< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 1 Ağustos 2024; 17:55:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 1 Ağustos 2024; 17:55:40 > |
|
Böyle her yıl editlenmesi efkarlandırdı.
|
27 yaşında evleneceksin.
|
Takam kafana!!!
|
Bende 21 im benimde hiç sevgilim olmadı uplarken alıntı yaparmisin hocam
|
Benim ilkokulda olmuştu sayılır mı
|
Ben de aynı şekilde yalnızdım. Lisede yakın arkadaşım vardı bir tane. Saçma bir sebepten darıldık. Öyle kaldı. Bir daha da öyle yakın bir arkadaşlık kuramadım. 39 yaşımdayım. Kız arkadaş denemem de oldu ama yine yalnızlığa kaydım. İşe gidiyordum eve gelip hemen odama geçiyordum. Kapıyı bile kapatıyordum. O şekilde rahat hissediyordum. İşte de aynı şekilde molalara bile çıkmıyordum. Arkadaşlık kuramıyorum. Sakin ve kibar kalıyorum. İlaç fabrikası ortamındayım. İletişimim yüzeysel herkesle hâlen. 7 sene oldu. Hâlen arkadaşım yok. Molalara çıkmıyorum. Yemek molasına gidip koşa koşa dönüyorum. Bir türlü benim kafadan birisi denk gelmiyor. Ama şöyle bir şey oldu hayatımda. Üç buçuk sene önce oynadığım bir mobil oyunda bir kızla tanıştım. O da benim gibi yalnızdı ve odasına kapatmıştı kendini. Arkadaş olduk. Uzak şehirlerdeydik. Bir de pandemi zamanı olunca. Annesini de yeni kaybetmişti. 4 ay içinde nişanlanıp evlendik. İki hafta önce 3. Senemiz bitti. Tek arkadaşım eşim şu an. Yalnız öleceğimi düşünüyordum. Ama böyle sürpriz bir gelişme oldu. 36 yaşımda evlendim. Yani ne olacağı belli olmuyor. Benzer şeyler yaşadığım için ve umut olması için paylaşmak istedim.
|
Karşı cinsle işleri ilerletemiyorum. Hep basit veya ileri düzey arkadaşlıkta kalıyor. |
Sakın ola pavyona filan gitme. Pavyonda kadına 2 bira ısmarlarsın, senin saf olduğunu anlayıp öyle bir sevgi gösterir ki, sende bu kadın beni seviyor sanar, 7-8-9 biraların sonu gelmez. Aşkım maşkım takılır. 3 gün 5 gün 1 hafta derken ilişkide olmaz ağırdan alırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quppas -- 31 Ağustos 2016; 0:34:08 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 31 Ağustos 2016; 0:47:09 > |
|