Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.199
Cevap
51
Favori
516.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

Çıksın da şu yerli malı görelim bakalım nasıl birşeymiş.

+1

++1 Evet çıksın artık çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mi?
  • Bu form da Sizlere Hidrojen HHO CELL generatorlar hakkında bilgi ve Türkiyede olup biteni aktarmaya çabalıyoruz.
    Ancak bazı kimseler Sanki TÜRK hiç bir şey yapamaz veya yaptığıda işe yarmaz! gibi burda yorumlar yapılıyor. Bu hoş bir şey değil tabi bu kendini bilmez veya burada geyik yapanlar sanırım zamanını boşa harcayan zavallılardan öteye gitmeyen kişilerdir.
    Daha düne kadar HHO Cell ne olduğunu bilmeyen (yinede bilinmiyor) bilenler olarak bunları burda İlgili arkadaşlarımıza aktarmaya çalışıyoruz.
    Burdaki yazılan cizilen ve Söz konusu Hidrojen Geleceğin tek yakıtıdır. bu gerçek değişmiyecek.!
    Allah korusun Bir savaş çıksa ! petrol sıkıntı Elektirik sıkıntı olacak bu ikisi olmasa olmaz değilmi bu kadar anlıyorsunuzdur her halde!
    ama GÜNEŞ VE SU her zaman olacak. Şimdi biraz anlamaya başlamışınızdır umarım Hidrojen ne kadar önemli bir yakıt!
    Bununiçindirki biz de Türkiyede Kimsenin el atmadığı ve Kendimizden büyük işlere Gücümüz kadar el atık.
    İyikide atmışık çok yollar kat ettik öyleki Hidrojenin Otolarda ve Günlük yaşantımızda kolay kulanabilmemiz için biraz sıkıntılar vardı aslında problemler
    biliniyordu ancak pahalı ve eksik sistemlerden dolayı veeeee bazı kaynaklardan engeleniyordu!
    Bunlar aşıldı ve bu günlere geldik, öyle bir geldikki ne görelim Sihir çözüldü! peşpeşe inanılmaz çözümler ortaya çıktı. Türk araştırmacılar olarak biz de bu sistemin içinde olduğumuzdan Heppinizin adına gururluyuz.
    Tabi biz bunları tek başımıza yapmadık Dünyada bu sektörün içine girdik onlarıın çalışmalarını inceledik araştırdık yorumladık testler yaptık en doğru olanın üzerinde biz de odaklaştık bunları yaparken bizde bir şeyler ekledik! Türk pratik zekasınıda katınca ve Gelişen Türk Sanayisi işimizi dahada kolaylaştıedı.
    Evela dinliyeceksin bilmiyorsan,İnanmıyorsan araştıracaksın,Sabırla izliyeceksin sonunda gördüklerine ve yaşadıklarınla karar vereceksin.
    Eyer çok büyük bir aksilik olmasa ilk %100 Hidrojen ile çalışan Otolar Bir Ülke ile ortak kesinlikle Türkiyeden çıkacaktır.
    bu Ülke yıllardır eleştirildi işe yaramayan motora boşa yatırım yapıyor diye! ama onlar duymadılar dinlemediler işlerine baktılar! bu gün ise
    Tek yanılmayan onlar şimdi diyer ülkelerde tekrar kolları sıvadılar ama atlı üsküderı geçti.
    size ek te iki motor görseli gönderiyorum bu iki motor %100 Hidrojenle çalışıyor Çalışma prensipleri Çok ilginç!
    Bu motorlar yaktığı yakıtın %80 fazlasını üretiyor! yani motor ilk çalışmada hazır hidrojenle çalışıyor çalışmaya başladığı zamanda Hidrojen üretmeye başlıyor yani oto kendi hidrojenini kendi üretiyor! Otoya yanlız Su akaryakıt olarak koyuyorsunuz.
    ilgiç değilmi!Sakın hikaye falan demeyin bu motor şu an yapıldı ve çalışıyor.
    ancak ilk önce HHO CELL lerle piyasaya Mevcut eski yeni araçlara talkılarak %30/35 yakıt Tasarufu Sıfır emisyon piyasaya çıkarark bir nebzede olsun
    İnsanlığa yardımı olsun.
    İlerdeki yıllardada Sanayi Evlerimize Hidrojen yavaş yavaş sokarak hem daha tanımış ve ne kadar faydalı olduğunu hep birlikte göreceğiz inşallah.

