Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
11
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VitoTheFather

olmadı hocam

üzdün

• Boşver bir ton masrafına karşılık her gün trip yer uğraşır dururdun.

• 2023 de evleniyorsun rez
  • Yaşım 23 ve 2.5 yıldır kız arkadaşım var. Uzak mesafelerden yürütmeye çalışıyoruz ama yakında olduğundan daha zor. Artık rahatlıkla değersiz hissettirebiliyoruz birbirimize. Ayrılık söz konusu ve artık savaşma gücümde kalmıyor. Hayırlısı olsun ama ciddi ilişki olayına gireceksiniz hemen evlenin olsun bitsin uzadıkça bir boka yaramıyor yıpranan siz oluyorsunuz... 20.09.2021 Seneye hatırlarsam bende güncellerim aq.

• Dünyadaki erkeklerin en az %60ının yaşadığı bir durum bu. Size bunun bilimsel nedenini açıklayacağım.
  • bu konuları çok abartanın sonu budur işte... sevgili bulmayı hayatının emeli haline getirenler böyle oluyor. bir insan yıllarca editler mi ya şöyle saçma konuyu...

• Bakalım mi tipine Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum) 

• Benimde yok 5 senedir.
  • Hiç kız arkadaşım olmadı (her sene editleyeceğim - 30 oldum)
  • beklenen edit geldi. yaş 28 ve durum hala aynı.

• Kız arkadaşın olmasını neden istiyorsun cnsllk için mi
  • Mehcan07 kullanıcısına yanıt

Hocam son durum ne

• Kabus00 kullanıcısına yanıt
    Yalnız yaşamak ve yalnız ölmek istemiyorum.
    Yaşadığım iyi ve kötü şeyleri paylaşmak istiyorum.
  • Erkek arkadaşın olsun bir yerden başlamak lazım artık.

• Reçeteni yazıyorum

Adım 1 : şehirde orta kalabalıkta bir kütüphane bul 4 5 gün orada takıl

Adım 2 : düzenli olarak oraya giden ve kitap okuyan bir kızı gözüne kestir ama sabahtan akşama kadar laptopla orada duranları kastetmiyorum

Adım 3 : birkaç gün onun olduğu yerlere oturup kitap oku kız seni görünce garipsemeyecek kadar

Adım 4 : internetten genç werther'in acıları kitabını al ve parfüm sonra kütüphanede kızın yakınlarına otur tekrardan kitabı okurken hüzünlen seni farketmesini sağla kız seninle ilgilenmeye başladığında bu kitap çok duygusal falan de muhabbette gir ki kitap öyle bir kitap zaten kızda o kitabı okuduysa ne olduğunu bilir

Adım 5 : eğer kız sen ağlarken takmazsa adım 1 den tekrar başla
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye eder misiniz hocam? Bu konularda tecrübelisiniz sanırım.
  • Testosteron hormonuna baktır. Eğer düşükse doktor iğne yazsın. Takviye hormon. Düşük dozajdan başlarsın. Belki testosteron düşüktür. Yoksa testosteronun etkisiyle bütün kızlara yazman lazımdı. Yerinde duramaman lazımdı.

• abu

• Yok değilim hocam. Ama hayatımda 28 yılda bir şeyi başarımıyorsam alternatiflerini ararım böyle olmalı yani.

• 43 olmak üzereyim 🥲
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.