Şimdi Ara

Hiçbir şekilde telefon açılmıyor.[NOTE 4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abimin Samsung Galaxy Note 4 SM-N910F telefonu vardı.Nedenini bilmiyorum ama.Firmware upgraded and encountered an issue adlı bir hata verdi.Ben bunu yapmaya çalıştım.İlk önce firmware indirdim (www.sammobile.com) Odin'den Bootloader bölümünü işaretleyip indirdiğim dosyayı seçtim.Failed oldu.Ondan sonra PIT dosyası indirdim,yanında TWRP Recovery yazılımını da indirdim.Odin den PDA+PHONE bölümlerini işaretleyip TWRP recoverynin rar dosyasını seçtim ikisine de.Sonra telefon şarjı bitmiş gibi işaret çıkınca şarja taktım.%13 şarj ettim ve ses kısma+power+home tuşuna bastım ve TWRP Recovery sayfası açıldı.Oradan Wipe (Format) Bölümünü seçip her şeyi sildim.Sonra reboot the system dedim telefon Samsung Galaxy Note 4 açılış ekranında kaldı.Bataryayı çıkardım ve tekrar taktım.Telefonu ne yaparsam yapayım açamadım.Home tuşuna basılı tuttum,ses kısma+power+home,ses açma+power,power+home bildiğim bütün kombinasyonları denedim.Şarja taktım tepki yok.PCye taktım USB Aygıtı Tanınmadı dedi.Lütfen yardım edin.Telefon benim değil ama 2.500 TL nin boşa gitmesini istemem.(NOTE 4 Ü İLK ÇIKTIĞI ZAMAN BOSNA HERSEKTEN ALDIK.GARANTİ ŞANSIM YOK.)

• Kardeşim selamlar. TWRP'den her şeyi wipe'lediysen zaten açılacak bir işletim sistemi olmadığından açılış ekranında takılması doğal. TWRP açıkken PC'ye bağladığında telefonun hafızasına ulaşabilirsin. Ardından Galaxy Note 4 için stabil herhangi bir custom ROM ya da mevcut son stok romu .zip olarak indirin. Telefonun Directory'sine TWRP açıkken atın. TWRP'de flash kısmına tıklayıp en alttan yeni attığınız dosyayı seçin, işletim sistemini yükleyip telefonunuzu açacaktır.
  • Hocam Pc ye Smart Swich indirin ve yazılım kurtarma bölümünden yapın sorunsuz hallalocaktır. Zaten program size yapmanız gereken adımları gösterecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcye bağlasam Kiesten de halledebilirim.Ama pcye bağladığımda telefonda tık yok,ayrıca pcde USB Aygıtı Tanınmadı diyor.Abim ilk telefoncuya götürdüklerinde ana kartın yandığını söylediler.Ama inanmıyorum buna Türkiyemin üşengeç esnaflıklarına veriyorum.Dediğim gibi telefon hiç açılmıyor,hiç tepki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmez23 -- 19 Ağustos 2017; 17:45:24 >
  • Bi fikriniz yokmu

• Note 4 ü şarja taktım şarj işareti çıktı.Restartladım TWRP Recovery açıldı

• Gulmez23 G kullanıcısına yanıt
    twrp açıldıysa en güncel stok romu indir flashla dediğim gibi kardeşim işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DENİCEM

• stock romu en sona bırakmak istedim ilk smart switchi denedim.Smart switch de başarılı,telefon reslenecek gibisinden bişey yazdı.Telefonun ekranında da sol üstte could not do normal boot dedi stock romu denicem ama bir sorun var.Ben yazılım indirmesi için telefonu pcye bağlayıp gece bıraktım.Tahminimce %100 şarj olmuştur.Ama ben telefonu sadece şarjı %0 ken açabiliyodum.Note 4 ün kapalıyken %100 şarjının gitmesi aylar sürer ne yapmamı önerirsiniz? (Bilmiyorsanız da cevap verin çünkü ben cevap gelmeyince görmediniz sanıyorum.)
  • Gulmez23 G kullanıcısına yanıt
    Kardesim sana TWRP ile stok rom yükle diyorum. Sen kendi kafana gore is yapip "ben kendi bildigimi yaptim ama olmadi ne yapayim acil yardim" diyorsun...

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    TWRP telefonuna yuklu ise stok rom.zipi indirip telefonun hafizasina atip "flash" kismindan secip yukleyeceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.