Bildirim
Hiçbir şekilde format atamıyorum...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle farklı cd lerle dene. usb veya cd nin bootable olduğundan emin ol. sorun devam ederse bios boot sekmesine gelip uefi yi legacy ye çevir. usb controller seçenekleri varsa bir gözgezdir. -
Maalesef boot ayarlarında uefi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o modelde uefı yoktur ama secure boot yada fast boot gibi bişey barsa onları kapatmayı dene -
Secure boot yada fast boot a nasıl ulaşabilirim.
Arkadaş daha önce yazmış ama usb nin bootable olması için rufus gibi bir programla yazmanız gerekebiliyor. USB bootable mı? (rufus kullanırken MBR seçeneği ile yazdırın) -
Evet rufusla bootable usb hazırladım. Ve demin kontrol ettim. Varsayılan olarak mbr olarak hazırlıyor usbyi.
Merhabalar,
Bios da security menüsünden ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bir fikri olan...
quote:
Orijinalden alıntı: StratejistX
Merhabalar,
Bios da security menüsünden ulaşabilirsiniz.
-
Yapamadım hala Başka bir fikri olan var mı?
Biosunuz buradaki ile aynı.
Anlatmak istediklerim burada. Tekrar yazmaya gerek duymadım. Umarım bu makale yardımcı olur size. İyi akşamlar...
https://www.bilgisayar.name/donanim-makaleleri/laptop-makaleleri/hp/hp-pavilion-dv6-format-atma-ve-windows-kurulumu/
-
Rufus ile bootable yazdırırsanız boot etmemesi için bir sebep yok. HDD içinde UEFI windows olsa sıkıntı çıkıyor bazen bizzat yaşadım ama zaten legacy kurulum yapacaksınız ve sanıyorum zaten halihazırda eski tip windows kurulu. Bu durumda bir sorun çıkması olanaksız. Elinizde başka bilgisayar varsa usb diski ona takıp bootable olduğunu kontrol ederek emin olun.
Eğer bilgisayar çok çok eskiyse usbden boot edemiyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 30 Ekim 2018; 23:49:36 >
Diğer USB slotlarını denediniz mi?
Bios'da USB ile ilgili seçenekler varsa onları enable etmeyi denediniz mi?
Maalesef aklıma başka fikir gelmiyor
Benzer içerikler
- video scheduler internal error
- appdata temizleme
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- salt okunur ne demek
- klavye i harfi yazmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- pc otomatik kapatma
- 0xc00007b hatası çözümü
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X