Bunu sorun olarak görüyor musun? |
Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) (11. sayfa)
-
-
reis ben de yalnızlığa çok alıştım. hiç arkadaşım falan olmadı adam gibi. iş yerinde de kimseyle konuşmuyorum. kız olayları zaten umutsuz vaka gibi.
peki reis iş ortamında nasılsın? yanında çok konuşan girişken fırlama tipler varsa bunlarla nasıl ilişki kuruyorsun? sessiz ve yalnız durmanı garipseyip laf atanlar oluyor mu misal?
eşine kendini olduğun gibi gösteriyor musun, anlattın mı, anlatıyor musun? rol yapıyor musun hiç? mesela ben geçmişimden ve kendi kişiliğimden utanıyorum bu yüzden biraz yalanlar söylemek rol yapmak zorunda kalırım gibi hissediyorum.
eşinle misafir, akraba arkadaş ortamlarına gidildiğinde orada rahatsız oluyor musun?
sohbet ilerletmekte konu açmakta bir şey anlatmakta eğlenceli bir şey anlatmakta vs vs.
-
Flört dahi olmuyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çirkin ve kısa bir erkekle kimse flört etmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazingjuo -- 21 Aralık 2024; 11:42:57 >
Yaş kaç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
33 yaşındayım belli yaşta sonra ne kadar çabalasanda olmuyor.
İş ortamında herkes fırlama. Ben fazla sakin ve saygılı kalıyorum. Ve de kibar, sessiz. Uymuyor bana hareketleri. Çok istiyorum benim gibi birisi gelse diye. Çok ihtiyacım var arkadaşa. İster istemez ben de onlara tuhaf geliyorum. Ama herkesle selamlaşırım. Kolay gelsin derim. Ufak çaplı şakalaşırım. Ama mesafeliyim, samimi olamıyorum. Günaydınlaşmaya çok dikkat ederim. Hatta kimisinde günaydınlaşma kültürü yok. Ama ben rahatsız oluyorum. Takıntı gibi. Kafama takıyorum sonra. Görmezden gelip geçemiyorum. Tartıştığım kimse de olmadı bu arada.
Eşim de biliyor fabrikadaki yalnızlığımı. Zaten yalnızlığımız buluşturdu bizi. Hayatımı ve beni biliyor yani. O da yalnız. Hatta test yaptık geçen hafta. Sosyal anksiyete çıktı ikimizde de. Benimki yüksek işlevli boyutta.
nasip diye bir şey gerçekten var hocam
-
Hocam sen herkese selam veriyorsun doğal olarak karşılık bekliyorsun içlerinden biri sana karşılık vermezse veya duymazdan gelirse akşama kadar gün boyu kafana takıyorsun doğru mu?
Evet, aynen bu şekilde. Doğru
reis bu genç tr erkeklerinden hiç hoşlanmıyorum. hepsi aynen fırlama zibidi tipler boğasım geliyor. bunlarla aynı ortamda çalışmak çok zor. özellikle gruplaştıkları zaman zorba oluyorlar tam. bunlarla bir arada çalışmak, aynı ortamda olma düşüncesi beni strese sokuyor çok fazla.
ama bu hayatta en önemli şeylerden biri de "eş". allah yüzüne bakmış reis kendin gibi biri çıkarmış ne güzel inşallah hep istediğin gibi insanlar çıkarır karşına bundan sonra da.
-
Nerede bu forum üyesi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X