Şimdi Ara

Hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim tek eşliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 21 yaşındayım. Son çıktığım kişi ile lise de ayrılmıştık. Çok Seviyordum. Gerçekten aşıktım. Aşk ne demek çok iyi bilirim. Bi ara kafayı tırlatcak gibi oldum hatta ama atlattım çok şükür.

Asıl konuya gelirsek bütün gençler sırf SEVGİLİ OLMAK için sevgili oluyor. Bunun içerisine sevgi koymuyor samimiyet koymuyorlar. Sadece takılmalık ilişkiler. ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Hiçbiri bana samimi gelmiyor. Ortalama bir tipim var hatta yakışıklı da sayılırım . genel kültürüm iyidir cahil değilim. konuşmam iyidir. sempatiğimdir. oralarda sorun yok. ama kimseye sevgili olcak kadar onunla evlenecek sevcek kadar güvenmiyorum. güvenemiyorum. etrafım bu ilişkilerle çevrili. evet bazen ben de istiyorum özeniyorum fakat yok be arkadaş. sahte sahte ortamlarda gezmektense yalnızlığımla baş başa kalırım . doğru kişi en sonunda çıkar gelir zaten.. eminim forum da ben gibi birileri vardır. dertleşmek istedim.

• Amaaan dert etme, kendine zaman ayır illa biri olacak diye bir şart yok.
    Biri olacaksa olur zaten sal gelişine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rei Kon kullanıcısına yanıt
    Benden uzak tut devrin aşklarını ben gerekirse yalnız da yaşlanırım deyip önüne bak :) ya da 1000 tanenin içinden 1 tane doğruyu bulmak kadar zor olan işi basar ve kendine düzgün birini bul hakkında hayırlısı :)
  • Bütün kızları emip geçiyorum hepsinin tadına bakıyorum kimi ekşi kimi çok tatlı

• aynı kafadayız 17 yaşındayım kimseye teklif etmedim nasıl edilir nasıl muhabbet kurulur bilmem ha sevgilim olsun ister miyim tabiki isterim.
  • Basak burcu musun

• acı ama gerçek

• nereye sokacaksın arkadaşım nereye sokacaksın?takılmalık ilişki olmasa nereye sokacaksın?

sevgili olmada amaç sadece aşk yapmak değil aynı zamanda seks yapmaktır.o zaman niye bir ilişkiye sadece aşk açısından bakıp gerçek bir aşk olmayınca o ilişkiyi gereksizmiş gibi gösteriyon ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 27 Haziran 2016; 4:44:57 >
  • Sana gelen kişi yani senin doğru kişi diye adlandırdığın kişi bi kaç gün önce gördüğün takılmalık ilişki yaşayanlardan biriyse?

Bende seninle aynı düşünüyorum, özeniyorum hatta çoğu zaman ama çıkıp gelene de güven olmuyor. Nihayetinde o da bir zamanlar kafede erkek arkadaşıyla oturup sahte bir ilişki yaşayan kişiydi.

Özet : zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.