Bildirim
Hido 20 Maç Ceza Aldı
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İyi olmuş -
Doping kurali derken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli takımda sakatken bir ilaç vermişler ilacın içinde de steroid maddesi varmış...
ayrıca ceza aldığı zaman ücret alamıyormuş yani 11 milyon doların 4 te 1 ini alamayacak..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
her maçtan önce testten geçtiklerini bilmiyordum.. -
hido nba in doping kurallarını bilmiyormuydu -
Gerçekten yazık oldu.Tamamen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Nba yönetimi bu konuda biraz ağır davrandı 20 maç vererek.Sonuçta güç için alınan bir ilaç değil,kasıtlı bir doping olayı da değil.Yani bunun cezası bu kadar fazla olmamalı.Orlando menajeri ve koç Hido ile devam edeceğiz dese de yerel medya Hido ile yollarının ayrılacağı görüşünde.İnşallah ayrılmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu
Gerçekten yazık oldu.Tamamen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Nba yönetimi bu konuda biraz ağır davrandı 20 maç vererek.Sonuçta güç için alınan bir ilaç değil,kasıtlı bir doping olayı da değil.Yani bunun cezası bu kadar fazla olmamalı.Orlando menajeri ve koç Hido ile devam edeceğiz dese de yerel medya Hido ile yollarının ayrılacağı görüşünde.İnşallah ayrılmaz.
Normalde ceza 10 maçmış ama yeni imzalanan antlaşma kuralı 20 maça çıkarmışlar... Lokavt döneminden sonra.... -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu
Gerçekten yazık oldu.Tamamen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Nba yönetimi bu konuda biraz ağır davrandı 20 maç vererek.Sonuçta güç için alınan bir ilaç değil,kasıtlı bir doping olayı da değil.Yani bunun cezası bu kadar fazla olmamalı.Orlando menajeri ve koç Hido ile devam edeceğiz dese de yerel medya Hido ile yollarının ayrılacağı görüşünde.İnşallah ayrılmaz.
Normalde ceza 10 maçmış ama yeni imzalanan antlaşma kuralı 20 maça çıkarmışlar... Lokavt döneminden sonra....
Orlando medyası ateş püskürüyor inanmıyorlarda Hido'ya.Özellikle Mica Bianchi midir nedir o herif.Yani adam sayı konusunda bu sezon çok kötü ama o da elinden dolayı.Ona rağmen o oyun kuruculuk yapınca takım toparlanıyor ama bu herifler anlamıyor bunu
-
Saçma bir doping olayı.
Çünkü Hidayet'in doping yaparak elde edeceği birşey yok.
Büyük ihtimal tedavi amacıyla kullandığı sıradan bir ilaçtan bu durum ortaya çıkmıştı. -
Hido adam mıdır ? -
horrtingen şitrayze :P
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X