hidrojen yakıt tasarruf sistemi

hidrojen yakıt tasarruf sistemi

• son gösterdiğiniz resimdeki motoru mazda yapmadımı, zaten rotarynin patenti yalnızca mazda da bildiğm kadarıyla...
    birde madem haziranı bekleyin diyorsunuz, lpg taktırma arayışındayım, eğer bu sistem 2-3 aya kadar gelecekse bekleyeyim diyecektim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 19 Mayıs 2011; 14:14:14 >
  • Arkadaş sen önce bir sakin ol millete laf sokmayı bırak kimseye de sataşma. Ben hiç bir zaman Türk yapamaz demedim. Tam tersine biz yaparsak en iyisini yaparız dedim. Konuşma uslubuna dikkat et, burası senin takıldığın mahalle kahvesi değil. Önce karşındakilere karşı saygılı ol, ondan sonra bir şeyler anlatmaya çalış. Çok konuşuyorsun da burada çok biliyormuş gibi, madem Türk yapımı bu motor niye ingilizce yazıyor üzerinde demezler mi adama? Oradan buradan alıntı yapıp üzerine paintte yazı yazmaya benzemez bu işler. Çıksın görelim dedik sadece. Hem benim alakam yok diyorsun bu firmayla hem de nickin ve konuşma tarzınla kendini ele veriyorsun. Delikanlı gibi çık söyle bu sistemi ben yapıyorum de. İnsanların eleştirilerini de olgunlukla karşıla burası bir forum, herkes senin görüşlerine katılmak zorunda değil. Kimseyi de küçük görme hakkına sahip değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bountr -- 19 Mayıs 2011; 14:32:28 >
  • Hem bu ''yaktığı yakıtın %80 fazlasını üretiyor'' nasıl oluyor bir açıklar mısın sana zahmet. Yoktan mı var ediyor bu meret?
  • quote:

peki bu sisteminiz benzinli ve dizel tüm araçlarda standartmı yoksa sadece benzinli araçlar içinmi.. ben ucuz olan her yakıtın yanındayım bu ülkenin bu insanların menfaatinedir.. yapılan zamlar neticesinde artık insanlar ne benzin ne dizel alamaz oldular.. millet artık yakıt olarak yağ kullanmaya başladı bu kadar kötü durumlardayız euro emisyonu diyoruz avrupa standartı diyoruz kamyonlarımızda 10 numara yağ kullanılıyor hem havayı hem araçları mahvediyoruz.. yollar yapıyoruz ama bu zamlarla o yollarda sürücek aracımız kalmıycak bu pahalı fahiş benzin fiyatlarıyla.. ben o yüzden hidrojen gibi sistemlerin yanındayım uzun süredir araştırmamda bundandır .. açıkcası amerika ve avrupadaki bir kaç hidrojen üreticisi ve satıcılarıylada temas halindeyim sizin sistemide bekliycem olmassa zaten ağustos gibi kendi aracıma komple hho kiti getirtmeyi düşünüyorum..

