Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
11
Favori
19.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

24 yaşından beri bilfiil birileriyle beraberim. Yalnız kaldığım zamanlar elbette olmuştur ama genelde doluyum. Benim sıkıntım evliliğe gidememem.

Dikkat ettim, ilişkilerim hep uzun. Biriyle 7-8 ay, biriyle 1 yıl, başkasıyla da 2 yıl süren ilişkilerim oldu. Şu anda da biriyle beraberim mesela ancak evlilik istemiyorum. Kızın yaşı biraz küçük, oradan kurtarıyorum ama ailem evlilik baskısı yapıyor.

Ya bu kızdan ayrılıp evleneceğim tarzda birini arayacağım ya da bu kızla devam edip yine uzun süre evlilik düşünmeyeceğim, belki uzun süre sonra yine ayrılacağım. Tabii, yaş geçiyor. Yaşıtlarımız evli ve çocuklu olmuş oluyor, onu geçtim ilerde partner bulmak da zor olacak çünkü bu kez sizin için "yaşı büyük" diyecekler. İş yerinde bir abi var, 40 yaşında. Evlenmek istiyor, görüştüğü kişiler "yaşı büyük" olduğu için onu beğenmiyor.

Ben de bu durumu yaşamamak için yavaştan evlilik yoluna girmeyi düşünmüyor değilim.

Fikirleriniz önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Şubat 2025; 22:54:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın ki?
    40+ erkeği kolay kolay beğenmez kızlar, sonuçta son demlerini yaşıyor artık enerjik olması zor o yaştaki bir erkeğin. Cristiano Ronaldo gibi kendine bakmadıysan olacak olan belli ama malesef bazı insanlar kendisini kandırıyor. 1 sene yediğine içeriğine dikkat edince terminator olacağını zannediyorlar halbuki yaşlanmayı geciktirmek için senelerce kendine bakmak gerekiyor. İçtiğin sigara, alkol hepsi yaşlanmayı daha da hızlandırıyor zaten stresi söylemiyorum bile. Erkekte gençlik önemli değil diyor bazı insanlar ama bal gibi de önemli yani evet kadınlar kadar değil belki ama sonuçta erkeğin de bir son kullanma tarihi var. Bazı "redlillciler" yüzünden insanların gerçeklik algısı şaştı malesef.

Atalarımız boşuna dememiş kırkından sonra azanı teneşir paklar diye. Erkekler duvara güm pat çat tosluyor kırk yaşında ve sonra da toparlayamıyorlar. Tavsiye vermek haddime değil daha 26 yaşındayım ama gözlemlerim bu yönde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 40 yaşında biri olarak şunu diyeyim ,olgun erkeği her kadın beğenir yok yaş geçti yok bu oldu böyle şeyler düşünmeyin.

25 inde evlenenler hayatından bezmiş 40 a gelince adamlar eve girmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.