Bildirim
Hiç Oda Takımı Salon Takımı Vs Sattınız Mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne olacakti baska sifir fiyatindan farksiz senin osuruklu takimini mi alacaklardi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mobilyanın nakliyesi zor gelip evden alması karşılığında bedavaya bazalı yatak vermiştik
-
Ben de daha yeni çocuğun odasını komple değiştirdim. Sırf mobilyaları atmakla uğraşmayayım diye ücretsiz verdim hepsini. Nakliyeciler zaten bir dünya para istiyor. Üstüne ben de para istesem eski püskü mobilyalar için saçma bir fiyat çıkacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
WUUUAHAHAHAHAHAAH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim oda takımım satılık değil ama satılık olsa seni satın alır çocuk adam
Editledim bosa tartisma cikmasin, orda mesaji genel 2.elle ilgili konustum senin esyanla alakali degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 18 Mart 2025; 1:57:42 >
Ha pardon hocam bi an ben de sarkastik bir cevap verdim kusura bakma hayırlı sahurlar
Kendi açımdan bakarsam vücudumun temas ettiği şeyleri ikinci el almayı pek hijyenik bulmuyorum. Bi istisna araba var ama onuda kılıfla falan kullanabilirsin.
Şimdi 2. el salon takımı alsam kullanmak için kumaşlarını değiştirtmem lazım. Eee bunun bir de nakliyesi vs. derken astarı yüzünü geçiyor.
-
Harbiden ha
Belki de ondan insanlar almıyor bu kadar ölü fiyat
Düşünsene garibansin koltuk aliyon koltuk daha önce afedersin e.....lar tarafindan kullanilmis ustunde neler neler...
Benim için o nedenle 2 milyona en kral mercedes < 2 milyona en ucuz 0 araba
Millet arka koltukta tranşeşkilerle neler yapiyo 2.el hiçbir sey alinmaz araba hiç alınmaz
Ben satarım valla
eskileri lazım olana verdik gitti hep yıllarca. satmak aklıma bile gelmedi hiç
-
spotçu senden taşıma karşılığı alıp, sağlam fiyattan öğrenciye satar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X