+1

• rotary wankel motor mazda rx-7 ve rx-8 serilerinde hali hazırda kullanılmakda olan bir motor türüdür.. yeni bir şey değil 20 yıldır zaten piyasada var olan bir motor wankel motorun zaten özelliği mevcut hacminden daha fazla güç üretmesidir.. rx8 ler misal 1.3 cc lik hacme eşdeğer wankel motor vardır ama normal içden yanmalı 2.0 cc lik aracın gücünü üretir.. bu motorun tek dezavantajı ve diğer firmalarında kullanmamasının nedeni bu motorlar çok kısa ömürlüdür ve kullan at tarzında yapılmışlardır yani içden yanmalı motorlar gibi rektifiyesi olmuyor sanayide bir iki tane wankel ustası vardır wankel motorları tamir ettiklerini söyleyen onlar bile tamir edilsede hem çok masraflı hemde eski düzenini ayarını tutmadığını söylüyorlar.. bu yüzden ömrü bitmiş pek çok wankel motorlu rx-7 lerde ford granada motoru takılır..
  • Bountr Siz üstünüze almanıza gerek yok bu şekilde yine soru sorma hakınız yok! Evet dorkmoon34 arkadaşımızın dediği gibi bu motor zaten vardı YAZMIŞTIM YENİ değildi arkadaşımızın dediği gibi problemleri varDI ancak son zamanlardaki çalışmalarla bu problemler aşıldı! ve daha da ileriye gidildi
    Hidrojen ile çalışan en idial Motor tartışılmaz bizde bunu görünce bunun üzerine odaklandık hata Anadol otolarına bile bu Wankel motorlarından o zamanlar 1976 İst/ levente Apartman için de Protip 7 adet yapılmıştır ama bir şekilde bu söylenen sebeblerden dolayı korkulup bırakılmıştır!
    bu protip motor(Wankel)Türk yapımı İsviçrede orjineli sergilenmektedir.
    Gelelim konumuza Bountr siz önce ne demek istediğimi önce anla ondan sonra hakaret et Senin Türk kelimesinle bir sıkıntın varsa başka formda paylaşabiliriz.
    konumuz burda bilimsel HHO CELL bir şey biliyorsan tartışalım bilmiyorsan DİNLE OKU ve Öğren.
    Evet Bu gördüğünüz tek ve iki rotory lü Hidrojen motorlarıdır Tükettiği enerjinin %70 fazlası var !Şimdi ben Size burdan Her şeyi planlarıyla birlikte anlatayım! olur!
    Tabiki açıklayacaz tabiki inceliyeceksiniz Bunu doğru bir yerde her şey hazır olunca yani Faydalı modeli işlemleri bitince bu ürünleri Micro araçlara takarak bizat sizler deneyerek bilimsel dosyalarınla birlikte Halkın ününe çıkaracaz.
    Ben veya ekibimiz burdan kimseden alkış veya taktir beklemiyor yanlız yapılanları aktarmaya çalışıyoruz kimseyi yanıtmaya veya aldatmaya çalışmıyoruz hakararet etmek istemiyoruz anacak saygısız olanlarda cevap hakkımızı kulanıyoruz.
    Kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyoruz gerekte duymuyoruz ama paylaşmak isteyenlerede kapımızı açık tutuyoruz.
    katılmasın ayrı konu saygıda duyarız ancak (Soru şekliniz uslubunuz farklı ise ) bununda çekinmeden cevabını veriz çünkü biz Türk araştırmacılarız soytarı değil.
    Patent falan demiyorum Bu Wankel motoru Alman tarafından imal edilmiş NSU arabalarına takılmış Bundan sonra üzerine bir şeyler konursa buna da (faydalı model ) alınır biz de tam bunu yapıyoruz. Dünyada ki diyer üreticilerde hemen bu işe soyunmuş doğru Ford -datsu-fiat-fransızlar-İngilizler ama yukarıdaki sorunları yüzünden hepsi vaz geçmiş Mazda vaz geçmemiştir Ford zaten mazdanın ortağı olduğundan takipte!
    ancak Yakında Bu motorlar farklı bir yapıyla muhteşem bir geri dönüş yapacaktır.
    Zaten şu an Para paraşüt ve kartting ler de kulanılmaya başladı. yine Alman ve ingiliz firmaları bunları geliştirdi onların ilgilendiği konu Performası (HIZ) ve çok başarılı sonuçlar alıyorlar.
    (Benzinli motorlarda Hidrojen kulanımının performans ve emisyonlara etkisi) Haziran 2007 Yrd.Doç.mustafa Bahatin çelik yaptıkları Deney sonuçlarına
    bir göz atarsanız kabaca Benzinli 6.5 HP tek silindirli motorun Hidrojen ile çalıştırılmasında aradaki bilimsel fark açıkça bellidir.(tabi bu motor Pistonlu)
    Wankel olsaydı fark size sözlediğim gibi %30/70 olacaktı!.
    Pistonlu motorda dahi arasındaki fark %60/40 tüketim mevcuttur.
    ortalama 12 volt 12A lik çok verimli HHO cell jeneratör 6/8 L/d Hidrojen üretmektedir! bu yakıtla çok şeyler yapılabiliniyor.

