< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) (4. sayfa)
-
-
Sevgilim olmadığı bir anı hatırlamıyorum acaba sevgilisi olmamak nasıl bişey keşke 1 haftalığına yer değiştirsek birader ama başka kızla çık sanane olum benim kızımdan hayırdır lan sen -
Sen farklısın sankiquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
Böyle her yıl editlenmesi efkarlandırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekingen olmaya devam edersen hiç bir zaman olmaz. Kızlar sevmiyo çekingen içine kapanık erkekleri varlığının farkına bile varmazlar yani öyle diyim. Biraz atılmak lazım hele hele yakışıklı bir tip değilsen kesin atılman lazım kimse sana gelip benimle sevgili olur musun demeyecek yani. Utanmanın sıkılmanın hiç anlamı yok yaşın ilerlediğinde anlarsın utangaçlığın ne kadar boş bir şey olduğunu rezil ol ama yinede konuş.. -
Valla hocam alıntı yapmışın yeni gordüm içim bir garip oldu valla aynı şekilde devam ediyorquote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Hocam benim hala olmadı, sizde durumlar nasıl?
Alıntıları Göster -
Sil şu konuyu.Kadınlar dalga geçicek.Maskara konusu oluyosun.Sil.Bu ne lan.Şu türk kızlarını büyütüp durmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 26 oldu durum aynı.
-
Çok kız arkadaşım oldu, sağ olsunlar hala da bana bakıyorlar
Ama güzel ve düzgün karakterli olanları dışındakilere yüz vermiyorum. Size de önerim, kendinizi küçültmeyin, onlar sizi arasınlar.
-
Aa ben
-
Forumda 38 yaşında bakir biri vardı valla o dayı gibi olacak konudakiler
-
Kendine reset at
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaş 20 oldu hiç kız arkadaşım olmadı ben de senin gibi 6 sene sonra buraya gelicem eğer yaşarsam allah izin veririse sonra ise bende 26 ve olmadı diyecem reyiz yine iyi yönden biraz bakalım ne para harcadık neden bir kızın totosunu havaya kaldırdık o yönden bakalım en azından
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 13 Ekim 2020; 15:51:50 >
İstikrarlı
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Gloryyaş 26 oldu durum aynı.
Hocam olsun diye uğrasma öyle bir anda çıkıyor ki karşına. Keşke olmasaydı diyorsun :)))
Neyse tercih senin
-
quote:
Orijinalden alıntı: umutdarici
.Kanka adama dokunnmayın kozmik güç üretir mk
-
27 oldum, durum aynı beyler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüce tengri kolaylık versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
22 bende böyle dewam reis umarım ben de senin gibi olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay be ben de 24 oldum yok, gerçi uğraşmıyorum zaten anlamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X