Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı eksikliğini çekiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayim bu zamana kadar hic sevgilim olmadi bi dunya erkek arkadasim oldu unutamiycagimiz anilar yasadik falan ama arada aklima geliyo uzuluyom kesinlikle asosyal degilim zibilyon tane arkasim oldu ama kız yok iste kız yok napmam lazım kendimi eksik hissediyorum her sey mukemmel suan arkadaslarla hocalarla aram falan derslerimde duzeldi iyi bi lisedeyim falan ama kız yok iste taktik verin seneye ünili olcam lisede sevgili yapamadim

Özet: seneye ünili olcam hic sevgilim olmadi ama asosyal degilim liseyi sevgili yapmadan bitirirsem bu hayatta hep eksik bi yonum olcakmis gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickbulamadimlo N kullanıcısına yanıt
    18 yaşındayım 19 a giricem ünideyim.Benimde hiç olmadı.Eğer para ve tip varsa ünide bulursun ama yoksa biraz zor dil ile yapabilirsin.Benim olmadı olacağınıda düşünmüyorum.Yapacak birşey yok.
  • halime şükrettim xdddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HİÇ SEVGİLİN OLMADIYSA SEVGİLÇEN OLUR DOSTUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeHayatAma

HİÇ SEVGİLİN OLMADIYSA SEVGİLÇEN OLUR DOSTUM.

Kardeşim sen ne işsiz bi adamsın ya. Ne zaman baksam forumdasın boş boş yorumlar atıyorsun bi git dışarda gez sosyal ol Allah rızası için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeHayatAma

HİÇ SEVGİLİN OLMADIYSA SEVGİLÇEN OLUR DOSTUM.

Abov espiri yaptı la kaçın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 23 Kasım 2015; 20:36:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para ve tip faktörü zannettiniz gibi etkili değil,yanlış anlamayın etkisi yok demiyorum tabiki. Şuan takıldıgım bir kız var beraber yiyip iceriz elimi cebime artırdığını hatırlamıyorum. Öyle yakışıklı birşey de değilim ortalama bir tipe sahibim. Olay dil de bitiyor. Ağzın ne kadar iyi laf yaparsa o kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 23 Kasım 2015; 21:13:30 >
  • Yukari

• Yukari

• Bi dunya erkek arkadasim oldu unutamayacagimiz anilar yasadik???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.