Şimdi Ara

Hiçbir şeye ilgi duymuyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden yaşıyorum? Hiçbir şeye ilgi duymuyorum. Merak ediyorum, çok merak ediyorum, ne karşı cinse ne de hemcinslerime ilgi duyuyorum. Sadece içmek istiyorum, biraz daha sigara da iyi olurdu. İstediğim zaman ikisini de içiyorum fakat hayatın gerisi boş geliyor. Müzik dinliyorum, içiyorum, yemek yiyorum, birkaç da arkadaşım var. Sadece bunlar benim için önemli ve sadece bunlar için yaşıyorum. Okumak, yaşamak veya başka herhangi bir şey ilgimi çekmiyor. Çok iğreniyorum. Midemi bulandırıyor insanlar. Özellikle hiçbir şey bilmeyen ergenler. Maalesef çevrem bunlarla dolu. Her gün gitmek zorunda olduğum okulda onları görüyorum her dakika. Neden yaşıyorum? Neden hiçbir şeye ilgi duymuyorum? Neden her şey bu kadar boş? Yardım edin, ergenlikten mi? Çevremi çok araştırdım, bu sorunu yaşayan kimse yok. Herkes karşı cinsiyle ilişkiye girme ve başka aptalca şeylerin peşinde.

• Yanıma gel de sana biraz staj vereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşadığın toplumda vermen gereken normal reaksiyonu,tepkileri veriyorsun
  • Bende de şöyle bir problem var.O kadar yeteneksizsim ki hiç bir şeyi beceremiyorum ne basketbol ne el işleri,ne bir müzik aleti çalmak ne futbol hiç bişi gerçekten sıfırım.Hatta çatal bıcağı bile iyi kullanamıyorum kesemiyorum etleri falan :( Bu yüzden özgüvenim 0 e böyle olunca da devamı asosyallik getirdi.Çok moralim bozuk zaten bu asosyallik işi yüzünden.Geçen günlerde sırf asosyal biriyim diye reddedilmekte hepten koydu zaten.Gerçekten çok mutsuzum son 1 yıldır :(
  • thelonelyman kullanıcısına yanıt
    benim gençliğime benziyosun büyüdükçe hayata atılmak zorunda kaldıkça geçiyor merak etme sana çok fazla boşlamamanı tavsiye ederim ama dinlemiyceksin muhtemelen neyse hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reney kullanıcısına yanıt
    Bu çok duyduğum bir şey, "Sakın boşlama". Ağabeyim, ağabeyimin ve benim ortak arkadaşı, sen ve daha birkaç kişiden daha duydum bunu. Çok boşlarsam ne olacağını merak etmeye başladım, neden böyle şeyler hissediyorum, merak içindeyim.
  • Nihilizm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiçbir şeye yeteneğim yok..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelonelyman

Bu çok duyduğum bir şey, "Sakın boşlama". Ağabeyim, ağabeyimin ve benim ortak arkadaşı, sen ve daha birkaç kişiden daha duydum bunu. Çok boşlarsam ne olacağını merak etmeye başladım, neden böyle şeyler hissediyorum, merak içindeyim.

bu durumları yaşadığım için o duyguları anlıyorum birşeylerin parçası olmadığın yada dahil olmadığın için öyle geliyor şuan o ergenlere öyle bakıyosun tamam haksızsın diyemem erken olgunlaşma sürecindesin bunun bir sonraki adımı insanları olduğu gibi kabul etmektir muhtemelen benim gibi çok fazla mantıkçı ve sorgulayan birisin bu güzel birşey ama çok fazla abartma durumların farkına var ve nerede ne yapman gerektiğini bil tavsiye vermiyorum sana bende tavsiyeleri sevmezdim banada şunu yap bunu yap diyen çok oldu dinlemedim pişman mıyım hayır ama bazen çok fazla şey kaybettim daha iyi bir hayatım olabilirdi neyse sana başarılar

• David Draiman. kullanıcısına yanıt
    Ne stajı?
  • Klasik ben üstünüm ergenlik sendromu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

bu durumları yaşadığım için o duyguları anlıyorum birşeylerin parçası olmadığın yada dahil olmadığın için öyle geliyor şuan o ergenlere öyle bakıyosun tamam haksızsın diyemem erken olgunlaşma sürecindesin bunun bir sonraki adımı insanları olduğu gibi kabul etmektir muhtemelen benim gibi çok fazla mantıkçı ve sorgulayan birisin bu güzel birşey ama çok fazla abartma durumların farkına var ve nerede ne yapman gerektiğini bil tavsiye vermiyorum sana bende tavsiyeleri sevmezdim banada şunu yap bunu yap diyen çok oldu dinlemedim pişman mıyım hayır ama bazen çok fazla şey kaybettim daha iyi bir hayatım olabilirdi neyse sana başarılar

Bu konuyu biraz daha açabilir misin? Mümkünse PM at, buradan konuşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Klasik ben üstünüm ergenlik sendromu

Yav he he. Sen 35 yaşında doğdun ananın karnından.

Düzgün ve saygılı konuşmayı öğrendiğin zaman seninle tartışabiliriz.

Soru, cevap hakkını doğurur.
    Saygısızlık ederken saygı bekleme.
  • quote:

Ne stajı?

• quote:

Orijinalden alıntı: David Draiman.

quote:

Ne stajı?

Çok komikmiş her ne kast ettiysen.
  • Pardon, konu benim sandım da girdim.
  • Kaç yaşındasın ?

• Bana da öyle oldu 6 aydır bu durumdayım hiç birşey önemli değil gibi geliyor falan filan..
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    18 Şubat'ta 16 yaşıma gireceğim, 15 dolacak.
  • Avrupa'da olsan boyle olmazdı.Yazın bi kız gordum hoslandım ondan numarasını falan aldım.15 Gün sonra arayabildim ( numaranın 0049 bolümünü giremediğimden ) kız cook tan Almanya'ya gitmişti.Zaten sonrada telefonu acmadı.Anca Whatsapp'dan yaziyodum en sonunda gecen ay engellemiş ondanda.O günden beri perişanım cok zormus leea.
  • Sana bir amaç lazım, bunlar hep amaçsızlıktan oluyor. Hayattan keyif almaya bak, yaşadığın her anın tadını çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.