Şimdi Ara

Hiçbir şeye yeteneğim yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimi çok iyi resim çizer veya çok iyi spor yapar veya çok iyi yabancı dil konuşur benim hiçbir özelliğim yok.Bazen kafam basmıyor mu diye düşünüyorum.İngilizce ogrenmeye çalıştım ama yapamadım. Çabuk sıkılıp kapatıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 üde bende var şanslıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonu, pc mecburi olmadikca kullanma.

İnternet kullanımını minimuma indir.

Nofap e başla.

Kitap okuma alışkanlığı edin.

Bunları yapmaya başladığında kendini daha kolay analiz edebilirsin. Aksi taktirde hayatı sanalda yaşarsın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de öyle yhaa. Sonra bir özgüven geldi amma öyle böyle değil aşşşırı özgüven öyle böyle değil..0&

• Yetenek önemli değil zaten. Ne yapman gerektiğini bul. Hayat amacın olursa problem kalmayacak.
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Telefon ve pcye çok zaman harcıyorum. Çünkü pc ile oyalanmazken başka yapacak birsey bulamıyorum.Tamamen zaman geçirme amaçlı.

NoFaptayım diyebiliriz 2 haftada bir veya ayda bir yapıyorum.

Birkaç kitap okudum daha önce ama ben kitap okuyunca daha fazla iç dünyama çekiliyorum.
    Kitaplardan anlarsaniz size birkaç soru sorabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeteneğin var ama keşfetmedin ya da geliştirmedin sözel ve sanatsal anlamda yeteneğim yok demişsin peki sayısal alanda? Senden neden iyi bir matematikçi falan çıkmasın ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Yeteneğin var ama keşfetmedin ya da geliştirmedin sözel ve sanatsal anlamda yeteneğim yok demişsin peki sayısal alanda? Senden neden iyi bir matematikçi falan çıkmasın ki?

Çünkü matematikcilik hiç havalı değil hocam, kızlar gitarcilara ya da basketcilere bayılıyor. Ovvv yeahh

• Elimden gelen bir şey varsa yardımcı olmaya calisirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Yeteneğin var ama keşfetmedin ya da geliştirmedin sözel ve sanatsal anlamda yeteneğim yok demişsin peki sayısal alanda? Senden neden iyi bir matematikçi falan çıkmasın ki?

Çünkü matematikcilik hiç havalı değil hocam, kızlar gitarcilara ya da basketcilere bayılıyor. Ovvv yeahh

onu ancak kafası kıt ergen kızlar yapar işind uzmanlaşmış bir kişinin değeri büyüktür kaldı ki o gitarcılar yetenekli birer müzisyen değil karı kız tavlamak için gitar alan ergenlerdir aynı şekilde basketbolcularda genelde yazlık bi yerde oturup esmer olan kıvırcık saçlı kafasızlar oluyor herneyse dediğim gibi uzman olan adama saygım vardır hangi konuda olduğu fark etmez ister tarih ister fizik bize kültürlü ve okumuş adam lazım basketçi rüzgar gitarcı murat değil

• Bilgisayarı çok kullanmak gerçekten zararlı . azaltmalısın

Kurslara felan gidebilirsin . Benim de hiç yeteneğim yoktu ama 4 ay önce spor kursuna başladım ve baya ilerledim . Eğer istersen yapamayacağın bir şey yok.

• "Kimi çok iyi yabancı dil konuşur, kimi spor yapar". Yazmış

Doğuştan mı oluyor sanıyorsun, çalış sen de dil ogren.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.