benim de yaş 27, ekonomik olarak düze çıkayım, arabayı yükselteyim, doktorayı yarılayım derken zaman geçiyor da geçiyor. Kız olsan her türlü birçok erkek arkadaşın da olurdu, dış görünüş olarak albenin yoksa iş daha da zor. Ekteki istatistik de erkekler olarak bizde sıkıntı olmadığını gösteriyor |
Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) (9. sayfa)
-
-
Bu görseli nereden buldun hocam?
Resmen bilimsel çalışma yapmışlar eğer trollük için üretilmiş bir içerik değilse. -
İstatistiğe göre 35-44 yaş arası şansınız var.
Zaten evlenme yaşı 35 olmuş diyoruz hep.
-
konuyu tiktok keşfette gördüm ve geldim. hocam hala mı bişi yok ya :( -
Hocam linki paylaşır mısınız, merak ettim. 😔 -
27 yaşındayım, bu zamana kadar çok ilişki yaşadım. Şu an 2 yıllık ilişki içerisindeyim. Yardım edebilirim isteyene, tecrübelerimi aktarabilirim, discordtan konuşabiliriz akşamları müsaitim iş çıkışı. DM atabilirsiniz.
-
Vay be 5 yıl geçmiş.
Şimdi 2.5 yıldır evliyim. Mutluyum, huzurluyum
Kendi tükürdüğümü kendim yaladım -
Mutlu olmanıza sevindim. Hocam bende 39 yaşındayım. Bu saatten sonra artık evlenmesemmiquote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
Vay be 5 yıl geçmiş.
Şimdi 2.5 yıldır evliyim. Mutluyum, huzurluyum
Kendi tükürdüğümü kendim yaladım -
Varmı gelişme -
sosyal fobiden dolayı mı
-
Benim gibi kısa boylu ve tipsizse ondan olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 2 Haziran 2024; 12:39:19 > -
peki ne kaybettin hocam bu yıllar içinde kız arkadaş belki biraz daha verimli vakit geçirme sohbet muhabbet etkeni olabilirdi ama onu sevmek isteyince başına gelebilecekler de malum yurtdışına çıkarıp basmyacaksan başın belaya girebilir ki çoğumuzun vizesi hiç olmadı bile, kazanç da mı kayıpta mısının ne hissediyorsun merak ettim mesela bu konunun en etkin gidişat yönü bu beyin fırtınası olur gibi
-
Olmuyorsa ana babayı devreye koymanın zamanı geldi . Birilerini bulsunlar etraftan -
Ağustosta 30 oluyorum, o zaman güncelleyeceğim konuyu :) -
Aynen -
Aseksüel oldum, bir daha gelirsem kralım.
-
+1 -
En kötü yanı yalnızlık hocam, normal arkadaşım da yok benim. Adamın canı tek başına bir şey yapmak istemiyor. Canı sıkılıyor insanın. -
önemli olan özgüvendiir
-
Hocam kız belki fiziğinizden dolayı olmadı erkek arkadaşınız neden olmadı sosyal fobi vs mı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X