ya arkadaşlar kısmetse kasko yaptıracağım ilk defa adamların sitelerine bakıyorum net değil hiçbirşey kendim gidiyorum acentelere araç diyorum ilk sene çalınırsa yeni araç alıyorlar mı he var diyor nasıl oluyor diyorum merak etme var diyor ya bana bir yol gösterin ne biçim iş bu nasıl yapacağız bu kaskoyu
ha bu arada plaka belli olmadığı için henüz internet üzerinden teklif alamıyorum
anadolu ve ya aviva arasında en güvenilir hangisi acaba
Merhaba,
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Genel olarak sigorta şirketleri, sıfır alınmış bir aracın birinci yılında kaza sonucu pert olması veya çalınması sonucu kaybolması durumunda, aynı aracı tekrar alabileceğiniz miktarı size öder. Tabii çalınma konusu biraz uzun süren bir işlem. Şöyleki pert durumunda eksperin raporu dikkate alınır. Fakat çalınma durumunda, beklenir. Polisin aracı bulması durumunda, varsa araçda bir hasar o karşılanır. Ama polis aracı 1 ay içinde bulamazsa, vereceği bir belge ile, sigorta şirketi ödeme işlemini başlatır.
Hangi sigorta şirketi daha iyi yaklaşımına gelince, kendiminde bir sigorta acentesi olmamdan dolayı burda yapacağım yorum taraflı algılanabiliyor.
Ama ben herzaman Anadolu Sigorta diyorum.
Teklife gelince, sadece plakanın hangi il kodu ile olacağını bildirirseniz, ve ruhsat sahibi bilgisi ile araç bilgisi verebilirseniz yıl bitmeden avantajlı bir teklif veebilirim.www.limonsigorta.com dan online yazışabiliriz.