Şimdi Ara

Hiç kimseyle samimi olamama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi bir sorunum var, yıllardır konuştuğum insanlarla bile samimi olamıyorum içinden gelmiyor bu yüzden hep yalnız kalıyorum, elimde değil gerçekten insanlar hemen tanıştığı insanlara kanka vs.şeklinde hitap ederken ben yıllardır konuştuğum insanlara bile böyle hitap edemiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçe kapanık olmaktan dolayı hocam.

• ahahahahahaahhaahahahhahhaahahahhaahahhaah
  • hocam ezikliğe doğru gidiyor bu özellik

içinden çıkmak için çabalayın adım adım zorlayarak çıkabilirsiniz bence.
  • Samimiyet icten gelmeli.Zorlama kendini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var o sorundan.Hiç kimseye güvenemiyorum önceden yaşadıklarım yüzünden.Yaş ilerledikçe kankalık gibi şeyler saçmalaşıyor 18-19dan sonra arkadaşlıklar sahteleşiyor,çıkar amaçlı veya zoraki oluyor.Özellikle de hiçbir kıza güvenmiyorum.İsterse melek gibi olsun,hepsinin içinde şeytanlık var.Güven problemim olduğu için başladığım ilişkileri çok geçmeden bitiriyorum.Diyorum ki nasıl olsa ya ayrılacak benden ya boynuzlayacak,en iyisi ben ondan ayrılayım veya ben boynuzlayayım.Ne olacak bu halim bilmiyorum tedaviye ihtiyacım var
  • Konuşurken sadece o anı yaşa ileride yapacaklarını unut

• Niye insanlara guvenmeye calisiyorsunuz ?

Sorunun asil kaynagi buradan kaynaklaniyor. Cogunuz da ''insanlara guvenmiyorum o yuzden boyleyim'' demis. Tamam sen insanlara yine guvenme ama bu samimiyetini etkilemez, etkilememeli. Ben de guvenmiyorum insanlara. İnsanlar da bana guvenmez.

Genelde asosyal insanlar, isterler ki bir tane dostu olsun 1 tane sevgilisi olsun, onu sevsin, onu her yere cagirsinlar. Bir gun aramazlarsa, ya da ondan habersiz bir yerlere giderlerse hemen morali bozuluyor bu arkadaslarin.

Siz organize edin bir seyleri. Siz aramayinca, millet size kussun.

Yapi meselesi derler ya, o sudur ;

Kimisi ilk girdigi ortamda girisken davranir.

Kimisi 1-2 hafta icinde isinir girisken davranir.

Ama bir insan ayni ortamda aylarca gecmisken ve hala kimseyle samimi olamiyorsa problem vardir.

Sessiz sakin sıkıcı insani da kimse yaninda istemez ki. Bakiyorsun adam iki laf edemiyor, lol'den baska muhabbeti yok, bakimsiz, susup oturuyor. Oyle bir adami ben de bir yere cagirmam. Su kbv'nin arkadaslarina bak ya ne kadar ezik denilmesini istemem arkamdan. O yuzden arkadaslarim hep eglenceli, ozguvenli, esprili kisilerdir. Ki gruptan birinin morali bozuk oldugunda hemen cikabilsin o ruh halinden. Eglenceli insanlarla takila takila siz de zamanla eglenceli olursunuz zaten.

• Cok kafaya takmadan takil

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Niye insanlara guvenmeye calisiyorsunuz ?

Sorunun asil kaynagi buradan kaynaklaniyor. Cogunuz da ''insanlara guvenmiyorum o yuzden boyleyim'' demis. Tamam sen insanlara yine guvenme ama bu samimiyetini etkilemez, etkilememeli. Ben de guvenmiyorum insanlara. İnsanlar da bana guvenmez.

Genelde asosyal insanlar, isterler ki bir tane dostu olsun 1 tane sevgilisi olsun, onu sevsin, onu her yere cagirsinlar. Bir gun aramazlarsa, ya da ondan habersiz bir yerlere giderlerse hemen morali bozuluyor bu arkadaslarin.

Siz organize edin bir seyleri. Siz aramayinca, millet size kussun.

Yapi meselesi derler ya, o sudur ;

Kimisi ilk girdigi ortamda girisken davranir.

Kimisi 1-2 hafta icinde isinir girisken davranir.

Ama bir insan ayni ortamda aylarca gecmisken ve hala kimseyle samimi olamiyorsa problem vardir.

Sessiz sakin sıkıcı insani da kimse yaninda istemez ki. Bakiyorsun adam iki laf edemiyor, lol'den baska muhabbeti yok, bakimsiz, susup oturuyor. Oyle bir adami ben de bir yere cagirmam. Su kbv'nin arkadaslarina bak ya ne kadar ezik denilmesini istemem arkamdan. O yuzden arkadaslarim hep eglenceli, ozguvenli, esprili kisilerdir. Ki gruptan birinin morali bozuk oldugunda hemen cikabilsin o ruh halinden. Eglenceli insanlarla takila takila siz de zamanla eglenceli olursunuz zaten.

Çok haklısınız,düzeltmeye çalışacam bu durumumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.