• "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betelguz -- 12 Mart 2012; 13:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HFuel-systems

Bountr Siz üstünüze almanıza gerek yok bu şekilde yine soru sorma hakınız yok! Evet dorkmoon34 arkadaşımızın dediği gibi bu motor zaten vardı YAZMIŞTIM YENİ değildi arkadaşımızın dediği gibi problemleri varDI ancak son zamanlardaki çalışmalarla bu problemler aşıldı! ve daha da ileriye gidildi
    Hidrojen ile çalışan en idial Motor tartışılmaz bizde bunu görünce bunun üzerine odaklandık hata Anadol otolarına bile bu Wankel motorlarından o zamanlar 1976 İst/ levente Apartman için de Protip 7 adet yapılmıştır ama bir şekilde bu söylenen sebeblerden dolayı korkulup bırakılmıştır!
    bu protip motor(Wankel)Türk yapımı İsviçrede orjineli sergilenmektedir.
    Gelelim konumuza Bountr siz önce ne demek istediğimi önce anla ondan sonra hakaret et Senin Türk kelimesinle bir sıkıntın varsa başka formda paylaşabiliriz.
    konumuz burda bilimsel HHO CELL bir şey biliyorsan tartışalım bilmiyorsan DİNLE OKU ve Öğren.
    Evet Bu gördüğünüz tek ve iki rotory lü Hidrojen motorlarıdır Tükettiği enerjinin %70 fazlası var !Şimdi ben Size burdan Her şeyi planlarıyla birlikte anlatayım! olur!
    Tabiki açıklayacaz tabiki inceliyeceksiniz Bunu doğru bir yerde her şey hazır olunca yani Faydalı modeli işlemleri bitince bu ürünleri Micro araçlara takarak bizat sizler deneyerek bilimsel dosyalarınla birlikte Halkın ününe çıkaracaz.
    Ben veya ekibimiz burdan kimseden alkış veya taktir beklemiyor yanlız yapılanları aktarmaya çalışıyoruz kimseyi yanıtmaya veya aldatmaya çalışmıyoruz hakararet etmek istemiyoruz anacak saygısız olanlarda cevap hakkımızı kulanıyoruz.
    Kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyoruz gerekte duymuyoruz ama paylaşmak isteyenlerede kapımızı açık tutuyoruz.
    katılmasın ayrı konu saygıda duyarız ancak (Soru şekliniz uslubunuz farklı ise ) bununda çekinmeden cevabını veriz çünkü biz Türk araştırmacılarız soytarı değil.
    Patent falan demiyorum Bu Wankel motoru Alman tarafından imal edilmiş NSU arabalarına takılmış Bundan sonra üzerine bir şeyler konursa buna da (faydalı model ) alınır biz de tam bunu yapıyoruz. Dünyada ki diyer üreticilerde hemen bu işe soyunmuş doğru Ford -datsu-fiat-fransızlar-İngilizler ama yukarıdaki sorunları yüzünden hepsi vaz geçmiş Mazda vaz geçmemiştir Ford zaten mazdanın ortağı olduğundan takipte!
    ancak Yakında Bu motorlar farklı bir yapıyla muhteşem bir geri dönüş yapacaktır.
    Zaten şu an Para paraşüt ve kartting ler de kulanılmaya başladı. yine Alman ve ingiliz firmaları bunları geliştirdi onların ilgilendiği konu Performası (HIZ) ve çok başarılı sonuçlar alıyorlar.
    (Benzinli motorlarda Hidrojen kulanımının performans ve emisyonlara etkisi) Haziran 2007 Yrd.Doç.mustafa Bahatin çelik yaptıkları Deney sonuçlarına
    bir göz atarsanız kabaca Benzinli 6.5 HP tek silindirli motorun Hidrojen ile çalıştırılmasında aradaki bilimsel fark açıkça bellidir.(tabi bu motor Pistonlu)
    Wankel olsaydı fark size sözlediğim gibi %30/70 olacaktı!.
    Pistonlu motorda dahi arasındaki fark %60/40 tüketim mevcuttur.
    ortalama 12 volt 12A lik çok verimli HHO cell jeneratör 6/8 L/d Hidrojen üretmektedir! bu yakıtla çok şeyler yapılabiliniyor.

