Şimdi Ara

High Eloda İtemlerin İngilizce Söylenmesi Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yüksek elo demek saçma olacağından high elo dedim. Çünkü Elo : Bir sıralama, derecelendirme sistemidir. Satranç gibi iki kişilik oyunlarda izafi yetenek düzeylerini ölçmek için kullanılır. Benzer bir amaçla, Bilgisayar oyunlarında yüksek derecelendirme, sıralamayı belirlemede de kullanılır. Elo kelimesi yabancı olduğu için yüksek elo demek saçma olur. Bunu yerine yüksek sıralamalı yerleşim demek gerekir.

Tanımlamalarda bir kelimenin yabancı diğerinin Türkçe olması garip olacağından ya high elo demek gerekiyor ya da yüksek sıralamalı yerleşim demek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Yüksek elo demek saçma olacağından high elo dedim. Çünkü Elo : Bir sıralama, derecelendirme sistemidir. Satranç gibi iki kişilik oyunlarda izafi yetenek düzeylerini ölçmek için kullanılır. Benzer bir amaçla, Bilgisayar oyunlarında yüksek derecelendirme, sıralamayı belirlemede de kullanılır. Elo kelimesi yabancı olduğu için yüksek elo demek saçma olur. Bunu yerine yüksek sıralamalı yerleşim demek gerekir.

Tanımlamalarda bir kelimenin yabancı diğerinin Türkçe olması garip olacağından ya high elo demek gerekiyor ya da yüksek sıralamalı yerleşim demek gerekir.

o high elodaki adamlar itemların yarısını türkçe yarısını ingilizce mi yazıyo da çıldırıyon, sen de ingilizce terimler kullanıyosan millete takılmıcan.
    ayrıca http://lmgtfy.com/?q=elo+nedir op.

• Türkçe seslendirmeler daha güzel.
  • İtem yerine eşya yazsaydın konuyu daha çok önemseyebilirdim.
  • Arapçaya aldım kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japonca oynayıp itemin adını söyleyememekten iyidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.