lira tuttu. Bir yandan yudumlarken bir yandan da gitti 250 gram kahve parası diye hayıflandım. Millet hava atmak için termos taşıdığımızı sanıyor ama aşırı uyguna geliyor bu şekilde. Ayrıca kendi kahvem daha güzeldi. 1 kg kahve bana 5 hafta yetiyor.
-
psikoloğun aklına o esnada kafe gelmiş, ondan öyle demiş. malum günümüzde insanların dışarıda oturacakları yer = kafe oldu, yani akla ilk o geliyo. dolayısıyla psikoloğun öyle sormasını kafanda büyütme.
sen kendinde ögüven eksikliği olduğuna nasıl karar verdin? kendin mi karar verip psikoloğa gittin yoksa başka biri mi sana "sende özgüven eksikliği var" dedi? -
Kendim biliyodum o yüzden gittim -
Psikolog kadınsa değiştirmeni öneririm erkek psikolağa git. Daha iyi çözümler sunacaktır. Bir kadın bir erkeğe ne kadar tavsiyelerde bulunabilir en fazla cafeye gidiyor musun der çok saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 22 Kasım 2023; 20:1:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X