Komiksin ya Sen televizyona falan çıksana

• Türkçem zayıf olabilir Ama senin gibi saoytarı değilim en azından! 100 tl lik toplama malları 600 tl ye satacak kadar geri zekalı elektirik kullanmadan
    da Hidrojen üretebilirsin! al eline biraz su koy bir kavonaza %98 Potassium Hydroxide at içine karıştır içine biraz Aliminyum talaş at alsana Hidrojen.
    sen Hidrojenle bilgini yiyeyim.
    İlaçlı su diye Sodalı suyu bile bu ülkede parayla satarsınız Dürüslükten bahsedersiniz.
    Ben sana bir ay sonra %70 fazla üreten motoru gösterecem merak etme.
    Gelellim HHO CELL Titanyum jeneratoruna %100 titanyum dry cell jenerator 140 tl den başlıyan fiyatlarla kaçtane istiyorsun 5 yıl garantili!
    Yanlız Amerikan değil TÜRK MALI !
    www. Anadolcuyuz.biz prototipler kısmında Wankel motor Okuda Tarihini Öğren ve yarım yamalak bu kadar biliyorum sen çok iyi konuşarak yazarak halkı kandırıyorsun.
    ATASINI İYİ TANIMAYAN Kendini TANIMLAYAMAZ!

• arkadaşlar kavga etmeye gerek yok HFuel-systems nickli arkadaş zaten haziranda sistemlerini tanıtıcağını beyan etti bekleyelim haziranı nedir ne değeldir hep beraber görelim.. niye bu öfke niye bu kızgınlık birbirini çekememe betelguz nickli arkadaşda bu sistemleri satıyor HFuel-systems nickli arkadaşda bu sistemler üstüne şu anda ar-ge yapdığını söylüyor.. iyi niyetli olalım bence yani bir birimizi yiyip bitiriceğimize ortak yol bulup ar-ge leri yani bilgileri birleştirsek belki ortaya çok daha güzel şeyler çıkabilir.. bakmadığımız farklı açılardan olaylara yaklaşa biliriz..
    iki arkadaşında sistemini insanlar görüp bakıp ona göre hangisi kafalarına yatarsa alıp kullanıcaklardır..
  • quote:

arkadaşlar kavga etmeye gerek yok HFuel-systems nickli arkadaş zaten haziranda sistemlerini tanıtıcağını beyan etti bekleyelim haziranı nedir ne değeldir hep beraber görelim.. niye bu öfke niye bu kızgınlık birbirini çekememe betelguz nickli arkadaşda bu sistemleri satıyor HFuel-systems nickli arkadaşda bu sistemler üstüne şu anda ar-ge yapdığını söylüyor.. iyi niyetli olalım bence yani bir birimizi yiyip bitiriceğimize ortak yol bulup ar-ge leri yani bilgileri birleştirsek belki ortaya çok daha güzel şeyler çıkabilir.. bakmadığımız farklı açılardan olaylara yaklaşa biliriz..
    iki arkadaşında sistemini insanlar görüp bakıp ona göre hangisi kafalarına yatarsa alıp kullanıcaklardır..

+1

• Aynen atışmaya gerek ,yok zamanı gelince herkez eteğindeki taşları dökecek, bekliyoruz.
  • Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz. Ürünü görelim ürün konuşsun. İyi ise İlk alanlardan biride biz oluruz.
  • takipteyim.

iddialaşmak, laf sokmak vb davranışlardan kaçınıp farklı görüşlere saygı göstererek yorumlar yapılsa çok daha iyi olur. yazılan vaatler inş gerçekleşir.
  • umarım bu arkadaşın dediği gibi daha kaliteli bir sistem çıkar. yoksa betelguz'un sattığına talibim 1 ay sonra. işe yaradığından şüphem yok şu an satılanın da. takipteyim...
  • Bu arada betelguz satışına nerede devam ediyor.Hepsiburada da ürün gözükmüyor.
  • "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betelguz -- 12 Mart 2012; 13:49:51 >
  • betelguz yazmamış ben yazayım bari. sahibinden.com'da da şurada satışını yapıyor:http://www.sahibinden.com/hobidunyam1WQQdXQQ858916WQQpXQQdisplayuser
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.